💪"Игри на волята: България" - Тема 7 /13.10. - 20.10. 2019/

• 45 149
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 185
За вчерашното състезание - ако някоя от двете беше паднала от стълбата щеше да е за последно, каската нямаше да помогне. Много лесно можеха да изтърват някой прът и да паднат долу, да не говорим, че някой от глад или стрес можеше да му се завие свят, или просто да се страхува от високо.
Изобщо ако се е разминало само с един счупен крак и няколко подути ръце си е направо късмет.
Сигурно е почнало да става студено. Иначе не виждам защо не е във водата тази игра за територия.
А на прабългарите няма ли да им дадат екипи на новия им отбор? Само Венци има една тениска и къси панталонки.

# 1 186
И като  продължение от вчера за кастинга, леко се разрових и намерих победителя в първия сезон на оригиналните "Игри на волята".    
  Хммм поздрав за българските кифли Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

Уоу хахаха намерих и победителя във втория сезон.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 13:33 от batigol

# 1 187
От 4-мата льольовци, Ариел ми е най-антипатичен. Няма да забравя колко грозно впечатление ми направи в една игра /мисля, че дуела беше с Георгос и Стоян/, в която трябваше да забиват знаменца някъде си, Стоян стигна първи и си го заби и тоя другия пристигна секунда след него и почна да му бута знаменцето и да натиска своето като невменяем. Изключително малоумен и нелеп ми е, не знам към мъже или жени се е ориентирал, ама ни мъж, ни жена ще го търпи тоя. Мисля, че той от 4-мата би тъпкал и газил всичко, за да стигне по-далеч. Дори Веско не е толкова опиянен от победата.

Роберта ми направи грозно впечатление. Има бая комплекси момичето за мен и с две-три четки, веднага обръща палачинката. Много и’ е важно мъжет ще да я оценят. Юлиян едно време я нареждаше и тя пак търсеше него, когато победи, да разбере доволен ли е.. Беше ми една от фаворитките, но вече не мисля.

За красота определено близначките са с най-хубави черти, особено едната - не знам коя.

# 1 188
  • Другата България
Гледах някакво промо в нета.
Наско ще отпадне, да, заради контузията.
Много жалко, предполагам траките ще загубят поради тази причина. Жалко, онези нафуканите пак ще ядат на корем и ще си показват ризките и блузките на цветенца.
Много ми се искаше вече Наско да остане, веднъж заради това, че явно има мозък, втори път заради коалицията срещу Гастонови. Сега става трудно. Не смятам, че Пламен ще се присъедини явно към тяхната групичка, той е по-скоро вълк-единак както се видя, но мисля, че Венцислава може да го направи. Радостина хем Сашо я дразни вече, хем близначките са ѝ анти, тя кого може да понася? Освен себе си?

# 1 189
  • София
Амелия-Мира изобщо не е силен играч.Има логика,сръчна е..Но повече късметът е на нейна страна и всеки път се изправя срещу слаби играчи.Някой по-горе написа защо не изпращат реално подготвени жени в такива предавания.Според мен единствените жени,подготвени физически,са Роберта и Венцислава.Бояна,Гичка,Анита Марешка,Ана-Мария,Радостина,Йоана-не виждам нищо силно в тях.
Това за късмета е смехотворно, поради факта, че ако на тъпи и силни играчи им се падне само силова игра, пак ще означава, че "повече късметът е на тяхна страна" и няма провокация за акъла им... нали така!? Stuck Out Tongue Winking Eye

Странна работа... най-често се приема за силен играч този, който има 800 кила мускули от главата надолу и 2 грама в нея, а не този, който умее да го победи с логика, акъл и воля, въпреки мускулите и физическата му сила!

Пък и ако целта беше да се вземе предвид само и единствено силата на участниците, форматът щеше да се казва "Игри на силата", а не "Игри на волята".  
А колкото до Амелия, чийто късмет непрекъснато бил нащрек и я подкрепял в играта, ако беше някой мускулест "красавец" славянин, отдавна да се е скапал и физически /освен психически/, усещайки неприязанта в племето, вечните номинации и последователни битки...
Щото именно това е волята - да издържиш! И Амелия я притежава!

# 1 190

Много жалко, предполагам траките ще загубят поради тази причина. Жалко, онези нафуканите пак ще ядат на корем и ще си показват ризките и блузките на цветенца.

