Фермата 5 тема 4

• 39 656
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Да, по-интересно ще бъде какви точно проблеми ще постави за обсъждане Паца. Laughing Защото Краси не смятам, че има каквито и да било проблеми с нея, освен това, че е адски досадна и много обсебваща.

Гледай промото, там им казва, че тази игра е за двама. 😂😂 Ми и аз искам да взимам кинти за това. 😂😂😂😂😂

# 286
Аз, такова, да питам- да не сте нещо рода на наш Ганьо? Иначе не виждам  причина толкова да скачате срещу Митака😎

# 287
Да, по-интересно ще бъде какви точно проблеми ще постави за обсъждане Паца. Laughing Защото Краси не смятам, че има каквито и да било проблеми с нея, освен това, че е адски досадна и много обсебваща.

Абсолютно!
А и Краси си го каза чудесно, без да я лъже. Да и каже че я харесва и е влюбен в нея - ок, но че я обича след само 3 седмици - за това се иска повече време!

В началото той ми се струваше много лигав и мазен, тип латино любовник, но после си промених мнението. Работи здраво и човекът си е просто опортюнист, с което не наранява никого. Когато каза на Иво, че целта била да продължи колкото се може по-напред - абсолютно го разбирам. Не се тупа в гърдите, че е най-най-най. Хваща предоставената му възможност и я използва, без да мачка, коли и беси наоколо.
И работи наистина здраво. Вече е един от хората, които би ми харесало ако спечелят Фермата!

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 14:47 от Tahiti

# 288
По-горе бях писала, че няма да я гледам тази, но сега ме гложди какви точно тъпотии ще им наговори и какво точно ще обсъждат относно "сериозната връзка"Grinning
"Госпожо, пък Краси не ме отразява и не ми давааа! " Trollface

# 289
"Той вече не ми пуска. Не и по 5 пъти на ден.
Аз съм сериозна жена и си имам моите нужди!"
Интересно какъв съвет ще даде Владимирова.
Може би-"Краси стегни се бе момче, какво е това поведение. В една връзка и двамата трябва да правят жертви. Виж, Паца пропи се, налъми кове, с тиксо се олепи цялата, а ти кво си се стиснал"

# 290
Ако съм на мястото на Краси ще умра от срам Grinning  Но, който сам си го направи...

# 291
  • София
"Той вече не ми пуска. Не и по 5 пъти на ден.
Аз съм сериозна жена и си имам моите нужди!"
"Госпожо, пък Краси не ме отразява и не ми давааа! " Trollface
Нещо такова си представям и аз - "Вече станаха две седмици, откакто е прескочил оградата и не стига, че ми отказва секс, а и още не ми е казал, че ме обича. Сигурно си има друга."  Laughing

# 292
"Поне китка магданоз да ми беше подарил." Stuck Out Tongue Winking Eye

# 293
Според мен Паулина е свикнала да побърква мъжете. Да покаже малко (или много) плът, да свали задръжките и на 5-тата минута мъжете да са и в краката. Не случайно във визитката я представиха с не знам колко апартамент, купени от "приятели". То трябва да си полудял, че да раздаваш апартамент наляво и надясно, явно Паулина така им действа.
И тука с Краси малко удря на греда и се чуди какво става. Сексапилът и е поставен под съмнение. Те може и да правят секс, но Краси определено не е зашеметен и полудял от любов и страст по нея.

# 294
"Поне китка магданоз да ми беше подарил." Stuck Out Tongue Winking Eye

Аааа той цветя и бра и и подари. Букет полски цветя.

# 295
  • Sunshine state
Смятам, че Красимир си е търсил сериозна девойка, но е свикнал да му "замотват" главата и сега не знае какво да я прави Паулина. Те пък му насадиха и терапевт.. 😝🙄

# 296
И аз в началото не го харесвах Краси, такива мъже тип мачо, женкар и т.н. Но вече го харесвам, работлив е много, не е злобен, не е лош като човек. Но с Паца си вкара автогол.Дано тя да излезе скоро, за да може той да подиша и да започне да играе.

# 297
Ама и Паца не е права. Що не скова едни налъми и на Краси а? Тиксото не подейства, да пробва с налъми. Да я види Краси че е придобила и нови умения, че със старите си дейности и умения бая го е уплашила

# 298
Според мен в началото Краси си я беше харесал доста Паулина и беше привлечен от нея, личеше си как търси контакт. Но вече му мина Laughing И напълно разбираемо, тя го обсебва и задушава, постоянно изисква нещо от него, а същевременно не му дава почти нищо в замяна (уважение, разбиране). И с пиянските истории и постоянното натискане и предлагане, мисля че съвсем вече е изстинал към нея. Тъпо е, че някак страни от другите той и освен с нея и да работи, почти не дават друго от Краси, а е доста интересен персонаж. Сигурно съжалява, че избърза и прескочи, но какво да се прави... Дано излезе по-скоро тая Паула или поне той се дистанцира от нея, но се съмнявам пред камерите да го направи.

# 299
Искам да попитам тези, които не харесват Митко1, какви са причините за това? Не се заяждам, просто ми е много интересно.

Общи условия

Активация на акаунт