Фермата сезон 5 тема 3

• 29 205
  • 981
  •   1
Отговори
# 555
  • London
Твърде големи станаха конспирациите май, май.

# 556
Ще бъде интересно.Някой ако присъства,ще чакаме впечатления 😊
https://fermata.btv.bg/article/news/specheli-almanaha-na-fermata … stinski-duel.html

# 557
Тая Поля гати лиглата, много влюбена, кога успя за това кратко време. А Бета, като й слушам гласа, и ми става лошо, не мога да я гледам.

# 558
Алоууу продуцентите, може ли утре да си ходят двама-Иво и Бета.
Тук съм съгласна с Венци за Бета. То и аз съм емоционална и много приказвам, ама тая ме удря в земята.

# 559
Как не си ги видяла един до друг,след като непрекъснато стоят един до друг на масата,на пейката? Rolling Eyes
Да,тя има по мощен вид,но според мен камерата лъже.
.........................

Имах предвид,  изправени ,един до друг. Имаше един момент , като бяха с носиите, тя изглеждаше доста едра до него ,но реших,че е от носиите.

# 560
Инстаграма на Димитър Калайджиев
https://www.instagram.com/dimitarkalaidjiev7/ Бившата му е стоматолог. Милка Рудова.

# 561
Явно скоро са се разделили.

# 562
Аз съм фен на Митко IT и на Сами .Детективите в темата , открихте ли фейсбуци, уебсайт?

# 563
Аз съм фен на Митко IT и на Сами .Детективите в темата , открихте ли фейсбуци, уебсайт?
Аз освен тях харесвам и Краси и Стани.
Чак съм с проблем че не мога да си избера един фаворит. Ми ще имам 4 кво пък.

# 564
  • русе
Иво ми става все повече противен😡

# 565
  • ново
Човек с ужасен говорен дефект да се подиграва на друг относно външен вид!? Няма да казвам какво мисля за него, защото съм далеч от идеална, но не е нищо добро.

# 566
  • София
Иван и Андрей са още по-противни. Иво избълва множество обиди срещу Митко, а пък те го хвалят, че му се получило. Мишоци абсолютни! Аман от противното им протеже! Ако отпадне Митко, ще спра да гледам!

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 09:57 от Жълто Цвете

# 567
После се чудим, защо училищата са пълни с арогантни, вербално агресивни деца, за които унижението не е проблем. Защото са пълни с млади ивчовци, копие на родителите си. Такива,  които в момента чоплят семки и се кефят на остроумието на Шопски.
Простете отклонението, но това беше първата мисъл, която премина през ума ми, когато чух върховното произведение. Защото и той като баща възпитава с личен пример. Ивовците все още са повече..

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 23:11 от _Hope_

# 568
Края на епизода беше показателен за това какви хора са двамата дуелисти
Единият, спокоен, приемащ реално нещата, без да каже една дума за опонента си.
Другият написал нещо ужасно унижаващо и гнусно, пълно с подигравки и обиди към опонента си.
Вие преценете.
Ще се затрия от напрежение до утре.

# 569
Разликата между Шопски и Митака е огромна в манталитет, възпитание, душевност дори.Единия цитира умни мисли на умни мъже, другия пише задъхани от злоба стихчета. Ивко, как ти е жлъчката? Май се е разляла до мозъка ти. И кой хареса тъпнята пълна с обиди и расизъм дори? Андрей естествено, особено "свинските очички". Щото неговите са едни големи и хубави и той целия е умен и красив. Stuck Out Tongue Winking Eye
На мястото на Митака ще дам  Шопски на съд за уронване на престижа, нанесени морални вреди и разпространяване на лъжи. Шопски премина всякакви граници, а опосумите му помагат с кеф.

_Hope_ , чудесен пост.

Общи условия

Активация на акаунт