Фермата 5 тема 4

• 39 573
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 465
Митко много тънко и в гръб му наби меча на Ивайлото.
Миналата година и Симеон отпадна на 2 пореден двубой, така че явно си трябва поне 2 седмици да се възстанови човек.

# 466
Миналата година и Симеон отпадна на 2 пореден двубой, така че явно си трябва поне 2 седмици да се възстанови човек. И Митко ИТ си го знаеше..и удобно го бодна..

# 467
На всички ни е ясно,че Митко има план и стратегия за спечелване на играта.Което на мен ми харесва.Харесвам такива хора-мислят,обмислят,разчленяват на съставни части,извличат полезното за себе си.Съжалявам,че аз не съм такава.Продължавам да си мисля за него/и да се надявам/ ,че играе заради самата игра и това е водещото.Парите са следствие.Не ми харесва ,ако наистина ще вкарат  приятелката му и ще предлага брак.За мен това е толкова специален,интимен момент,че няма нужда да е по "телевизора."
    Тоя малкия Митко,аха да го захаресам и пак нещо сгафи.Има нещо по детински наивно в него.Даже някак си не мога да се ядосам,че не работи.
   Красимира-тя ми е скрита лимонка.Изобщо не е това,което видяхме във визитката.Струва ми се,че дълбоко в душата си е много наранена и нещастна,а другото е предпазна броня.
   Дано,дано,дано Паца си излезе и Краси остане насаме.Има още какво да видим от него,забавен,работлив,лъчезарен.Много им се хилих и на двамата със Сами,като си напарвиха по един черен зъб,като мангалчета.Паца ми олеква още повече,то вече има ли накъде???
   Венци за мен е от онези вечно нещастни  и кахърни хора,които обаче не правят нищичко по въпроса.Абе я есе вземи в ръце,мъж на 50 години,само мрън-мрън-мрън.Ми тя жена ти всеки ден трябва да черпи,че се е отървала от теб.И онова младото гадже.
   Хубави задачи,не са трудни,ще се позабавляват тази седмица.
   Силвето готини свещници направи,браво!

# 468
Аз искам да викне Силва и да я елиминира. Само на мен ли ми е толкова противно това момиче Силвия? Не знам, има нещо в нея, което много ме дразни и не мога и не искам да я гледам.
Ха-ха, искам да видя как Паулина предизвиква на дуел Силвия и я елиминира. Joy Според мен когото и да посочи за втори дуелист, няма шанс. Но ще видим де.

# 469
  • София
Според мен Паулина няма да извика силна жена на дуел, ще цели най-слабата, така че няма да са Марияна, Краси или Вили.

# 470
  • London
Хич не съм съгласна, че няма шанс....

# 471
Аз също не мисля, че Паулина няма шанс пред никой. Битките не само само за сила. Паулина гледам, че всичко умее и работи във фермата, наравно с всички останали момичета.
Както и не мисля, че Силва е силна. Нали я видяхте в първият епизод като трябваше да плува как преви очи и се сгромоляса на пясъка от умора, буквално колабира.

# 472
  • София
Според мен Паулина няма да извика силна жена на дуел, ще цели най-слабата, така че няма да са Марияна, Краси или Вили.
Не намирам Марияна за силна, единствено в тичането е добра, бачка здраво, но не ми изглежда силна, а за рязане с трион за скорост например си трябва и сила.
За мен силни са Краси, Вили и евентуално Силвия, но нея не сме я видели, така че е само предположение.
А за Бети не вярвам да я извика, разбират се двете, а и Бети е добра на алманаха.

# 473
За мен силни са Красимира, Велислава и Маргото. Силва, Марияна и Паулина са средно силни и на дъното според мен са Веселка, Бети и Дана.

# 474
За мен силни са Красимира, Велислава и Маргото. Силва, Марияна и Паулина са средно силни и на дъното според мен са Веселка, Бети и Дана.
Според мен, Веселка, макар и дребна, никак не е за подценяване - реже, кове и дори на някои от мъжете може да се противопостави. За Бети и Дана съм съгласна, доколкото ще е нужна сила и умения

# 475
  • Варна
Миналата година и Симеон отпадна на 2 пореден двубой, така че явно си трябва поне 2 седмици да се възстанови човек. И Митко ИТ си го знаеше..и удобно го бодна..

Не бих казала меча, а по-скоро тънката чекийка. Хитрата, тънката, и мазната го прободе. Ивайло да си търси отговорите на въпросите и да си размишлява. Аз лично за нищо на света не бих винила или набеждавала за нечестен играч хлъзгавото IT, както някои го набедихте. Дори напротив!!! Възхищавам се на стратези като него и не ме е хич срам да си призная, че му подражавам на начина му на мислене, поведени, светоусещане и каквото там се сетите. Много преди да стартира този сезон на Фермата, установих в последствие, че наистина много подмолно и коварна съм действала към болест, която беше дошла с основната цел да ме затрие не за година, а за месеци... ей с такива хватки и чалъми, които Митака демонстрира към днешно време аз преди време съм успяла да надхитря не само Дявола, но и мен самата. Как да не се кефи човек на такава воля, хъс, преватлащение само и само крайната цел да постигне?

# 476
Според мен, Веселка, макар и дребна, никак не е за подценяване - реже, кове и дори на някои от мъжете може да се противопостави. За Бети и Дана съм съгласна, доколкото ще е нужна сила и умения
Според мен игрите се подбират според качествата на дуелиращите се. Например Веселка срещу Ивайло ли беше.  Харесвам Веселка, но се видя, че не е комплексен играч.

# 477
Веселка има умения, но също като Беатричето е лабилна и това ѝ се отразява в игрите. Затова я слагам при слабите играчи, защото не владее емоциите си и накрая ѝ играят лоша шега.

# 478
На Поля много й треперят шортите за бъдещ дуел, както и на Бета. Според мен Поля ще избере Силвия, ако е дуелист де.

# 479
Тя ще е дуелист. От промото това се разбира. Започнаха и тия от Фермата като Игри на волята да пускат спойлери в промото.

Общи условия

Активация на акаунт