Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 242
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ето ме и мен, отговарям на
повикването Nerd.

При мен нищо ново. Тези дни ще ходи да пуска хормони.
Записала съм час за СГ за 4ти и на същия ден преглед за второ мнение при друг лекар с двете СГ /в клиниката ми обещаха, че СГ ще излезе за 2 часа, а дано Open Mouth/.
Трябва и аз да отида да говорим за високото ми TSH, но ми се иска да занеса и неговите изследвания.

Вкъщи сдухът е пълен. През вечер се караме за нещо, всичкия яд си го излива върху мен...
Чух и репликата 'за нищо не ставам, оставяй ме мен, намери си кой да ти направи дете докато си млада още' No Mouth... На никоя жена не пожелавам да чуе това от мъжа си Neutral Face.
Броени пъти в живота ми ме е боляло сърцето, това бе един от тях.

Надявам се на поне малко добри новини на 4ти, нещо, което да ни повдигне духа както се казва. Защото не знам колко още ще издържа така...

Тези дни ми предстои О, но не можем да се наканим дори за един опит...

Поздрави на всички и ме извинете за поредния негативен пост...

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:08 от rave

# 511
Ето още едно доказателство, че с кофти морфология все пак се забременява!

Аха!!! Първо не знаем как ги борят, едва ли гледат всичките 40+ милиона.
ММ илезе с 5% и 4% доколкото помня, с нормална подвижност и чудесно количество. Двама доктори казаха, че това е ОК. Доколкото разбрах някои от лошите морфологии могат и да имат нормална оплодителна способност, просто не изглеждат съвсем като по учебник. А пък тези най-странните, с 3те глави и петте опашки не могат да плуват добре и така или иначе не стигат до заветната цел.

Аха, Джули промених на кирилица Simple Smile Ох да, дано скоро всички да чуем сърчица Simple Smile
Ането много ме разсмя с тази закана сутринта Simple Smile
Калиниста не знаех че си в САЩ, мислех че си тук ... пропуснала съм.
Марго ановулацион цикъл знам че ако е по 1 на година и е нормално. Ако е само този не се притеснявай.
Марианка къде си Flowers Hibiscus ?

Чух и репликата 'за нищо не ставам, оставяй ме мен, намери си кой да ти направи дете докато си млада още' No Mouth... На никоя жена не пожелавам да чуе това от мъжа си Neutral Face.

Стана ми тъжно за него и за теб също, ако трябва и на психолог да иде, ма да се стяга.

# 512
Е, как ще гледат всичките 40+ милиона..
При ММ бяха 350 милиона при граница над 15 милиона. Нали не мислите, че са му броили всичките 😂
Те вземат представителна извадка и на тая база вече изчисляват. Отделно е доста относително, от репродуктивен специалист знам, че един лаборант като види 3,4% пише 3%, а друг 4%. Да не забравяме, че няма как да се има 100%-ова вяра на тия неща, още повече , че една СГ е преходна, защото спермогенезата е 74 дни. Като се пускат е добре да се пускат на 3 месеца две различни точно поради тоя факт Simple Smile
Ветеринаторке (🤗) , няма да се отчайвате , нищо не се знае, отидете на 2-ра СГ и вижте. Ние с ММ преди имахме същите обтегнати отношения в един момент.. аз му казвам: “Сигурно искаш друга жена, която няма 100 проблема...и с която ще стане лесно бебето..”, а той ми викаше: “Да бе, мене с тия сперматозоиди сякаш ще ме вземе някоя..”
Като мина време го обръщахме на майтап, че и двамата сме вземи единия блъсни другия и явно точно заради това сме един за друг 😂
Аз вярвам в щастливият развой при вас!🍀

Арвен, то не е само за Семерджиева. Моята колежка преживя същото с Калчев. Според мене всеки може да обърка.
Е, великия Сигридов, дето всички го хвалят - не беше видял, че бебето на една жена е без бъбреци .. 🤷♀
Смисъл... затова преди няколко поста казах, че губя ежеседмично вяра в докторите, ама без тях пък съвсем не може Simple Smile

# 513
Здравейте!
rave, стискам палци за хубави новини на 4ти, и здрави нерви! От каране полза няма, трудно е бебеправенето за отношенията, особено ако има проблеми или не става веднага, но на нас с ММ само ни помогна и сплоти.
Желая на всички ни да чуем скоро бебешко сърчице, чувството е наистина неописуемо, и сега се насълзявам като си спомня!
Аз за пореден път се убеждавам колко е важно да имаш свестен гинеколог. При мен освен ановулаторния цикъл има май и други проблеми, имам болки още от 6-7 ден на цикъла, неовулационни, които не намаляват, а се увеличават, и взех вече да се тревожа. Говорих за час с гинеколожката ми, когато аз мога, тя не можеше, но понеже си ме познава вече от 10+ години, ми предложи да дойде сега в събота на работа, за да ме прегледа и да ми пусне кръв ( при нас в Германия е нечувано това, освен ако не са частни клиники). Пита ме стресирана ли съм напоследък, аз и казах, че от 2 месеца май нон стоп съм така, трансфери, проблеми в работата, и тя предположи, че може пак да съм вдигнала пролактина, и той да ми блокира процесите. Поне като ме прегледа в събота, ше се успокоя и ше престана да се вкарвам в разни филми.

# 514
Съншайн и аз никакво доверие нямам вече в тия лекари. Не им пука за нас или че са полагали хипократова клетва. Това са отживелици. Държат се все едно са хванали бога за шлифера и претупват зверски.
Моя близка приятелка и леко хипохондричка се следи при 3ма лекари. Един от които небеизвестния Сигридов, та имаше доста повече околоплодни води на 1 от прегледите, което не го взе той под внимание и след 2 дена водите й изтекоха в 25та седмица..
Аз също съм патила от лекари, ама няма как без тях. Грешки стават и те са хора - ок съгласна съм, но претупването и арогантното им държание ме вбесяват!

