Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 61

• 41 007
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Аз бях яла около 17:00 и пила вода около 19:00 , спешното секцио беше около 23:00. И аз не знаех ,че съм за спешно секцио 🤷‍♀️

# 421
Момичета, ясно е че при спешнп секцио ще ви направят секциото независимо от всичко, защото е по важно да бъде направено, а не как ще го понесе организмът ви, дали ще ви е лошо, дали ще повръщате общо взето почти няма значение. Но ако могат да се избегнат тези неща, не виждам защо ще си ги причинявате (евентуално). Да, пиеше ми се вода, но мога да се контролирам, все пак съм възрастен човек и няма да загина без няколко часа вода и храна. Всеки сам преценява какво и как да прави. За мен ако трявба няколко часа да не пия и да не ям, бих се въздържала.

# 422
Здравейте. Знам, че някоя от вас ще каже , че трябва доктор да се пита, но чак другата седмица съм на преглед. Пуснах си на своя глава два хормона, но не разбирам дали са в норма. Особено първия ми се струва доста висок, няма точка между цифрите ? Става дума за бременна жена в 19 г.с. Моля дайте мнения

# 423
Защо ви е ЧХГ в 19 седмица ?
Питам от чисто любопитство.

# 424
  • София
Здравейте. Знам, че някоя от вас ще каже , че трябва доктор да се пита, но чак другата седмица съм на преглед. Пуснах си на своя глава два хормона, но не разбирам дали са в норма. Особено първия ми се струва доста висок, няма точка между цифрите ? Става дума за бременна жена в 19 г.с. Моля дайте мнения
Защо сте ги пускала?

# 425
Пуснах ги, защото четох , че при високи стойности може да има проблем с плода и се притесних. На ранния биохимичен скрининг резултата ми беше добър, само имах леко завишение в ЧСХ, но беше нормално. И реших сега да си ги пусна за мое успокоение

# 426
  • София
Пуснах ги, защото четох , че при високи стойности може да има проблем с плода и се притесних. На ранния биохимичен скрининг резултата ми беше добър, само имах леко завишение в ЧСХ, но беше нормално. И реших сега да си ги пусна за мое успокоение
Това, което се пуска на БХС, не е точно това, което сте си изследвала вие.

# 427
Това, което се пуска на БХС, не е точно това, което сте си изследвала вие.

Да на БХС , хормона ЧСХ Мом беше 3 , а трябва да е 2 . И от там се притесних, доктора каза че е добре, но се притесних. И като краен резултат уж добре но при увеличение на това се притесних а аз нз как се изчислява Мом

# 428
  • София
Това, което сте пуснали сега, не ви носи никаква информация.

# 429
Момичета, правите ли секс по врвме на бременност и колко често. Аз съм в 10г.с и до сега нито веднъж не сме се любили.. 🤭🙊

# 430
Момичета, правите ли секс по врвме на бременност и колко често. Аз съм в 10г.с и до сега нито веднъж не сме се любили.. 🤭🙊

Ако лекаря ви не е забранил няма причина да не правите. Ние в началото когато корема не пречеше правихме в края вече не, защото не ми беше удобно. Иначе ако нямате забрана от лекар може да си правите колкото си често искате. 😀 Друг е въпроса дали ще ти се прави, на някой много им се прави на други изобщо 😂.

# 431
Момичета, ясно е че при спешнп секцио ще ви направят секциото независимо от всичко, защото е по важно да бъде направено, а не как ще го понесе организмът ви, дали ще ви е лошо, дали ще повръщате общо взето почти няма значение. Но ако могат да се избегнат тези неща, не виждам защо ще си ги причинявате (евентуално). Да, пиеше ми се вода, но мога да се контролирам, все пак съм възрастен човек и няма да загина без няколко часа вода и храна. Всеки сам преценява какво и как да прави. За мен ако трявба няколко часа да не пия и да не ям, бих се въздържала.

А аз не разбрах какво общо има секциото с въпроса на потребителката. Rolling Eyes Тя пита за нормално раждане. Ясно е, че секциото е операция и има изисквания преди постъпване, както при всяка операция. При нормалното раждане е повече от ясно, че нищо кой знае колко страшно няма да се случи, ако не е на гладно. Grinning

# 432
Аз съм в 13 г.с. и два пъти сме правили,ама и до сега слагах прогестерон вагинално и не беше гот с него.
Сега ще зачестим малко

# 433
Аз съм в 31 г с и да правим си секс не толкова често като преди понеже вече коремчето прече но поне 3 -4 пъти в седмицата се случва това явление Grinning

# 434
Извинявам се, ако се изказвам неподготвена, но в изследването пише бетаЧХГ, а после говорите за ЧСХ, та за това се чудя дали е едно и също?

Аз до колкото съм чела ЧХГ си се увеличава стремглаво и достига пик около 9-10 седмица и после го кара по-кротко, но си го има в организма през цялата бременност и известно време след това.

Има разни калкулатори на ЧХГ из интернет, може да проверите там стойностите, но не знам колко може да им се вярва. Стискам палци всичко да е наред!!! 💐

Общи условия

Активация на акаунт