"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 46

• 46 018
  • 884
  •   2
Отговори
# 780
Така е .Аз бях днес и се оказа една гадна,киста с 4см. големина.Доктора каза ,че не можем да изключим бременност ако съм била с късна ову.така пе следим кистата и ще се видим с него след 10 на дни.

# 781
Май цикълът ти беше 26/27 дни редовно, а днес е 34 ден. Колко късна да е била тази овулация? Ако имаш съмнения направи кръвен, но аз бих пропуснала кръвния тест и бих решила проблема с кистата.

# 782
Май цикълът ти беше 26/27 дни редовно, а днес е 34 ден. Колко късна да е била тази овулация? Ако имаш съмнения направи кръвен, но аз бих пропуснала кръвния тест и бих решила проблема с кистата.
Последния опит беше на 6ти ,надявам се тогава да е станало .Но все пак ще лекувам кистата.

# 783
Кистите са два типа, едната е задържан фоликул и се изчиства сама при следващ цикъл. Другата мисля беше ендометриозна, при нея мисля се оперира. С втората ми бременност имах киста, беше от първия тип. До четвъртия месец се беше свила и изчезна. Не е невъзможно да има бременност и киста, и когато има киста мисля е по трудно да се изчисли кога е била овулацията защото явно яйцеклетката, вече неоплодена, не е била отделена с цикъла, та може би другият яйчник е овулирал по някое време,но не се знае кога.

# 784
Кистите са два типа, едната е задържан фоликул и се изчиства сама при следващ цикъл. Другата мисля беше ендометриозна, при нея мисля се оперира. С втората ми бременност имах киста, беше от първия тип. До четвъртия месец се беше свила и изчезна. Не е невъзможно да има бременност и киста, и когато има киста мисля е по трудно да се изчисли кога е била овулацията защото явно яйцеклетката, вече неоплодена, не е била отделена с цикъла, та може би другият яйчник е овулирал по някое време,но не се знае кога.
Доктора ми обясни същото нещо,но не се пренанвивам да е бременност,прости си чакам.Но на момичето,което има закъснение ,съветвам да не отлага доктора.С каква големина е била вашата киста ?

# 785
Охххх, мисля че беше 4 но не съм много сигурна. В третия месец коагго ходих ба преглед се беше свила до 3 и след това в четвъртия беше изчезнала. Пиех повечко утрогестан, даже аг каза че ще го пия мисля до 28 г.с но след като изчезна го спрях малко преди това.
Сега като се замислих също не знам кога ми е била овулацията а родих доста голямо бебе седмица преди термин, но ми казаха че изгледал като преносен, каквото и да означава това.

# 786
Обаче при редовен цикъл, вариантът за овулация 8-10 дни по-късно от обичайното е почти невъзможен. Fiu, на твое място не бих се надявала на бременност, защото после разочарованието е по-голямо, когато си се самонавивал и надявал напразно. Може да потърсиш и второ мнение за кистата.

# 787
Обаче при редовен цикъл, вариантът за овулация 8-10 дни по-късно от обичайното е почти невъзможен. Fiu, на твое място не бих се надявала на бременност, защото после разочарованието е по-голямо, когато си се самонавивал и надявал напразно. Може да потърсиш и второ мнение за кистата.
Даа, затова нямам почти никакви надежди ,има време за всичко .Живи и здрави майки и бебета ❤️

# 788
При мен случаят е следният миналото лято ми откриха киста на единият яйчник по-късно същата година когато отидох на преглед ми казаха че кистата е почти изчезнала... От известно време тези дни получавам остри и кратки болки ниско в корема Също така ми закъснява с 6 дни а двата теста са отрицателни... правили сме опити за бебе! Когато се върна от почивка и ще отида на лекар но до тогава Вие какво мислите Възможно ли е отново да ми се е появила кистата и от това да ми закъснява или вероятно има друга причина

# 789
При мен случаят е следният миналото лято ми откриха киста на единият яйчник по-късно същата година когато отидох на преглед ми казаха че кистата е почти изчезнала... От известно време тези дни получавам остри и кратки болки ниско в корема Също така ми закъснява с 6 дни а двата теста са отрицателни... правили сме опити за бебе! Когато се върна от почивка и ще отида на лекар но до тогава Вие какво мислите Възможно ли е отново да ми се е появила кистата и от това да ми закъснява или вероятно има друга причина

При мен е същото .Даже гърдите чак сега започват да ме болят .Вече на няколко дневно закъснение.Имах леки болки в ляво (като менструални) две вечери подред.Оказа се киста ,но мен понеже никога не ме е боляло,а пък да не ми дойде в близкия 1 час ,си помислих ,че може да е бременност.Стискам палци твоето да е .🤗

# 790
*На 24 години съм ,никога досега не съм имала проблеми със закъснение или кисти (за кистите поне не знам ) ,но в случаите на преглед при гинеколог,не са откривани такива..

# 791
Здравейте,момичета!
С риск да  бъда нападната от много жени,реших ,че все пак ще го напиша..
Знам ,че това е форум за въпроси и съвети .. нооо хайде малко преди да пишем ,да почетем.Има абсурдни въпроси ,на които всяка жена може да си отговори и сама,само ако отвори гугъл или почете тук,тъй като 80% от нещата са сходни  ..
НО сега ще ви поясня какво имам впредвид преди да започнате да ме нападате ..  С моя приятел правим опити за бебе от 6 месеца .. всеки месец едно и също .. закъснение 4-5 дни,сама си търся симптоми,правене на тест-отрицателен,на другия ден ми дойде .. и разочарование не само за мен ,но и за него .. и осъзнах ,че от желанието ми да имаме бебе, сама си се нафилмирам с различни симптоми.
Последните 2 месеца постоянно четях различни статии,коментари тук,следях теми и осъзнах ,че не познавам тялото си, а само така съм си мислила.
Ето дори този месец отново ми закъснява 4 дни,но нито тест смея да си взема,нито смея да се надявам за нещо.
Таа.. мисълта ми е .. тук има достатъчно компетентни дами,които дават адекватни отговори и съвети,че само тях да четем много неща стават ясни.Дали има бебе,дали нещата са генекологични и са за доктор или просто всичко е в главата ..
Не казвам,че няма жени, които наистина имат симптоми и т.н. ,нооо докато не се види теста с 2те чертички ,всичко е в главата ..
Надявам се след този коментар да не ме намразите много .. но това е моето мнение ..
Пожелавам ви весели празници и много чертички по 2 ! 

# 792
Дейзи,колко ти е дълъг цикъла?На колко години сте с партньора?За симптомите си много права,аз съм в петия месец и симптома ми е ,че нямам цикъл и раста на корем и гърди.Най-добре да не се вглеждаш във всяко черво ,което ти проскърца.

# 793
  • София
Да не би да ти се е удължил цикъла?
На колко дни ти е последните 6 месеца?

# 794
  • София
Deizi__ не ти закъснява всеки месец с 4-5 дена, а просто цикъла ти не е 28 дневен, а вероятно е около 33 дневен. Дано и опитите ти не са с 1-2 пъти в месеца, които са след О.

Общи условия

Активация на акаунт