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:43 от Kaylinnn

# 515
  • София
Момичета!!! Аз съм в шок! Сега си идвам от работа ни жива, ни умряла и реших да направя 1 тест, въпреки че знам, че няма как да е станало. Нямаше О. Нямаше жълто тяло и имаме 2 опита на кръст. В началото теста си седеше изцяло бял, без нито една черта. След малко:

What the fuck? Лекарката ли ме е излъгала? Ще ида след малко за още един, че ще ми се пръсне сърцето.

Мила...на кои дни от начало на цикъла ти бяха опитите?
Честитооо!

# 516
Яна, на 14 и 15 ден при цикъл 28.

# 517
  • София
Яна, на 14 и 15 ден при цикъл 28.
Значи съвсем в дните на очаквана овулация. А колко време правите опити?
Аз сега в главата ми бошуват хиляди въпроси и чета ли чета...но май по-добре да не чета много...че така може да полудея.
Първо като съм на 39 трудно ли се забременява...много ли е опасно за аборт и плода...после възможно ли е да се забременее 4 дни преди очаквания цикъл? Абе...глупости само са ми в главата...а трябва да съм спокойна уж.
Явно при всеки е индивидуално.
То първият път забременях след няколко години опити...а вторият от едно бебеправене...

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:42 от iana28

# 518
Яна привет, да, чети по малко, защото ще бръмнеш. По принцип аз забременях 5 дена преди очаквания Цикъл, който беше супер редовен, но това е голямо изключение.

# 519
Здравей Яна, от кога правите опити? Четенето е объркващо, да, и на мен ми беше бръмнала главата, като реших, че няма да е "ако стане", а "трябва да стане, най-добре от вчера".
Сега прочетох, щом се получава при теб, не го мисли толкова.

# 520
  • София
Здравей Яна, от кога правите опити? Четенето е объркващо, да, и на мен ми беше бръмнала главата, като реших, че няма да е "ако стане", а "трябва да стане, най-добре от вчера".
Сега прочетох, щом се получава при теб, не го мисли толкова.
Онзи ден започнахме Simple Smile

# 521
Излезна микробиологията- при мен е нормална бактериална флора и отрицателен резултат за кандида, а при ММ е излезнала ешерихия коли, няма микробно число и отдолу пише "Оскъдно". Какво ще рече това? Трябва ли задължително да се лекува?

# 522
Kalinnin, даваш ми надежда!!!! И ние преди 2 дни разбрахме, че сме с мъжки фактор - 1.8 морфология и понеделник имаме записан час при Кацаров. Тъкмо се обнадеждих, че всички хормони са ми в норма и всичко останало е ОК и като гръм ни дойде тази новина за лошата спермограма. Аз съм на годинки и нямам време да чакам много месеци ММ да е на добавки. Бях отписала мисълта че може и да се случи някога , но като прочетох, че сте със същите показатели и + тест направо засиях!!!! Честито и много спокойна и лека бременност ти желая!

# 523
Ето ме и мен, отговарям на
повикването Nerd.

При мен нищо ново. Тези дни ще ходи да пуска хормони.
Записала съм час за СГ за 4ти и на същия ден преглед за второ мнение при друг лекар с двете СГ /в клиниката ми обещаха, че СГ ще излезе за 2 часа, а дано Open Mouth/.
Трябва и аз да отида да говорим за високото ми TSH, но ми се иска да занеса и неговите изследвания.

Вкъщи сдухът е пълен. През вечер се караме за нещо, всичкия яд си го излива върху мен...

Надявам се на поне малко добри новини на 4ти, нещо, което да ни повдигне духа както се казва. Защото не знам колко още ще издържа така...

Тези дни ми предстои О, но не можем да се наканим дори за един опит...

Поздрави на всички и ме извинете за поредния негативен пост...
rave ще си позволя съвет,защо не пробваш до четвърти да не повдигаш темата.Гушкайте се,гледайте просто телевизия или се разходете в парка.Напрежението действа и на двамата,а това няма начин да не се отрази на кекса.Наистина понякога крачка назад,ще ти донесе повече ползи,отколкото да напъвате и ситуацията да ескалира.Трудно е, минала съм по този път,забременях с дъщеря ми в месец ,в който изобщо не планувахме.

# 524
Rave, пиша само за да ти кажа, че преживяхме абсолютно същото  От части още го преживяваме. Същите реплики, същото настроение. Накрая избихме на майтапи, защото усетихме, че така става една идея по-леко. Много е тежко са чуеш тези думи и да нямаш с какво да го успокоиш. Дори не искаше да го прегъщам в началото. Аз не спирам да му казвам, че искам той да бъде баща на децата ми и не искам да виждам друг мъж. Смешното беше сега, че като ми казаха, че нямам овулация му виках, че сме се събрали нефелни и двамата и сега като е открил неговия проблем да ходи са си търси някоя дето може да си измъти яйцата Grinning Не искал да се занимава с друга, достатъчно съм му тровила живота и аз, че наново да търсил друга с нови номера Grinning
Горе главата, аз не спирам да му повтарям, че това е НАШ проблем, не е негов и сме заедно тази ситуация. И ще имаме дете по един или друг начин , щом сме заедно !

Gerryka, ние сме с 3-3,6% морфология , но 14млн играчи, бавни и малко. Ще правим декември месец контрола да видим как са нещата 3м след операцията. Но повече от 3 месеца да се пият добавки няма смисъл , ако няма подобрение. При нас имаше уж малко подобрение, но пак сме едвам до граничните стойности. Надеждата ни е в операцията.

Общи условия

Активация на акаунт