The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 153
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Между другото бях писал, че за първи път в шоуто виждаме
Скрит текст:
близнаци
. Мне, грешка, сетих се, че Джорджи се яви навремето (и повече не я видяхме) с
Скрит текст:
две момичета близначки.

# 586
Как правите скрит текст от телефона?

# 587
  • София
Мисля, че не може, поне това съм чел в темата за взаимопомощ.
За всеки случай питай ТУК
Всъщност защо да не може, аз лично никога не съм пробвал, но с клавиатурата на телефона в полето за писане за ново мнение, просто се изписва: (spoiler]text(/spoiler) ; но със следните скоби --> [] за да излезе всичко.

Иначе да поздравим Стивън Юн (Глен) с номинацията му за Оскар за главна мъжка роля за ролята му в ''Minari''
https://www.imdb.com/title/tt10633456/

Steven Yeun Just Became the First Asian-American Best Actor Nomi … in Oscars History

Simple Smile

# 588
Дяволо, ама тези близначки ли бяха? Божеее, въобще не обърнах внимание. Вярно, че си приличаха малко.
Може да са били двуяйчни.
Как правите скрит текст от телефона?
И аз съм търсила и не открих бутона.

# 589
  • София
Ама не е нужно да се търси бутона.
Не може ли просто да го изпишете с букви, с клавиатурата.
чакай да не говоря празни приказки ще пробвам. Пускам това мнение и после ще се редактирам през телефона, да видим дали ще стане Simple Smile

==>

Скрит текст:
Искаме Риииик!!!

<==
Ами ето стана!!!
за 5 секунди се оправих, а за този бутон сто мнения се изписаха в темата за взаимопомощ... Нямал го бутона. Ами като го няма, заобикаляме нещата и си го правим ние... Wink

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 18:05 от Diavolo

# 590
E да де, ама я забравя думата как се пише, я забравя какви чертички или скобички да туря.

# 591
Такааа... Очаквах нещо друго. Много се пренавивам, това е.
Смятам, че отчето постъпи правилно. Защо правят цял епизод пълнеж, това не мога да разбера?
Скрит текст:

Не мислите ли, че трябваше да досетят, че има някого там, заради глигана. Все пак да остане живо това животно затворено, за да не може да избяга, няма как е от дълго време, нали?
Това, че брата се замоуби беше толкова предсказуемо(според мен) Смятам, че отчето постъпи правилно. 

Дяволче, благодаря за насоките Simple Smile

# 592
  • София
Изгледах епизод 20

досада голяма.
Скрит текст:
Цял епизод посветен на принцесата?! WTF??? И нищичко за Арката, освен намек от войника, че са добри хора и си имат ред и протоколи.
Разбирам, че епизодите са като коледен бонус в дни на пандемия, заснети с малък бюджет и каст, но чак пък толкова... Предните три епизоди бяха далеч по-интересни.
Ок, разбрахме нещо за миналото на принцесата, че е малтретирана от баща си, а и майка и не е била по-читава. Била е и затваряна и оставяна да гласува. От там е развила психоза и ПТС. Обаче нито е важен герой, нито нищо. Появи се в края на сезон 10 и сега ще и посвещават цял епизод, ай сиктер. А и в сезон 11 бая ще ни заминават с истериите и.

И сега за големия туист и уау момент, да видм колко хора ще се хванат и няма да се усетят.
Взаимствано от Боен клуб и др. подобни. За Езикиел би трябвало да е ясно, но да ви питам, кое бе реалност и кое не? Не отваряйте втория спойлер, бъдете честни, хехе
Скрит текст:
Така, ами Юмико, Юджийн, Езикиел, ''бягствата/разходките'' извън клетката, всичко това бе 'фейк' бе илюзия, всичко това се развиваше в главата на Принцесата. Единственото реално бе първия и разпит от представител на Арката и накрая конфронтацията и с войника. Реално тя нито веднъж не напусна пределите на бараката/вагона. Това като идея признавам бе ОК, но аз се сетих, не можаха да ме подхлъзнат.

