За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 80

• 35 649
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък да чукна на дърво от тогава до сега не съм имала едно сериозно разболяване. Болката в ушите е изключително болезнена при проблеми със сливиците съветвам да си имаш някакви хубави капки за ушички. Както са казали може да се усеща и като заглъхване,но не е изключено и да се появи болка. Консултация с УНГ не е излишна,а операцията не е страшна поне на мен не ми е останал никакъв спомен и са ме изписали същият ден. Обаче потърси лекар с добро реноме,за да ти обясни ситуацията напълно. Дори операцията да не е нещо сериозно ако може да се избегне си е по-добре.

# 496
  • Г. О.
На мен ми махнаха сливицата като бях на 4г и имам ясен спомен от операцията, дори ми я показаха. Помня, че ме болеше няколко дни след това, особено при говор. Не можех да ям нищо друго, освен сладолед, крем карамел или да поемам течности, та си имаше и хубава страна:)До тогава постоянно съм била с гнойни ангини, тъпкана съм с много антибиотици, а и да- хъркала съм нощно време. След това се оправиха нещата.

# 497
Здравейте. Голямата ми дъщеря се разболя от варицела и доста тежко я кара- стигнахме до болница чак. Имам и 6 месечно бебе( изключително кърмено). Знам че не мога да го предпазя, но мо се иска да подсиля имунната му система, ако се разболее да я изкара по-леко от нея. Дали според вас трябва допълнително да му давам нещо? Някой има ли отзиви за масажно масло пранаром? Дали кърмата е достатъчна да го предпазя?

# 498
Здравейте. Голямата ми дъщеря се разболя от варицела и доста тежко я кара- стигнахме до болница чак. Имам и 6 месечно бебе( изключително кърмено). Знам че не мога да го предпазя, но мо се иска да подсиля имунната му система, ако се разболее да я изкара по-леко от нея. Дали според вас трябва допълнително да му давам нещо? Някой има ли отзиви за масажно масло пранаром? Дали кърмата е достатъчна да го предпазя?
Голямата ми дъщеря беше на 2, когато се разболя от варицела и зарази мен и бебето, което тогава беше на 3 месеца. Много се бях уплашила, но я изкара сравнително добре. Няколко дни Т около 38 , но имаше много пъпки и проблем беше в областта на памперса. Дори и останаха два малки белега на дупето. Иначе от другите пъпки няма следа. Би трябвало ако ти си боледувала, чрез кърмата да се предава имунитет, но не съм сигурна. За засилване на имунитета на бебе аз съм давала Имунокинд,по лекарско предписание.

# 499
На мен приятели ми казаха, че с хомеопатия са успели да смалят сливицата на внучето им, препоръчаха ми 
да ида при Д-р Райнов в ИСУЛ. Ако знаете някой добър УНГ в София, споделете? В Софиямед в Люлин УНГ как са?

# 500
  • Плевен
Щом някой вкъщи вече я е изкрал вече в присъствие на бебето е безмислено да даваш каквото и да е. Има шанс да не е заразено бебето, заради кърменето. Варицелата е заразна най вече в началото още преди да има симптоми.

# 501
  • София
На мен приятели ми казаха, че с хомеопатия са успели да смалят сливицата на внучето им, препоръчаха ми  
да ида при Д-р Райнов в ИСУЛ. Ако знаете някой добър УНГ в София, споделете? В Софиямед в Люлин УНГ как са?

Аз водя моето при д-р Райнов - обяснява, любезен е. Два пъти вече оправя нещата без антибиотик. При последното боледуване - преди 2 седмици също не даде и се закрепиха нещата, но ето че отново има проблем. Не знам дали е неизлекуван или нов, но утре сме при него и ще видим.

ПС д-р Райнов преглежда вече само в Зора и всеки месец на 29то число в сайта му се пускат свободни часове за следващият месец. Бих се радвала да споделиш за хомеопатията.

# 502
  • София
Зора,която е близо до дъ Мол ли?

# 503
  • София
Зора,която е близо до дъ Мол ли?

Да, адреса се води ул. Петър Протич 4 - Очна клиника Зора, а д-р Райнов има частен кабинет там.

# 504
  • София
Супер,знам го мм ходи на пулмолог там,а ми е близо.
Благодаря.

# 505
  • София
Супер,знам го мм ходи на пулмолог там,а ми е близо.
Благодаря.

Моля, а дали има добър детски пулмогол там Simple Smile

# 506
  • София
Нямам идея,ние ходим при проф.Костов,но  той деца не знам дали преглежда,мисля не,но не съм 100 % сигурна.

# 507

Аз водя моето при д-р Райнов - обяснява, любезен е. Два пъти вече оправя нещата без антибиотик. При последното боледуване - преди 2 седмици също не даде и се закрепиха нещата, но ето че отново има проблем. Не знам дали е неизлекуван или нов, но утре сме при него и ще видим.

ПС д-р Райнов преглежда вече само в Зора и всеки месец на 29то число в сайта му се пускат свободни часове за следващият месец. Бих се радвала да споделиш за хомеопатията.

Приятелката ми не можа да си спомни точно какво са давали на внучето й, като отидете при лекаря може да го питате.

# 508
  • София

Приятелката ми не можа да си спомни точно какво са давали на внучето й, като отидете при лекаря може да го питате.

О, аз нямах предвид точното лекарство. Повече - лечението дали е дало резултат бързо или дали е било еднократно и тн, но аз съм записала час и при хомеопат, та ще си питам директно. Благодаря!

# 509
Ами, каза ми, че с 300 зора са успели, мисля, че нещо от сорта на 2г постоянно приемане на тези хомеопатични лекарства, но са успели. Тя каза, че Райнов им е изписал тази хомеопатия.

Общи условия

Активация на акаунт