💪"Игри на волята: България" - Тема 7 /13.10. - 20.10. 2019/

• 45 142
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Наско си е счупил крак? Какво ли пише в тези техни договори ("Обещавам в случай на средна телесна повреда, да не съдя предаването"??), това е абсурдно!
Аз съм сигурна,че всички са застраховани и при евентуални контузии ще поемат и лечение  и всичко.Но трябва ли да се стига дотам.В Къртицата бяха най-бруталните игри,които съм гледала на тв екран.Ивайла Бакалова трябваше да се изстреля с катапулт,след което да се закачи на мрежа и се преби.Опосумите й платиха неустойки ,всичко.
Не искам да ви припомням и смъртния случай в Сървайвър.
Тук ми прави впечатление,че им слагат едни каски и готово.За мен това не е обезопасяване.Отделно всяка седмица някой е в болнични.Пак не е внесена яснота и правила-не може да стоиш повече от 24 часа някъде и после да се върнеш с равни права с другите-или стоиш 24 часа,или си тръгваш.Като оредеят на втората седмица,продуцентите да се подсетят,че само с медицински екип на терен не става,трябва всяка една игра да е подсигурена максимално.

# 1 231
  • Другата България
А аз не съм чула никой никъде никога на екран да казва:
"Венцислава симулира контузия". Свободни интерпретации, съчинения и тълкуване на видяно и чуто са това.
"Знаех, че така ще стане" го каза, но другото не. Всеки може да го тълкува по различен начин, което не го прави истина.

Относно болничният им или какъвто и да е друг престой съм на същото мнение. Ана-Мария я нямаше седмица, дойде си освежена и с лакирани нокти. Марешка също я нямаше дни наред. Йоана също заради ръката, но тя поне имаше доблестта да се откаже. Сега Александър /поне аз не го видях в промото/ също неизвестно колко ще отсъства. Отпочинал, ненатоварен, готов за нови подвизи. Значи който когато реши, че нещо му има, изчезва, след време се връща все едно не е отсъствал, с равни права с останалите, и състезанието си продължава. Една от поредните тъпотии, недообмислени и без яснота.

# 1 232
"Венцислава симулира контузия". Свободни интерпретации, съчинения и тълкуване на видяно и чуто са това.
"Знаех, че така ще стане" го каза, но другото не. Всеки може да го тълкува по различен начин, което не го прави истина.

Е, хайде не си чула! Юлиян и Роберта коментираха как точно Венцислава е висяла на стената и от това, което са видели е нямало как Венцислава да се контузи, нищо че са на десетки метри от стената. Дори Юлиян обвини Венцислава в симулация и лъжа. По спомен Роберта също се изказа зад кадър, че не вярва в контузията на Венцислава.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 18:39 от Анонимен

# 1 233
Наско си е счупил крак? Какво ли пише в тези техни договори ("Обещавам в случай на средна телесна повреда, да не съдя предаването"??), това е абсурдно!
Аз съм сигурна,че всички са застраховани и при евентуални контузии ще поемат и лечение  и всичко.Но трябва ли да се стига дотам.В Къртицата бяха най-бруталните игри,които съм гледала на тв екран.Ивайла Бакалова трябваше да се изстреля с катапулт,след което да се закачи на мрежа и се преби.Опосумите й платиха неустойки ,всичко.
Тук ми прави впечатление,че им слагат едни каски и готово.За мен това не е обезопасяване.Отделно всяка седмица някой е в болнични.Пак не е внесена яснота и правила-не може да стоиш повече от 24 часа някъде и после да се върнеш с равни права с другите-или стоиш 24 часа,или си тръгваш.Като оредеят на втората седмица,продуцентите да се подсетят,че само с медицински екип на терен не става,трябва всяка една игра да е подсигурена максимално.
Ужас... какъв смъртен случай в Сървайвър?

# 1 234
  • Варна
Ужас... какъв смъртен случай в Сървайвър?

Певецът и кмет Нончо Воденичаров, почина в Сървайвър преди 10 години.

Отделно да кажа, че постът на Роберта е харесан от Амелия. В общи линии в профилите на Амелия и Веско има много снимки на славяните заедно.

# 1 235
  • Другата България
Е, хайде не си чула! Юлиян и Роберта коментираха как точно Венцислава е висяла на стената и от това, което са видели е нямало как Венцислава да се контузи, нищо че са на десетки метри от стената. Дори Юлиян обвини Венцислава в симулация и лъжа. По спомен Роберта също се изказа зад кадър, че не вярва в контузията на Венцислава.
Значи за да го кажа наистина не съм чула и видяла. Ако е така, не е коректно. Но наистина това съм го пропуснала.

# 1 236
  • Sunshine state
Няма значение какво са коментирали, Венцислава за мен си е скатавка почти като Ана-Мария. Втората естествено бие по точки. В Сървайвър при контузии няма кой да те носи на гръб - питат ги дали преценяват да останат, или да си тръгнат. Имам спомен, че на Занев май беше коляното му събираше вода и го болеше - идваше екип, издърпваше водата и до там. Много е нечестно някой, който е бил на пансион, така да се каже, да бъде върнат в играта, сякаш никога нищо не се е случило. И в този ред на мисли не съм учудена, че такива играчи биват един вид намразвани от съотборниците си. Отделно, че игрите им изобщо не са съобразени и адекватни. За да има толкова контузии, значи има нещо.

# 1 237
В сървайвър мъжа не почина ли от инфаркт? За мен беше чиста случайност участието му в играта и хич не го отдавам на битките. До колкото си спомням се случи малко след като сезона започна.

# 1 238
  • Варна
В сървайвър мъжа не почина ли от инфаркт? За мен беше чиста случайност участието му в играта и хич не го отдавам на битките. До колкото си спомням се случи малко след като сезона започна.

Да, инфаркт беше.

# 1 239
  • Другата България
Аз за първи път поразгледах някакви профили, чак много снимки не видях, видях две или три, не повече. Ама те вече се въртяха из публичното пространство.
Последната снимка, от вчера или оня ден е от Петрич, Гичето нещо е открила и на нея са Роберта, Анита, Гичка, Амелия и Наско. Има една само на Амелия и Наско от по преди. Поомешали са се, не са само славяни със славяни.

# 1 240
Последната снимка, от вчера или оня ден е от Петрич, Гичето нещо е открила и на нея са Роберта, Анита, Гичка, Амелия и Наско.

Да, Гичка е отворила собствен фитнес.

# 1 241
  • Sofia
И за мен игрите не са достатъчно обезопасени. Застраховката си е застраховка, тя е задължителна, но не и достатъчна. Животът и здравето на участниците трябва да са на първо място. Ако не се лъжа Амелия-Мира има страх от височини, кулата по която се катереха с Марешка беше поне 3 метра. Ако на някой му прилошее или се подхлъзне и падне от тази височина, как ще му помогне една каска? Изложиха се доста от продукцията в това отношение!

# 1 242
  • SF
Моля, ако знаете нещо предварително за игрите и развоя им, не го издавайте тук. Гледам предаването именно заради моментите с обрати и изненади. Самото търчане, носене на кубчета и забиване на флагчета не ме интересува, нито пък ни го предават много подробно и ясно.
Не отварям спойлери и не чета фейсбук.
Моля, не прецаквайте удоволствието с предварителни коментари.
По-добре да обсъждаме кой колко е красив, отколкото кой си е счупил крака в следващия епизод.

# 1 243
  • Другата България
 hahaha Joy Падането на Наско го дадоха в промото. Снощи.
От месец точно тук, без спойлери се коментира, че излиза горе-долу по това време.
Също тук се писа, че на някакви снимки е бил с патерици.
Така че това, което аз написах за счупения крак /в което не съм сигурна, а предполагам/ нито е нещо предварително за какъвто и да било развой, нито е някакъв коментар въз основа на нещо, което само аз знам.

# 1 244
  • SF
Да помоля още веднъж или няма смисъл? Само ви подтиквам към заинатяване и повтаряне, ако случайно някой е пропуснал да прочете първите постове, да е сигурно, че няма къде да ходи.
Ето, аз не гледам снимките им със счуоените крака и не знаех, че има такива.
Защо, защо няма бутон “блокирай и никога повече не отблокирай”? Толкова спам и тъпизми щях да си спестя.

Да помоля още веднъж да не издавате предварително, ако имате информация, пък който иска, да се съобразява. Който не може... какво да правим.., хора всякакви!

Общи условия

Активация на акаунт