Станахме свидетел и на два исторически моменти в историята на TWD (от всички сезони и всички епизоди до тук)

Скрит текст:
* Не видяхме нито една смърт в епизода (броят се и убитите зомбита)
* Не видяхме нито едно зомби?! Тези двете в края бяха само в главата на Принцесата и не се броят, хаха

Браво Анджела Канг и компания. Може да се ''гордеете''

# 593
На мен пък ми беше интересен. А финала си беше изненадващ.
Скрит текст:
Поведението на Езекиел ми беше странно и заподозрях нещо нередно. Като почна да бие войника се усетих, че май тя халюцинира.
А това че се измъкна и отиде до оградата си беше реалност.
Ама поне видяхме, че Юмико са я оправили.

# 594
  • София
сник пийк за епизод 21
този епизод бил много скучен според предварително изгледали го.
Но последния 22 епизод за Ниган бил уникален, един от най-добрите изобщо.
Ще видим... Simple Smile

# 595
Много се дразня на това, че ни дават само 6 епизода и отново трябва да чакаме. Забелязах, че доста от 9 и 10 сезон съм позабравила.
+ това че има още два сериала, които не съм гледала и се чудя дали трябва...
 Някои ми казват, че трябва да се гледат, други че била пълна загуба на време. Така и не мога да се реша кого дс послушам. Въпреки, че и другите два сериала не са завършени, което също ме дразни доста.

Искаше ми се малко повече дс се постараят за тези допълнителни епизоди. Да си призная не съм особено впечатлена. Не разбрахме почти нищо за Маги, нищо за тези враждебни други общности. Едиснтвено с нетърпвние чакам епизода за Нигън.

Така и едно въпросче:
 Значи чакаме сезон 11, който ще е последен, има още два  сериала  FTWD, the walking dead: world beyond и чакаме да се появят 3 филма за Рик, нали така?
Та другите два сериала се сещам, че някой от групата тук, беше споменал, че трябва да се гледат другите два сериала, заради филмите.... Много се отнесох знаете ли с колко конкретно сезона ще са тези други два сериала?

# 596
  • София
''World Beyond'' трябва да се гледа заради филмите с Рик, защото това шоу (което ще е само 2 сезона, предварително така са се разбрали) е свързано с него. Разказва се за CRM (тези които отведоха Рик с хеликоптера), което е нещо ново/оригинално и няма нищо общо с комикса.
''Fear TWD'' може и да се гледа и да не се гледа. Както си прецениш. За мен си заслужава и е добро шоуто. Не е от класата на TWD, но не е и много далеч. А този 6 сезон, който тече в момента е най-добрия според мен изобщо до тук от всички сезони на сериала. Страхотен сценарий и замисъл като цяло. Освен това във Фиъра има герои, които първоначално си бяха топ персонажи от главното шоу, няма да издавам кои са. Но кросовъри засега няма, а и по всичко изглежда няма и да има. Преди месеци/година все още упорито се говореше за това как ще обединят двете шоута в един голям финал, но стана ясно, че това няма как да се случи и Фиъра ще си има своя собствена съдба и финал. Още колко сезона ще има един Господ знае, но според мен не би трябвало да са повече от титуялното шоу. Знаем, че сериалът е подновен за 7 сезон, според мен ще ги докарат максимум до 8 или 9. Но кой знае, това шоу е по-евтино за AMC отколкото TWD, а и могат да си правят каквото си поискат, защото не е по комикс, та няма да се учудя дори и да задминат по брой на сезоните титулярното шоу.

# 597
  • Варна
Фиърите са шест сезона дотук и шестият не е довършен.

# 598
Оказа се, че аз съм доста назад с епизодите от 10-ти сезон. Мислех, че съм изгледала първата половина, но не е така. Искам да попитам нещо за Садик и Данте. Пиша в скрит текст, понеже може да има още някой изостанал като мен.
Скрит текст:
Разбира ли се какъв е мотива на Данте да убие Садик? Ако е за това да ги остави без лекар, те вече реално нямаха такъв, защото Садик с тези паник атаки никаква работа не върши.

# 599
Меган, Данте беше агент на шептящите. Уби го защото разбра, че го е разкрил. Искаше му се да поостане още малко, но Розита го разкри.
Това беше отдавна, няма нужда от скрит текст си мисля.

И на мен ми се струва, че ще е скучен следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт