Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да откривам банкова сметка на сина ми за стипендията за успех или гимназията работи с определена банка?
Какви са отзивите за учителя по испански Гечева?
Какви извънкласни дейности се предлагат в гимназията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да откривам банкова сметка на сина ми за стипендията за успех или гимназията работи с определена банка?
-
Какви са отзивите за учителя по испански Гечева?
-
Какви извънкласни дейности се предлагат в гимназията?
-
Какви методи използват за изучаване на втория език в 12-ти клас?
-
Какви са промените в учебната програма за втори език в 9-ти клас?
По математика осмокласниците са при г-жа Даниела Ангелова, според моите проучвания тя е преподавала в русенската МГ "Баба Тонка", по негова преценка е добра и спокойна в понеделник ще имат входно доколкото разбрах. За сега всички преподаватели който е срещнал му харесват, че са спокойни не понася истерични и нервни учители ( то кой ли ги понася
)
Онзи ден беше написал seis със "c" вчера siete със "с" мислих си, че испанския е с най-лесното изписване на думите и почти е невъзможно да се допускат грешки, но явно може. Хубавото е че и г-жа Мария Георгиева, ги е забелязала тези грешки и ги е поправила. Тя го предупреди, да не се обажда без да го е питала и почти не го и пита него в момента, но зорко го дебне писмено, знае къде може да се издъни, доволна съм. Предупредила ги е, че при два минуса за не написано домашно ще им пише двойка, та чинно си пише всичко.