"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 46

• 46 030
  • 884
  •   1
Отговори
# 795
Забравих да напиша, че цикълът си ми беше редовен(28) и ОТКАКТО ПРАВИМ ОПИТИ закъснява с по няколко дни.. Но дааа може да се е удължил .. За това казах, че заради желанието ми за бебе съм се филмирала за симптомите..

# 796
  • София
Да, удължил се е просто и пак си е редовен.

# 797
Здравейте! Имам въпрос, мъжете ви пият ли нещо за плувците, или знаете ли кое е подходящо.. понеже моя прояви желание  и той да пие хранителна добавка

# 798
Здравейте! Имам въпрос, мъжете ви пият ли нещо за плувците, или знаете ли кое е подходящо.. понеже моя прояви желание  и той да пие хранителна добавка
А проблем има ли?Моя не е пил,но от познати знам за Спимен ,а в по-тежки случай FH PRO.Моя преди инвитрото пи Центрум за мъже,но не сме с мъжки фактор,просто аз настоявах.

# 799
Не знам дали има проблем-не е ходил на преглед. Ходих аз казаха ми,че всичко е нормално и ми изписаха иногинол-хр.добавка за подобрявне на фоликулярната течност.   И той прояви желание да пие нещо за функционалността на сперматозоидите (мисля,че като е хр.добавка  без препоръка от доктор може да се пие профилактично Thinking )

# 800
Тоя иногинол,малко като аспирин го изписват напоследък.При репродуктивен или обикновен АГ ходи?От колко време опитвате?

# 801
При обикновен... може би от 3-4 месеца..
Аз съм на 22, но той е на 34 , затова няма да е зле и той да пие нещо Grinning
Сега ми закъснява с 3 дни , на първия ден закъснение направих тест-отрицателен

# 802
  • София
Кистите са два типа, едната е задържан фоликул и се изчиства сама при следващ цикъл. Другата мисля беше ендометриозна, при нея мисля се оперира. С втората ми бременност имах киста, беше от първия тип. До четвъртия месец се беше свила и изчезна. Не е невъзможно да има бременност и киста, и когато има киста мисля е по трудно да се изчисли кога е била овулацията защото явно яйцеклетката, вече неоплодена, не е била отделена с цикъла, та може би другият яйчник е овулирал по някое време,но не се знае кога.
Кистите на яйчниците са повечко видове!

# 803
Здравейте, случвало ли се е на някой да си направи тест и в първите минути да се появи бледа втора чертичка и зле 3 или 4 секунди да изчезне

# 804
При обикновен... може би от 3-4 месеца..
Аз съм на 22, но той е на 34 , затова няма да е зле и той да пие нещо Grinning
Сега ми закъснява с 3 дни , на първия ден закъснение направих тест-отрицателен
Той е на 34 ,не на 54,не го подценявай човека😀.Правете си опити,около овулацията по-активно и се обичайте редовно,не по задължение.Успех!

# 805
Кистите са два типа, едната е задържан фоликул и се изчиства сама при следващ цикъл. Другата мисля беше ендометриозна, при нея мисля се оперира. С втората ми бременност имах киста, беше от първия тип. До четвъртия месец се беше свила и изчезна. Не е невъзможно да има бременност и киста, и когато има киста мисля е по трудно да се изчисли кога е била овулацията защото явно яйцеклетката, вече неоплодена, не е била отделена с цикъла, та може би другият яйчник е овулирал по някое време,но не се знае кога.
Кистите на яйчниците са повечко видове!
Може, аз като четох при моята киста прочетох за два основни типа и предполагах че щом са казали че няма нужда от намеса е задържан фоликул. Извинявам се ако греша.

# 806
То теста е валиден първите няколко минути,после не така че.... 😉🤰😁
Здравейте, случвало ли се е на някой да си направи тест и в първите минути да се появи бледа втора чертичка и зле 3 или 4 секунди да изчезне

# 807
То теста е валиден първите няколко минути,после не така че.... 😉🤰😁
И аз така мисля, просто беше толкова бледа че едва се виждаше и след това изчезна и остана само тест лентата, че дали е възможно наистина да има бебче просто да е много рано за да се задържи чертичката

# 808
Ако е положителен, чертата няма да изчезне.

# 809
Охх,а аз днес бях при друг аг ,както ми препиръча едно момиче от тук .Гледа ме на 5Д скенер и кистата е двукамерна ,само едната е 4см ,а другата е 7.Два месеца почиваме ,защото съм на противозачатъчни,но първо ми изписа дуфастон ,за да предизвикаме менструация.Sad Кистата си е била там откакто правим опити ,просто при другия аг с тази стара техника не е видял ,че са две ..А и не ми е закъснявало преди ,за да чувствам ,че има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт