Сред акцентите е Philips 65OLED984 с Bowers & Wilkins звук и 4-странен Ambilight


TP Vision – компанията, която разработва и произвежда телевизорите и аудио продуктите с марка Philips, представи своите нови продукти за 2019 година на българския пазар. Сред вълнуващите предложения е флагманът Philips 65OLED984 с 4K UHD OLED+ Android TV, Bowers & Wilkins звук и 4-странен Ambilight.

Вниманието привлича и 3,1-канален саундбар PB603 с безжичен събуфър, Dolby Atmos®, HDMI, HDMI/ARC и мощност 300 W.

„Щастливи сме да представим нашата нова, 9-та OLED серия телевизори на българския пазар. Благодарение на технологичните иновации и нововъведения като 4-странен Ambilight, всепоглъщащият Bowers & Wilkins звук, видео процесора P5 и Android TV/AI с гласово управление, предлагаме на пазара телевизори, които носят несравнимо усещане за реалност и магични възприятия за потребителите“, заявява Георги Михайлов, регионален мениджър на TP Vision за България, Македония, Албания и Косово.


Спираща дъха картина и кинематографичен звук

Новите OLED модели на Philips комбинират най-доброто от едноименната технология с процесора P5, за да предложат едно завладяващо зрително изживяване. Потребителят се наслаждава на телевизори с най-истинските нюанси на черно, наситени цветове, най-реалистичните естествени тонове на кожата и невероятно плавно движение. Всеки детайл е с невероятна дълбочина на изображението, чисто и по-ясно качество на образа.

Ярък пример е 55-инчовият и 65-инчовият 4K UHD OLED+ телевизор Philips 65OLED934 с Android TV и B&W звук, който предлага ново ниво на визуално и аудио изживяване. Ексклузивният дизайн на високоговорителите от легендарните аудио инженери Bowers & Wilkins предоставя вълнуващо реалистично представяне. Насочени нагоре високоговорители извличат максимума от Dolby Atmos. 3-то поколение видеопроцесор P5 осигурява съвършенство на картината независимо от източника.Прочетете повече за елегантния дизайн на 4K OLED телевизорите ТУК.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 18:04 от Редактор**