Фермата 5 тема 4

• 39 623
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 315
Ми аз харесвам и Красимир и Митко 1 и Сами и Стани. Абе закъсала съм го

# 316
Станислав не го харесвам аз. Има нещо, което ме отблъсква и като визия, и като човек. Не мога да го обясня. Явно е така и при тези, дето не харесват Митко 1.

# 317
  • Варна
Аз за Станислав съм ту в едната крайност, ту в другата, а Венци ми е много антипатичен, заради постоянно мрънкане и недоволство, как се трае това?

# 318
Аз за Станислав съм ту в едната крайност, ту в другата, а Венци ми е много антипатичен, заради постоянно мрънкане и недоволство, как се трае това?
И аз не харесвам Венци. Страшно негативен човек, недоволен от всичко. Не харесвам още Паца и Бета.

# 319
Венци е вечно с тази кахърна физиономия. Не му е песен живота, но на никой не е лесно. Сега той ми е най-анти от мъжете, че и от всички като се замисля.
Много е грозна тази история с младото гадже, също ме отврати това, дето щял да се откаже от детето си, ако е гей. Не че съм фенка на гейовете, ама прекалено ми идва крайността, с която говори. ОСвен това ми прилича на човек, който само чака нещо да се случи, някой нещо да му даде, сам не би се потрудил за благополучието си.

# 320
  • Варна
Някакси Паула по-скоро я съжалявам, защото не е видяла любов и внимание, а само са я използвали, за това е такова и нейното държание, докато Бета ми е много анти, оф, много мога да пиша за нея, ама ще си изтърва сармичките, отивам да им долея вода. 😉

# 321
Промени ми се мнението за някои участници, които не харесвах в началото , Красимир мислех,  че е мазен мачо, оказа се много точен.
Силвия ме дразнеше, вече мисля, че е готина.
Сами не очаквах да е толкова умен, много разбран , не-злобен, много уважение предизвиква у мен .

# 322
  • София
Сега това спойлер ли е или не, вие си решете. Който иска да го отвори, който не иска да не го прави.

Скрит текст:
Днес видях Калайджиев и Красимира да излизат от ресторанта на Лео, който е на кортовете на Малеева комлекс

# 323
А тя Бети, откъде знае чешки? Това съм го изтървала, но гледах един път как плещи и се учудих.

# 324
  • София
А тя Бети, откъде знае чешки? Това съм го изтървала, но гледах един път как плещи и се учудих.

Половин българка е, половин словачка. А в Словакия в училище децата учат чешки. Имаме познати с дете в Словакия и от тях знам.

# 325
Доколкото разбирам,  единия родител е словак , другия българин. Натъртва се, че е живяла в Англия е затова говори с чуждици. Колко трябва да живееш в чужбина, за да забравиш български , незнам, може чешкия да и е първи/роден език.

# 326
  • London
Аз, такова, да питам- да не сте нещо рода на наш Ганьо? Иначе не виждам  причина толкова да скачате срещу Митака😎

А, на мен лично ми става досадно това обръщане в култ към личността.....само Митко, Митко, Митко. Някой даже беше захаресвал Велислава само, защото му занесла вода или нещо от сорта. Смешничко е леко, на мен ми е все тая за Митко, играч като всички останали и да не го харесвам особено, не бих казала, че ми е противен. Ама е напът да ми опротивее, защото само за него чета. Другите участници по ред на 20 страници получават.

Жълто Цвете, то това не е спойлър, нали вече всички са навън? Та не виждам защо се крие. Красимира определено ме загуби мен.....

# 327
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега това спойлер ли е или не, вие си решете. Който иска да го отвори, който не иска да не го прави.
Скрит текст:
Днес видях Калайджиев и Красимира да излизат от ресторанта на Лео, който е на кортовете на Малеева комлекс

Aми това е много хубава новина Heart Eyes Радвам им се.
И на живо ли са толкова симпатични както на екран?

# 328
Ми аз харесвам и Красимир и Митко 1 и Сами и Стани. Абе закъсала съм го
Ти си добре Grinning А аз освен тях 4-мата и Красимира и Мариана и Вили.

# 329
Доколкото разбирам,  единия родител е словак , другия българин. Натъртва се, че е живяла в Англия е затова говори с чуждици. Колко трябва да живееш в чужбина, за да забравиш български , незнам, може чешкия да и е първи/роден език.
Е, тя говори много добре български. Не знам колко е живяла в Англия и колко в Словакия, ама как пък не се бърка да говори на словашки,  а все на английски. Поза ми се струва на мен това.

Общи условия

Активация на акаунт