164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 88 756
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Не познавам въпросната госпожа, но и нашата математичка е къса клечка и все пак и за секунда не съжалявам,.че синът ми попадна тук и избра да остане тук.

# 646
  • София
За съжаление, не се чуват добри отзиви за учителите по математика в училището. Нашата математичка, г-жа Кацарова, е прекрасна, но се пенсионира тази година - това беше последният випуск, който изведе. Надявам се ръководството да направи нещо за катедрата по математика. Определено има нужда от подобрение в кадрово отношение, още повече че математиката е един от най-предпочитаните профили от учениците. Извън това, училището определено си заслужава и се надявам синът ми догодина да изкара достатъчен бал за него.

# 647
  • София
Какво означава 7-ми клас е веднъж? Избираш едно училище, приемат те, учиш в 8-ми клас, 9-ти...и ако не ти харесва училището се местиш в друго. Не е сложно.
Това, че на някой му е стигнал бала за испанската, но си го е представял като ултра, мега, извънземно училище и се е разочаровал, защото учителите са от планетата Земя, ами да се премести.
Не ми обръщайте внимание, страдам от носталгия Simple Smile
И аз съм била недоволна от учители, но училището си е ❤

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 22:16 от Peruanka

# 648
  • София
Абсолютно като Маги мисля, къса клечка ни е нашата по математика, ама заради нея няма да си разваля вкуса към училището...

sanaka, и аз като теб се надявам тайничко догодина и малкия ми син да избере Испанската, или по-точно да се справи добре на матурите, за да има възможност да избира изобщо. Училището си струва наистина, в целия абсурд, в който живеем... А и съвсем искренно се радвам, че ще те имаме в седмокласната, без вас с Дидева, за никъде не сме. Flowers Bouquet

# 649
  • София
Не, в никакъв случай не съжалявам. А и не съм аз човекът, който трябва или не да съжалява. Дъщеря ми сама си я избра. Но и тя не съжалява. Има много учители, които са чудесни. Децата са превъзходни и също като инспектората, смятам, че те, а не учителите, са причината за успехите на училището. Средата е супер, а в тази възраст това е най-важното.
Моето мнение е, че ръководството са се самозабравили и приемат училището като тяхна собственост. Време е за промяна. Също така има учители, които е трябва да бъдат пенсионирани. Но мен никой не ме пита. Пък и детето научи някои уроци, които ще й бъдат много полезни за живия живот.
И предвид, че догодина ще имам седмокласничка - много се радвам, че няма никакви апетити към Испанската гимназия.
И въпреки всичко негативно, което написах - училището е супер и си заслужава борбата да учиш там.

# 650
Здравейте, може ли някоя от Вас да сподели,какъв е бил балът за второ и трето класиране  при момичетата в гимназията миналата година. Благодаря предварително на всички!

# 651

Това намирам в нета

# 652
  • София
2-ро класиране:
436 - М,      467,50 - Ж

3-то класиране:
 433 - М,      480,50 - Ж

Трето класиране не носи никаква ползваема информация обаче.

# 653
Благодаря Ви много!

# 654
Здравейте, може ли да ми кажете баловете за 3-то и 4-то класиране в Испанската гимназия за девойки от миналата година? Благодаря предварително!

# 655
  • Sofia
Здравейте, може ли да ми кажете баловете за 3-то и 4-то класиране в Испанската гимназия за девойки от миналата година? Благодаря предварително!
Второ класиране:
Младежи - 464 с втори език английски, 445 с италиански, 438 с френски, 436 с португалски.
Девойки - 482.5 с английски, 480.5 с италиански, 470 с френски, 467 с португалски.
Искам да попитам родители на ученици от класовете с италиански и френски дали има разлика в нивото на класовете/преподавателите по останалите предмети като цяло.
Балът на сина ми стига и за двете паралелки, но той иска с италиански по някаква причина и твърди, че било по-добре.
Аз настоявам за френски, защото го говоря и ще мога да му помагам.
Естествено ще оставя решението на него, но ми се иска да чуя повече мнения за класовете с тези езици.
Благодаря:)

# 656
  • София
Учителят по италиански е ТОП. Само това ще кажа Simple Smile. За френския не знам.

# 657
  • Sofia
Учителят по италиански е ТОП. Само това ще кажа Simple Smile. За френския не знам.
Благодаря, а той и на двата класа ли преподава и дали ще е същият и на новоприетите?

# 658
  • София
Учителите по останалите предмети са едни и същи за целия випуск, освен по испански в 8-ми клас, но там всички са добри.

# 659
  • София
Благодаря, а той и на двата класа ли преподава и дали ще е същият и на новоприетите?
Не знам дали ще има и друг учител. Понеже от миналата година са по две паралелки с италиански за випуска, не е лошо да попитате какви са плановете. Пишете на имейла на гимназията със запитване и ще ви върнат отговор.

Общи условия

Активация на акаунт