"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 46

• 46 031
  • 884
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте отново приятели преди една седмица си направих няколко теста с положителен тест като едната черта беше малко по-бледа но на 13 ми започна нормалния ми цикъл  но днеска е втория ден и само ме цапа по малко какво ще рече това , вие какво мислите дали съм бременна или не ? дано нищо не е станало и да съм бременна...

# 766
Здравейте отново..Имам въпрос .Възможно ли е рязко цикъла да мине от 26/27 дни на вече 32 (при изключително редовен цикъл)? Възможно ли  е да има успешен опит за бременност 4/5 дни преди датата за евентуална менструация и кръвен тест да излезе отрицателен след около 7 дни?
Ти нали имаше положителен тест за бременност?Какво стана?
На въпроса ти-забременява се само и единствено по време на овулация,обикновено това се случва по средата на цикъла,дали твоята е ранна,късна или по средата не може да знаеш ако не мериш БТ,не правиш тестове или не ходиш на фоликуметрия.
Кръвен тест седем дни след какво?Закъснение,предполагаемо оплождане?Ако е второто може.
Цикъла може да се удължи или скъси под влияние на хормони,стрес и т.н.
Нищо не стана ,тест ит вчера ,сутринта -отрицателен ...Няма бебе ,няма и цикъл.Затова ми беше любопитно ,за да знам ,а не че имам някакви надежи и съмнения .. Благодаря.

# 767
  • Пловдив
Здравейте отново приятели преди една седмица си направих няколко теста с положителен тест като едната черта беше малко по-бледа но на 13 ми започна нормалния ми цикъл  но днеска е втория ден и само ме цапа по малко какво ще рече това , вие какво мислите дали съм бременна или не ? дано нищо не е станало и да съм бременна...
Отиди на лекар.

# 768
Здравейте искам съвет..На 19 години съм и не сме готови наистина да бъдем родители..поне на този етап ни е още рано,но искам съвет..закъснява ми вече със 7 дни и имам силни болки високо горе в центъра на корема..нз какво да си мисля..колко още трябва да изчакам, за да си направя тест? Болките ту се появяват понякога по продължително,понякога само преминават през корема ми,но не са никак приятни Confused

# 769
Здравейте искам съвет..На 19 години съм и не сме готови наистина да бъдем родители..поне на този етап ни е още рано,но искам съвет..закъснява ми вече със 7 дни и имам силни болки високо горе в центъра на корема..нз какво да си мисля..колко още трябва да изчакам, за да си направя тест? Болките ту се появяват понякога по продължително,понякога само преминават през корема ми,но не са никак приятни Confused
Изобщо не трябва да чакаш. По принцип уринарните тестове хващат на първи ден от закъснение. Ти имаш 7.
Болкии могат да бъдат предизвикани от много неща, дори от притеснение.
дори и да си бременна докътоо бебето стигне горе на корема минават няколко месеца, не няколко дни. По-скоро болките ти са от друго. Спомни си по биология кои органи се намиррат в тази област и къде са половите органи.
На първо време си направи тестт,защотто това,ккоеттто имаш хич не приличат на симтоми на бременност

# 770
Здравейте на всички мами.Бях пусналан тема че не ми идва цикала закасня ми 1 ден и ми доиде но цикъла ми е оскъден не както миналият месец обилен ами само зацапва от страни  леко по средата 2 дена въря и 2 спря и днес на 4 ден ме зацапна с кафяво а по прнцип ми върви 7 дена а сега нямам цикъл даже не беше на 4 ден а около 3 ден през ноща  и имам едно предръпване все едно  някой ти хваща кожата и на доло те дърпа и ми  се гадеше малко и и постоядно ходя до тоалетна и се ядосвам от най малкото и плача и ми се прияде шоколад според вас а преди  закъснението правих тест --- отрицателен базалната ми е 37.00 и 37.01

# 771
Котенце щом теста е отрицателен надали си бременна. Тези симтоми, които описваш се дължат на самовнушение. При бременност се появяват доста по късно. Посети лекар все пак да види на какво се дължи това зацапване само.

# 772
Здравейте момичета Blush този месец ще изперкам вече!! Цикъла ми е нередовен, идва между 26 и 35 дни, с болки в корема, в гърдите и всички други симптоми. Този месец обаче на 21ви ден имах розово зацапване два пъти през деня и спря. На следващия ден пак два пъти розово и вечерта отново само че розово кафяво. От тогава до днес не спира! Не е обикновен цикъл, защото е слабо и е розово кафяво. Без болки никъде, без акне, без каквито и да е симптоми. Това никога не ми се е случвало до сега. Какво е това според вас?? След седмица ще мога да отида на лекар, но дотогава ще полудея.

# 773
Чудя се защо някои дами, които решават да пишат тук, не направят по един тест прсди това?
По въпроса, кристалната топка днес ми говори, че може да е хормонален дисбаланс, може дс е бременност с проблеми, може да е инплантация на яйцеклетката.... Но пък един тест би подсказал и ограничил вариантите. Не че имам нещо против въпросите но и на гинеколког да отидете, първото, което ше ви кажат е да направите тест.
Тогава вече, ако е бременност, и има кървене, е добре да не се чака една седмица, ако бременността е желана, а направо да се отиде на гинеколог, защото кървенето по време на бременност е добре да се проследи от лекар.

# 774
И аз имам 2 дни закъснение , със зацапване , с болки в гърдите , с едно такова задушаване/стягане в гърдите  и т.н , направих си днес тест-отрицателен . Еми просто седя и си чакам да ми дойде. Защото ЩЕ дойде , няма  да се самонавивам ..

# 775
Здравейте и от мен. Новак съм от днес, но не издържам и искам да го споделя с някого Simple Smile
Та последната ми М беше на 24.11 и имаме 2 опита с приятеля ми на 6.12 и 12.12 решихме просто да опитаме не съм правила тестове за овулация или нещо по календарчето на телефона ми съм била в овулация на 6.12, но немога да съм сигурна. Вече не издържам много го искам и въпроса ми ако си направя тест възможно ли е да отчете реален резултат?
Следващата ми М трябва да е около 23.12.
Много ще съм благодарна ако ми помогнете, не се събирам в кожата си вече

# 776
  • София
Здравейте и от мен. Новак съм от днес, но не издържам и искам да го споделя с някого Simple Smile
Та последната ми М беше на 24.11 и имаме 2 опита с приятеля ми на 6.12 и 12.12 решихме просто да опитаме не съм правила тестове за овулация или нещо по календарчето на телефона ми съм била в овулация на 6.12, но немога да съм сигурна. Вече не издържам много го искам и въпроса ми ако си направя тест възможно ли е да отчете реален резултат?
Не няма да ти покаже нищо, рано е.

# 777
Не няма да ти покаже нищо, рано е.

Много ти благодаря, ще опитам да чакам Simple Smile

# 778
Здравейте, овулацията ми беше на 24. 11,цикълът ми трябваше да дойде на 12. 12,след два отрицателни теста за бременност, все още нямам цикъл. Искам само да добавя, че работим за бебе. Какво да правя в такъв случай?

# 779
Изчакай още малко и ако не ти дойде или не видиш положителен тест, отиди на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт