Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 264
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
Не бе, Майче, ако си женен изневеряваш, ако не си женен, пробваш Sunglasses

# 526
Скрит текст:
Фчеличке, Марио съвсем не е перфектен, носи си една кошница със слабости. Това, което ми харесва на мен е, че е пълнокръвен образ. Не знам дали е от сценаристите, които пишат за него или е заради Велислав Павлов, който успява да му вдъхне живот. Така че, Ковачев допуска грешки и е далеч от свръхчовек.
Случая с телефона беше глупаво стечение на обстоятелствата, такива неща се случват непрекъснато. Когато влезе при Нора, той видя, че с Петмезов още работят и не искаше да ги прекъсва. Това е.

Аз не обвинявам Марио, че се е хванал с Нора, мислел е, че така ще забрави. Когато осъзна, че няма да забрави, отиде и каза честно на Нора.
Фчеличке, Зорница в монолога си каза две неща - обичта, не е нито зависимост, нито дълг. За кого се отнасяше това за зависимостта, според теб?
Любовта не е нещо статично. В живота няма обичам първия и така до края на света. Това са чувства, които се променят, развиват. Понякога осъзнаваш, че това, което си мислил, че е истинска любов всъщност не е било, обратното също важи.

Има два вида любов - страстна любов и любов на дълга (семейство, родители, приятели). Първата може да премине във втората. По-рядко е обратното. НО когато си наистина влюбен и смяташ, че това е любовта на живота ти, имаш дълг да го докажеш. А ако си толкова САМОВЛЮБЕН, че да не приемеш дълга, който произтича от любовта, тогава по-добре е да не се обвързваш. Пример - Зорница. Да си взима една котка (или седем), да си менка партньорите като носни кърпи и да се приключи с нейната драма. Единственото, което тя обича, е да спечели любовта на мъжа. В момента, в който го постигне, вече егото й е задоволено и си бие камшика.

Марио и Нора - всякак може да ги връткат сценаристите - явно също не са решили още какво да правят, но понеже са нова двойка в сериала, простено да им е. Марио доказа, че изпитва любов на дълга - сезона с брат му. Сега вече олекотиха образа му, направиха го на нищо. Марио, поне в началото, беше човек, на който може да се разчита, който ще мине през огъня за хората, които обича. Такива хора в реалността са константни, те не се променят, не се развиват, виждат живота само в два нюанса - добро и зло. Такива хора не изневеряват и дай Боже всекиму да срещне такъв човек. Обаче сценаристите му разказАха играта и ок, явно актьорът им е нужен. Но поне да не бяха разваляли добрия образ в сериала.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 13:41 от DeltaAzimut

# 527
Има два вида любов - страстна любов и любов на дълга (семейство, родители, приятели). Първата може да премине във втората. По-рядко е обратното. НО когато си наистина влюбен и смяташ, че това е любовта на живота ти, имаш дълг да го докажеш. А ако си толкова САМОВЛЮБЕН, че да не приемеш дълга, който произтича от любовта, тогава по-добре е да не се обвързваш. Пример - Зорница. Да си взима една котка (или седем), да си менка партньорите като носни кърпи и да се приключи с нейната драма.

Марио и Нора - всякак може да ги връткат сценаристите - явно също не са решили още какво да правят, но понеже са нова двойка в сериала, простено да им е. Марио доказа, че изпитва любов на дълга - сезона с брат му. Сега вече олекотиха образа му, направиха го на нищо. Марио, поне в началото, беше човек, на който може да се разчита, който ще мине през огъня за хората, които обича. Такива хора в реалността са константни, те не се променят, не се развиват, виждат живота само в два нюанса - добро и зло. Такива хора не изневеряват и дай Боже всекиму да срещне такъв човек. Обаче сценаристите му разказАха играта и ок, явно актьорът им е нужен. Но поне да не бяха разваляли добрия образ в сериала.

# 528
Да, любовта не е константа. Може да залюбиш и разлюбиш. Но истинската любов не е от днес до утре. Сигурна съм, че Огнянова го обичаше в 5ти сезон. Но се появи бившият, и тя разбра коя за нея е любовта, на която не може да устои/зависимостта/.
Не знам кой пази образа на Банков, той изобщо не е бил само положителен образ.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 13:30 от fchelata

# 529
Още от края на шести сезон съм на мнение, че Марио трябва да преживее същото като Зорница, за да спре да я съди. Аз не знам тя как се е държала с него, но Марио се държеше по идентичен начин със Зорница, както Нора с него сега. Като започнем от сръднята, че го е прегледала, а не му е казала, после когато й се разсърди, защото, забележете, Банков я замъкна в горичката да й вдига скандали, и тн. След връзката си с Нора и след като вчера Зорница го нарита да си отвори очите, Марио вече е свободен - разбра Зорница, разбра какво е, почувства го.
Оттук нататък предстои да реши иска ли да се бори за нея или ще стои безучастно.

А, и още нещо. Сценаристите най-сетне се измъкнаха от кашата Банков ли е голямата любов и ако е, що не съ зеха Joy
Снощи му лепнаха етикета зависимост и всичко си идва на мястото. Сега въпросът на Зорница е дали ще открие в лицето на Марио голямата любов или ще я търси другаде.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 13:30 от Mosquita

# 530
Още от края на шести сезон съм на мнение, че Марио трябва да преживее същото като Зорница, за да спре да я съди. Аз не знам тя как се е държала с него, но Марио се държеше по идентичен начин със Зорница, както Нора с него сега. Като започнем от сръднята, че го е прегледала, а не му е казала, после когато й се разсърди, защото, забележете, Банков я замъкна в горичката да й вдига скандали, и тн. След връзката си с Нора и след като вчера Зорница го нарита да си отвори очите, Марио вече е свободен - разбра Зорница, разбра какво е, почувства го.
Оттук нататък предстои да реши иска ли да се бори за нея или ще стои безучастно.

А, и още нещо. Сценаристите най-сетне се измъкнаха от кашата Банков ли е голямата любов и ако е, що не съ зеха Joy
Снощи му лепнаха етикета зависимост и всичко си идва на мястото. Сега въпросът на Зорница е дали ще открие в лицето на Марио голямата любов или ще я търси другаде.

Марио предложи брак на Зорница. Какво по-голямо доказателство за чувствата му? Не мисля, че той се държеше зле с нея, просто тя го разсейваше от мисията му в онзи момент - грижата за брат му. Той й го каза в прав текст, но тя напъваше да е с него, влюби го в себе си, а после го заряза на сватбата. Е, кой е лошият в случая?

Тръгнеш ли да се бориш за любовта на един човек...ммм, не. Не бива. Първо, защото все пак човек има някакво достойнство, особено мъж като Марио и второ, защото тя явно не го обича - доказа го с бягството си от сватбата. Пак казвам - единственото, което тя обича, е да спечели любовта на мъжа. В момента, в който го постигне, вече егото й е задоволено и си бие камшика.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 13:44 от DeltaAzimut

# 531
Дотук, от сериала и темите ни, си направих три важни извода. Запаметявам, може някой ден да си ми от полза Joy
1. Обичаш толкова силно някого, че вместо да му го признаеш, по-лесно е да отидеш при друг/друга (Петър)
2. Изневеряваш, колкото пъти дойде, но всеки път се връщаш при законния съпруг и по този начин създаваш впечатление, че не хойкаш толкова (изказване по повод Галя и Хинова)
3. Hяма ли подпис, всичко е позволено, изневяра няма (това е принципно, но да се разберем, за Огнянова не важи)

# 532
Да, да, той изобщо не се държеше лошо с нея, само дето я сиктридоса ен на брой пъти. Grinning
И двамата направиха купища грешки, и двамата вярвам научиха много от тях. Но не е вярно, че не са се обичали, напротив, това е характерно за тях, в този сезон се вижда отново. Каквото и да се случва и в каквито и отношения да са, грижата, подкрепата и близостта си остават.

Ахахаххха, Злати, браво, отличен Joy

# 533
  • Разпиляна във въображението
Зорница не изневерява. Тя просто се влюбва в мъже, които изневеряват с нея на жените си.

Марио толкова пъти й се е доказвал на Огнянова, че направо ми е неудобно да гледам как тя тънко му се усмихва и му дава съвети.

# 534
Моски, тя му отвори очите и той почти се разрева. Стана му ясно къде е в нейната картинка.
Аз съм убедена, че Зорница и Марио ще са заедно/ Вергов няма да се върне/, но ще ги въртят и сучат поне цял сезон, че иначе какво да ги правят. Така сценаристите поддържат интереса, но  изкривяват  историите  и се дразня.

От къде тия обобщения, кой е оправдал Хинова и Галя за изневерите? На мен не са ми любимки, особено Хинова. При тях всичко е осъзнато, обмислено и дори целенасочено. Огнянова действа с най- добри намерения, леко неосъзнато, да не кажа друго, но понякога с неочакван резултат.

# 535
Не знам кой пази образа на Банков, той изобщо не е бил само положителен образ.
Моски се шегуваше с това. Имаше коментар на една жена, която твърдеше каква сигурна вътрешна информация има и как пазят образа на Банков, как той ще остане незабравим за Зорница и ще я оставят сама, а не с Марио и т.н..

А за Галя и Хинова, друга коментаторка каза, че те не създавали такова впечатление за различните мъже, с които са били, защото все се връщали при Захариев и Мазов Grinning

Злати, нямаш ли нещо за химията и химиците? Grinning

# 536
  • София
Злати, по първата точка, можем да сложим половината герои, не е честно да се ограничаваш само с Петър.

Не я разбирам тази необходимост, за да се оправдаят нечии действия при дадена двойка да се сочат грешките на другия. Не го разбирах при Лора и Мазов, нито при Зорница и Марио, нито при Марио и Нора, или която и да е друга двойка. За мен всеки трябва да е отговорен за постъпките си, а не да се търси оправдание с някой друг и да мерим кой е по виновен.

Фчеличке, и за мен Марио прогледна снощи по отношение на бягството, за това и каза че си е научил урока. Видя се в ролята на Зорница и реши да постъпи честно с Нора

# 537
Не ми пише за Галя, че може и да я усмъртят както е тръгнало. Петре го обичаше Виолета, за Галя той е трамплин за израстване, статус и закрила. Мога да добавя почти изневярата с Фотев, просто той не се възползва.
Отдавна искам да задам въпроса- те защо все още имат един кабинет и даже преглеждаха заедно? Някога да сте преглеждани от двама лекари едновременно?

# 538
  • София
Криза, нямат пари, за да оборудват втори кабинет 😂😂

# 539
Дотук, от сериала и темите ни, си направих три важни извода. Запаметявам, може някой ден да си ми от полза Joy
1. Обичаш толкова силно някого, че вместо да му го признаеш, по-лесно е да отидеш при друг/друга (Петър)
2. Изневеряваш, колкото пъти дойде, но всеки път се връщаш при законния съпруг и по този начин създаваш впечатление, че не хойкаш толкова (изказване по повод Галя и Хинова)
3. Hяма ли подпис, всичко е позволено, изневяра няма (това е принципно, но да се разберем, за Огнянова не важи)

А защо не важи за Огнянова?

Общи условия

Активация на акаунт