За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 80

• 35 126
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Аз почиствам с тампонче със сребърна вода, подсушавам и после кремче. Така третирам и вратлето

# 121
Аз почиствам с тампон напоен с бебешко олио.

# 122
Здравейте
Някой пробвал ли е чайчетата за лека нощ нa Hipp или на Ganchev?

# 123
От време на време давам на бебето чай "лека нощ", но по-скоро за разнообразие, ефект - никакъв 😁

# 124
Детето все още кашля (4-та седмица) и снощи започна да кашля пак през нощта, въпреки инхалациите тази кашлица не изчезна. Започна и да хърка цяла нощ. Вече се чудя да я водя ли на рентген, или на пулмолог? Препоръчайте ми пулмолог в София.

# 125
  • Плевен
Щом хърка по скоро носа е запушен, секретите се стичат назад и от там кашля. Моя е така и сега го водя на солна стая, а другата седмица ще идем и на уши нос гърло да видим.

# 126
Не знам какво е, но и доста тежко диша. По-скоро не тежко, ами не знам как да го обясня, поема си много малко въздух и бързо го издишва и така е на моменти, не постоянно. Все едно, че не може да си поеме въздух.. Задъхва се..

# 127
Съветвам те да заведеш детето при УНГ-там могат да видят дали има възпаление на ларинкса. Оттам може да идва задъхването.

# 128
Хора, имам малко странен въпрос. От както се е родила малката (на два месеца е) наблюдавам една мъничка розова тъкан между малките й срамни устни. Сякаш се подава от влагалището. Първоналано бях много объркана кое какво е отдолу, щото е толкова малко, но последните дни тази тъкан ми се струва, че не нещо, което разпознавам. Някой има ли идея какво може да е това? Вашите момиченца имат ли такова чудо?

# 129
  • София
Възможно да е срастване. Направете консултация с лекар.

# 130
А според вас нужно ли е да взема зимно чувалче за количката? Имам космонавтче, не знам дали ще ми е необходимо и чувалче... Беби е на 1 месец

# 131
А според вас нужно ли е да взема зимно чувалче за количката? Имам космонавтче, не знам дали ще ми е необходимо и чувалче... Беби е на 1 месец
Според мен щом е толкова малко бебето и щом имате космонавтче не ви трябва. Друг е въпроса дали ще иска да седи с него. Моята дъщеря вообще не можеше да търпи такива дебели дрешки. В количката бяхме с дебело одеяло тип плик а кошчето за кола бяхме с зимно чувалче. Преценете си по бебето как ще му е комфортно.

# 132
Възможно да е срастване. Направете консултация с лекар.
ще говоря с педи, но не е срастване

# 133
Здравейте момичета, бебка е на 4 месеца, отзад на главичката където съм отбелязала напипах малко топче, колкото грахово зърно. Твърдо е, детето не реагира като го пипам. Какво може да е? При вас имало ли е такова?

# 134
Лимфен възел. Не се натиска и пипа. Консултация с лекар е добра идея..

Общи условия

Активация на акаунт