The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 161
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Не Меган, не тогава.
Имаше един друг момент. Мисля, че след бягството от затвора ако не се лъжа. Беше с тях, а около нея други зомбита. В началото всичко беше наред, но започнаха да я надушват. И тя ги уби.

Balerion, по какво съдиш, че няма амнезия? По рисунката на телефона ли? Ами сигурно е била в него и я е гледал с цел да си спомни.
Примерно, ако има амнезия.
Ще видим каква история ще ни скалъпят.

# 226
Ами да, по това, но те винаги могат да го извъртят както си искат.
Преди "амнезията" за какво да си носи рисунка върху мобилен телефон. Като той беше на моста по една риза и пищов Simple Smile

# 227
Де да знам. Може да си му е бил в задния джоб Mr. Green

Ще поживеем и ще видим.
Предполагам ще я върнат актрисата за малко. Не може така без обяснение.
Страшно ми е любопитно обаче какво ще скалъпят сценаристите.

# 228
Не Меган, не тогава.
Имаше един друг момент. Мисля, че след бягството от затвора ако не се лъжа. Беше с тях, а около нея други зомбита. В началото всичко беше наред, но започнаха да я надушват. И тя ги уби.
Е , те тези бяха за много малко, а и те не я надушиха а тя превъртя малко тогава. Първите и зомбита мъжа и и приятеля му, които развеждаше когато откри Андрея ги уби на поляната. Докато бяха в затвора нямаше, а и не и трябваха.

# 229
Забравила съм. Само помня, че както си вървеше и останалите я надушиха.
Скоро пак мисля да го изгледам отначало.

# 230
Забравила съм. Само помня, че както си вървеше и останалите я надушиха.
Скоро пак мисля да го изгледам отначало.
Есента гледах пак сезоните от начало, мисля , че това ми беше четвъртото гледане.

# 231
И аз толкова някъде. Може би три пъти. Но от три години да не съм повтаряла.
Като имам време пак почвам.

# 232
  • Варна
Всяка година си ги гледам поне по два пъти. Тъкмо оня ден свърших сезон 9 за пореден път. И съм изтеглила наличните 12 серии на сезон 10 ама още се туткам. Много ме блазнят, но много искам да изчакам края на сезона. Обаче май не се знае кога ще е, така че... Май ще гледам тия дни.

# 233
Благодаря за спойлера. Нямам търпение да го гледам Simple Smile

# 234
  • София
Първо лошите новини. Заради скапания коронавирус отлагат за неопределено време премиерата на новия сериал от вселената на TWD, ''The Walking Dead: World Beyond'' който трябваше да стартира на 12.04.
Сериалът е заснет изцяло, като остава малко работа в пост продукция.
От AMC са казали, че сега не бил момента да се пуска нов апокалиптичен сериал... Без коментар от мен...
Както знаете Fear The Walking Dead трябваше да стартира през лятото със сезон 6, но снимките са спрени и не се знае кога ще бъде довършен и пуснат. Съмнявам се да успеят до края на годината.
А пък сезон 11 на шоуто майка със сигурност няма да е тази година, защото снимките няма да почнат изобщо.
И понеже от AMC няма как да изпраскат и трите сериала по едно време, явно ще трябва да почакаме доста...
Няма дати, няма нищо към момента.
Но реално според мен може да очакваме новото шоу късната есен, може и по-рано ако Тръмп открие лек. Фиъра ще е пролет/лято' 2021, а TWD най-вероятно ще го отложат чак за есента на 2021 г.

А сега добрите новини.
Този епизод изкърти. Лично за мен един от най-добрите епизоди изобщо, не само за този сезон.
Сценарий, изпълнение, визия, ефекти, сценография. Абсолютна класика. Simple Smile
Джудит и тя знае, че татко е жив (или поне сигнал, че не е умрял преди 6 г.) и сега ми е интересно дали ще го сподели с групата или не?
Много ми хареса как ни дадоха какво би станало ако, Мишон не бе помогнала навремето на Андреа.
Краят бе як. Много хора, тръгнали и те на север явно. Рик едва ли ще е там, той трябва да е някъде по-надалеч. Кой знае. Изобщо цялата тази история е много сложна и има много подводни камъни. От изключителна важност е как сценаристите ще се справят със задачата да ни убедят, че мисиите в които Рик взима участие са по-важни от децата му, от жена му, от приятелите му.
Елорче, Данай Гурира повече няма да се снима в TWD. Поне не я убиха. Simple Smile А онзи меч в миналия епизод бе за заблуда, хехе. Надявам се да я видим във филмите с Рик или поне да се завърне за финала на шоуто, да кажем последните 2 епизода поне, когато и да е това. Поне в близко време си има други планове. Но ако TWD се проточи още много, кой знае, може и да се върне. Всъщност за същото се надяваме и с Андрю Линкълн да стане.

# 235
  • Варна
Напиши по-подробно, моля тя, за това с помощта за Андреа. Тя ми беше една от любимките и още ми липсва. Ако искаш, в скрит текст.

# 236
Мишон
Скрит текст:
имаше халюцинации. Мисля, че по едно време съжали, че въобще помага на който и да е било. Сякаш това бяха нейни представи. Какво би станало ако не беше помогнала на Андрея. Нямаше да срещне Рик, да се влюби, да има Джудит и сина си.
Започна как вижда Андрея да бяга, но вместо да я спаси я оставя да умре. После като я изяждат, обира каквото има и ще и е нужно - нож, манерка, такива неща.
После беше на пътя. Мина Дарил с кола, тя викаше за помощ, но той не и помогна.
После попадна на Спасителите. Неган я прибира и тя му става дясната ръка. При нападането на Рик, тя успява да убие Глен и онзи другия, дето изчезна и не дадоха умрял ли е или се е отказал да играе.
После когато хванаха Рик, вместо Неган да строши нечия глава, преотстъпи това право на Мишон, която беше много ядосана на Рик. Тя държеше Люсил.
После даваха как Рик и компания започнаха вече войната и Рик уби Мишон.
Толкоз.

# 237
  • София
Гледах едно доста странно Talking Dead шоу. Home Edition.
гости мега фена и моя любимка, Ивет Никол Браун, Скот Гимпъл и Данай Гурира. Всеки си беше вкъщи и бяха като на общ видео чат. Така ще е вече...
Жалко, че миналата седмица нямаше точно когато Ниган уби Алфа, щеше да е яко, ама това е...
Общо взето нищо интересно. Почти изцяло бе посветено на Мишон и напускането и от шоуто. За съжаление дори не намекнаха, че ще се завърне, все едно си взеха последно сбогом.
Но пък Гимпъл остави вратичка, като каза, че тази история няма да увисне и ще бъде доразвита (кога и къде сигурно само той си знае), т.е. малка вратичка и за нея. Ако не се появи във филмите или в последния епизод на шоуто (когато и да е това) по-добре да я бяха убили.

# 238
Би било голяма излагация ако не я довършат.

# 239
  • Разпиляна във въображението
Коронавирусът толкова неща ще промени, че като едното нищо Рик и Мишон може да се появят накрая. Щом толкова отлагат снимките, а това е доста време, то има и достатъчно време да убедят актьорите да участват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт