Фермата сезон 5 тема 3

• 29 224
  • 981
  •   1
Отговори
# 540
А тази с израслите корени или фризьорката да не мислите, че са по- силни от Бети??

# 541
  • София
Може и да сте правиви, че Бети не е на-слабата, обаче като взе да смуче валидола, когато Красимира отиде да избира дуелист измежду жените и направо ми събра очите. Голяма паникьорка е.

# 542
Със сигурност.И Краси и Силвия ще я отнесат.Бета е гола вода милата,само Саня беше по слаба от нея.Една Кристияна едвам дишаше на висенето,а я имаха за най-силната чорбаджийка 😅

# 543
Да не забравяме, че Бети практикува йога - добра двигателна култура, дишане и издръжливост. Веднъж да излезе на Арената може и да поднесе изненада. От Силвето също нищо не сме видели.

# 544
  • София
Нервите са й слаби на Бети, това ще й е най-слабото място в дуелите, ако не успее да се стегне.

# 545
  • София
Спомняте ли си когато вър фермата на богатите Сами беше направил някаква импровизирана игра и се състезаваха той, Краси, Паулина и Бети? Ами биха Краси и Паулина, аз не знам как тогава Бети не се изяде направо, защото какво загряване му направи преди играта.

# 546
И Саня тренираше тай чи ли какво беше,ама си беше спряла отвсякъде.Бети сме я виждали в ратайските двубои,както и Силвия,която като фен и кандидатсвала толкова години си личи че е подготвена,нейната стрелба им спечели с Тишо ратайската.

# 547
  • София
Бети е тромава колкото Кристияна, точно на импровизираната битка Паулина я би и в тичне, и в каквото друго беше, вече не помня. Бавна е. Колкото до разговорите на 4-те жени за сънища и пр., абсолютно нормално е да са забравили за камерите и да си говорят както ако ги нямаше. Ся, тва, че продуцентите го излъчват, е друг въпрос.

# 548
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Елизабет е пластична и няма излишни кг,които да й тежат и това е причината да си мисля,че ще се представи добре на един евентуален дуел.Също е силна на Аламанах.
При нея проблема е,че се паникьосва и е страхлива,а като си страхлив,няма как да се отпуснеш на битките,да играеш с хъс и нагласа,че си по-добър от противника.
Поли е припкава,дребничка и пъргава.Наистина е скатавка за работа,но ако трябва да се изправи на дуел,ще се раздаде.

Ако имаше секс във фермата,то със сигурност щеше да бъде излъчено.Всичко е рейтинг.А продукцията може да си казва,каквото си иска.Не им е за първи път да се напъват за любовни истории с цел повече гледаемост.На Поли й е платено,нямам друго обяснение.

# 549
Според мен той още си е мираж и за това дамата пуфти.

# 550
  • Калгари, Канада
Аз само да кажа във връзка с "пухкавия Митак", че той малко е заслабнал вече, видя се като тръгнаха към къщите на дуелистите. Бърз е, техничен, действа с мисъл, трудно се разконцентрира (ако изобщо го прави) и най-важното - знае как да изкара Ивайло от релси (което пък му е най-големия недостатък на патриота, много е емоционален и затова действа прибързано).

По повод фермерството, писах и преди - това е фермата, Но "нов свят". Затова не е както преди, затова героите са такива, а не хора от село. Някои села позамряха, други се трансформираха с модерна техника, след толкова сезона на къртовски труд, в този не че нямат работа, но не гладуват и не ги преуморяват толкова, вижда се, че имат време за почивка. И&А са търсели различното за да не е скучно. На мен ми е Ок така сезона, въпреки че имам носталгия по Райно, Нури и т.н.

Колкото и водещите да ни изкарат "интелигентен" Митко 2, то се вижда какъв е. Простащината се излива от него, после по някое време казва по някоя умна мисъл и оу той бил мислещ. Това като с произведението на Веселка, драскала на един лист разни перефразирани чужди мисли и поговорки и хоп "голяма писателка".

Красимир има хиляди причини да не иска да правят нещо и в случая не той, а Паулина се излага. Няма как това да е негатив за него, той е внимателен, показва се романтичен, опитва се да я разбере, но тя не разбира него, това й е проблема и никакви усилия не видях от нея за тази "връзка". При евентуална "раздяла" той ще си е пак готин мъжкар и на място, но за нея не съм сигурна как ще продължи.

# 551
Вече си мисля, че на Паулина са ѝ платили , за да се случи нещо. Едва ли е нещо ново за нея.. Когато той я придърпа да ѝ даде сърцето, тя вече такива чушки и пъшканици раздаваше, все едно си помисли , че той ей сега ще... нали Simple Smile

# 552
  • София
На мен пък задачите ми се струват колкото преди, само че тази година са повече здраво работещите, момичетата също работят здраво и успяват да си свършат задачите навреме. Подготвени са, личи си, че всички са се пробвали предварително с трион, чук и тн. Предишни години имаше много, които нямаха представа къде са попаднали и учеха всичко от нулата и така имаше много голяма разлика между тях и тези, които имаха опит.

# 553
Възможно е Краси да не може да вдигне самолета така да се каже. Stuck Out Tongue Winking Eye Всички помним разговора на Дидо и дЕдо на двора миналия сезон, когато стана ясно, че от всички мъже във фермата, само пръча го може. Trollface

# 554
  • Калгари, Канада
Няма нужда да им се плаща, защо И&А да си дават парите, като героите сами ще си го направят сеира. Това си е заложено от психолозите (тези дето нямат професия, а звание 😉). Още на предварителните срещи (на няколко пъти се споменава, че на кастингите потенциалните герои се срещат) са видяли какви искри и конфликти са възможни. После по време на предаването също се говори с психолог, правилните въпроси на такива хора водят героите до желаните реакции. 😃

Общи условия

Активация на акаунт