Нека си останат на хубавото място, тъкмо да се отпуснат още повече и да си падат на другите битки и да изчезват лека-полека Relaxed

# 1 191
Радостина хем Сашо я дразни вече, хем близначките са ѝ анти, тя кого може да понася? Освен себе си?
И себе си трудно понася. Как па не се усмихна веднъж тая жена. Физиономията и е вечно толкова вкисната, все едно е яла развалена риба току що! Представяте ли си да работите с такъв човек, който има вид на отровен? Смятай, че до час всеки около него е спихнал напълно. По тая причина Ана Мария ми изглежда леко налудничаво около нея, щото една такава вечно приповдигнато говори (може просто и заради гласа ѝ да изглежда така), а насреща ѝ някаква смачкана, кисела, кльофнала сърдит нос жена.
Скрит текст:

# 1 192
  • Другата България
Като се сетя, че съвсем в началото я харесвах....на база визитка. Даде заявка, че влиза със стратегия, викам си-жена не много млада, не изглежда като кифла, явно ще мисли, ще е сериозен играч...грънци.

# 1 193
леле, плувеца и миската от 120 гласували имат по една кръгла и звучна нула  Shocked Laughing
Нещо много ги подценяваш ми се струва. Thinking

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 16:34 от Не се сърди, човече

# 1 194
  • Sofia
Не мога да не споделя с вас следния виц: "Ocемдесет пpоцента от жените xаресват мycкулести мъже, а 80% от мycкулести мъже не xаресват жени"! Виц, виц, ама точен... 😂

# 1 195

Що се отнася до публикувания коментар за нея от фейсбук, относно капитанската битка и размяната с Венцислава, то явно никой не помни друг неин коментар от тогава относно същото. В който казваше, че е с вродена ...травма на тазобедрените стави ако не се лъжа и в този ден е била със силни болки и контузия от предишната игра за територия, която отново беше брутална-онази с топките в мрежата ако не се лъжа, дето играеха по двойки и Марешка получи комоциото. Така че предварително е говорено с Венцислава, която е била наясно и в деня на избора просто се извърта на 180 градуса. Което за мен не е коректно.

И Роберта като е била с вродена травма на тазобедрените стави (аз също съм родена с такава травма и съм стояла повече от година в някакъв апарат (не каишки), в който апарат са ме хранили, къпали и в него съм спала овързана без да мърдам от него, защото съм била от най-тежките случаи и болестта ми е установена след като съм проходила), та защо първо Роберта отказва капитанската битка след като беше неин ред да ходи, а във входа на самата игра с думите "Знаех си, че така ще стане" - влезе да играе!? Нали има медицински причини да не участва в точно тази игра, защо се обърна тя, а не Венцислава на 180 градуса!?

Венцислава каза преди играта, въпреки че въобще не ѝ беше ред да ходи: "И мен ме боли, но ще ходя да играя, какво да правя при тази ситуация".

# 1 196
Всъщност и двамата Джаферович са участвали в Сървайвър. Simple Smile

# 1 197
  • София
Batigol,драго ми е.Тук съм ,но това не е добрият стар сървайвър, а някакъв негов лош ъпдейт,с кофти кастинг,лош водещ,мърляв монтаж и никаква яснота за правилата.Вероятно е и аз да съм остаряла,но следя и силно ми се искаше някой да ме впечатли и да споря страстно,но така и не си набелязах фаворит,а вече е късно.
Относно Роберта не съм разочарована по простата причина,че не съм я харесвала.Физически е силна,дори наистина е най-силната жена ,особено като не е излизала  и за ден извън резиденцията и се храни много добре Simple Smile
Замая се нещо,но те славяните скоро ще я приземят и ще уважат волята й да се докаже пред тях и после пак,и пак и пак ...и ако има и шанса да се къпе още в лукс,може и комплименти да й подхвърлят за това как ухае преди поредната елиминационна битка.Simple Smile

# 1 198
  • София
Всъщност и двамата Джаферович са участвали в Сървайвър. Simple Smile

Да, а Жени запалва Ваня по играта. Тя е гледала всички американски сезони и си е направо експерт, обаче тя се провали, така че прав е и Ваня, че има и не малка доза шанс. Колкото и да си добър трябва да попаднеш и на точните хора и племе, звездите да са наредени както се казва и от там нататък да не изпускаш кокала. Simple Smile
А в сезона в който Ваня спечели, Жени също му помогна на два пъти с видео от дома и съвети му даваше. Simple Smile

# 1 199
Тъпарев е или прост, или да, че да направи шоу в което през епизод някой отпада, заради контузия. Още след първият участник е нормално да помислят върху нелепите си условия и игри. Обаче не - постоянно контузени, отказали се,  болници, медицински екипи,  американците във война не дават толкова жертви, колкото паднаха в тази недомислена игра.

Общи условия

Активация на акаунт