Фермата 5 тема 2

• 30 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
А, Сашко се оплака от петичките си като го  викнаха на дуел. Щото си знае че е яко зле и като/ако падне нали щото петите. Пък за пръв път виждам от лежане да ти се напускат петите.
Сашко е като Карлсон който живее на покрива -  красив, умен, прилично дебел мъж в разцвета на силите си Mask Поне той мисли така за себе си със сигурност. Ех, да не бяха тези петички ....Satisfied не коремчето, петичките ще са виновни. Mask

# 436
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бетито ми е много далеч от сексапилна жена. А как го заяви вчера, че била хипер селсуална?! .
Това за хиперсексуалността и аз не схванах в каква връзка го заяви. Говореше за поведението си спрямо другите и как най-често я разбират грешно и изведнъж това - ни в клин, ни в ръкав. На мен лично ми прозвуча като "Ела, вълчо, ме изяж."

# 437
Митакът според мен е железен и не би се поддал на нескопосаните свалки на Беth. Има си сериозна връзка навън, притрябвала му е някаква разглезена, превзета лигла.

# 438
Мариана пак е с каменно изражение, защо ли не се усмихне тая жена?

това е екстра от корекциите - увиснала и е физиономията и затова изглежда намръщена. Тя просто няма как да изглежда по друг начин, освен ако не се хили. Дори леко да се усмихва няма много да помогне. Съсипала се е, жал ми е за нея, изглежда направо гротески. Предполагам самата тя се чувства грозна и дори няма желание да се усмихва

# 439
Ако помните още първите дни като се гъзурчеха в мандрата с Криси, Бети пак изпадна в едно откровение колко харесвала Митака като мъж-характер, но изобщо не я привличал сексуално. Той чак се зачуди какво да отговори, изпадна в леко неловко положение и излезе да се черви вън.
Хитрее Бети, но засега Митко се прави откровено на ударен и я допуска като приятел в обкръжението си.

# 440
Сами ми изглежда искрен в задявките си с Бети. Възможно ли е според вас или се лигави Laughing Thinking

и аз това се чудя - искрен ли е или стратегия. Но не си пасват хич де

# 441
  • Sunshine state
Това за хиперсексуалността и аз не схванах в каква връзка го заяви. Говореше за поведението си спрямо другите и как най-често я разбират грешно и изведнъж това - ни в клин, ни в ръкав. На мен лично ми прозвуча като "Ела, вълчо, ме изяж."
Изживява се и тя като фаталната жена. Не мисля обаче, че я взима бякой на сериозно, гъбаркат се с нея, а тя си е в своя си филм. Не й е лесно и на нея в измисления свят, в който живее. Като гледам приятеля й е съвсем обикновено момче, нито е някой мускулест и лъскав мачо, нито нищо. Даже много ми прилича на Митко ИТ, да не ни убеждава, че не била привлечеба от него, моля, моля. Не е в на Сами категорията. Убедена съм, че той си пада по засукани и тунинговани мадами тип НиЛо. Мариана като я дават в близък план се вижда как се е съсипала. И зъбите й не са направени свястно. На Паулина зъбите й са окепезвни - правила е горната предница.

# 442
Сами - Бети и Митко - Бети, и двете двойки са ми несъвместими и нелепи...

# 443
Ходещата реклама Сами Хоссни с наша Бетка- не мисля 😆. Ще си съсипе имиджа този човек 😎

# 444
А Сами нали си имал приятелка? Знаете ли коя е? От седмица не съм следила темата и може да сте коментирали. Интересно ми е да я видя как изглежда.

# 445
А Сами на колко години е, а Бета?

# 446
А Сами на колко години е, а Бета?
Според визитките, Сами е на 27,а Бета на 28

# 447
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Че тогава колко да е малък за нея, като им е една година разликата? Просто гроздето е кисело.  Mr. Green
Митко изглежда принципно момче и не вярвам да се излага заради една Бети, която не е абсолютно нищо особено. А на Сами в категорият само може да си мечтае да бъде, ама.... евентуално в някой друг живот.  Laughing

# 448
  • Варна
Никой ли не забеляза фейла в един от кадрите, когато Краси говореше за шишкото? Зад нея имаше, това как се казваше, а да смартфон Grinning Иначе Бети и Митко ИТ много готини бяха като бяха легнали двамата да лафят за Сами.

Аз, даже писах, ама май само ние сме го видели. 😁

# 449
Леле Ива Екимова колко се е състарила - врата, околоочието... като на бабка....
Скрит текст:

И аз мисля, че има искри между Митко 2 и Краса, но не знам дали има шанс там за нещо. Краса си има уреден живот и едва ли би го жертвала за нов мъж с дете. Но пък от друга страна ми изглежда на жена, която ако реши, че е влюбена няма да се поколебае или да и е съвестно да зареже мъжа си. А Митко 2 си е печеливша партия - всичко си му е наред, само малко да си оправи фигурката, че много кльощав и безформен.
Сами със сигурност се кефи на Бети и иска да е като нея, ама не му иде извътре

Общи условия

Активация на акаунт