Фермата 5 тема 4

• 39 541
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 510
Паца снощи как закръкнала Красимир за деца ,айде та айде ,а той жално гледа хич не му се къса с ергенския и палав живот  Joy
Леле, те това съм го пропуснАла.
Звучи ми по- измислено от сцената , в която му се яви топлес с настояване да правят секс.
Ама как деца? Истински деца? Не вярвам.

# 511
От правилната жена ще заиска той 😉

# 512
А познайте на кой жената влиза във фермата. Ще повърна от тоя позьор и с тая мазна коса на опашчица.
А познахме още сутринта не се коси.
За повръщане препоръчвам Деган. Ще ти помогне.

# 513
Митко много тънко и в гръб му наби меча на Ивайлото.
Миналата година и Симеон отпадна на 2 пореден двубой, така че явно си трябва поне 2 седмици да се възстанови човек. И Митко ИТ си го знаеше..и удобно го бодна..

Ох пак ли за това.За втори път ще го напиша.Ивайло игра 4 игри.Едната алманах, другата с количките, която продължи 1 минута.Другите две не знам колко са продължили, но общо му се събират най-много 25-30 минути игра. Е години ли му трябват да се възстанови човек от физически усилия продължили най-много половин час?
Ясно че не го харесвате.Не може всичко да го харесвате, ама поне дайте някакви аргументи.Бил прикрит.Кое точно му е прикритото? Каза си открито кои харесва и кои не.И къде е логиката да избере свои близки хора за ратаи?Сега бил лицемер, че е избрал хора, които не са му близки.Е къде е логиката?Вие, които не сте лицемери, близки хора ли бихте пратили в обора и на дуел?Другият голям грях на Митко е че бил гледал предишни издания и се бил подготвил.Сериозно ли?Да се подготвиш за нещо е лошо?Искал бил да спечели?Разбира се че ще иска.Това е съсътезание.Всички искат да спечелят.Митко каза че не му е на всяка цена, а не е казвал че не иска да спечели, или че ще се откаже.Какво трябва да направи според вас?Да си излезе сам, или да падне нарочно на дуел?

# 514
  • На морето!
Изтървала съм темата.
Записвам се с впечатлението, че тази година много лежерно живеят фермерите.
За протокола : от "отбора" на Митко съм. Не понасях Ивайло.

# 515
  • София
Ех,появи се един истински играч и стратег - тук един и в другото предаване също и вместо да гледаме и се учим,хейтим.
Иван и Андрей да не останат по-назад и те зорлем го изкарват плиткоумен,като натъртиха как номинира хора от другата пейка,та ако някой не е направил връзка,да я усети.Ми не е това причината.Убедена съм,че Станислав му е човекът ,на който ще разчита,а Паца ще ходи на арената,дуелът ще е женски.Не съм толкова висш пилотаж да схвана защо точно Паца прати -вероятно за да пази своето Бети ..Ще видим -до този момент всяко действие при него е печелившо,виртуозно точно,мастер клас Simple Smile

# 516
biglubo - ....Най-забавното нещо, което чух днес е, че тоя Ивайло бил урочасан 😂

# 517
biglubo - ....Най-забавното нещо, което чух днес е, че тоя Ивайло бил урочасан 😂
От Митко ли. Е браво и врачар е момчето и с магии го бива.
Бях убедена, че Митко ще направи женски дуел. Ама защо ли като е такъв подмолен не чисти мъжете които са му комкуренция не знам

# 518
Бети няма как да я опази от дуел. И тя сама се опази от ратайство, за разлика от говорещите без чуждици тя внимава, помни и печели на викторините. Няма гаранция,че ще знае всичко, нали ?

# 519
  • София
Може би от Паца най-малко ще бъде извикана Бети -на база социално инженерство-чорбаджийки са,спят на едно място,хортуват си...
Тя беше пратена на историческата стратегически,никакви конкурентки не са й Паца и Дана,и за да е сигурен ,че на база тото една от двете ще вземе да спечели,си прати сигурен победител.

# 520
  • Калгари, Канада
Скрит текст:

Митко 1 избра за претендент-ратаи хората, които са му най-НЕблизки от мъжете и от жените + Бета, за да вземе имунитета (което си беше стратегия). Плюс това така има различни начини на комбинации при които ратаите ще могат да си вършат работата:
1. Венци, Дана и Вили
2. Станислав и Паулина (което и избра)
и ако се стигне до там, в краен случай
3. Бета и Митко 2
Та така, с главата си мисли, не е с цел да се заяжда и да отмъщава. И работата ще се свърши без напрежение така. А че ще има дуелист е ясно.
Ако е Паулина, от сега я отписвам срещу който и да се изправи.
Ако е Станислав, не ми се гледа пак дуел с Митко 2, но пък той може "по мъжки" да си избере Венци. 😉

Само аз ли не разбирам, каква е тази велика стратегия Митко да прати Бета и тя да спечели имунитета.Какво дава това и какво променя?Този имунитет нали не я предпазва да я изберат за дуелист?Първо, изобщо не е сигурно, че ще го спечели.Втори и да го спечели и да не го спечели, каква е разликата.Той ако не иска да я сложи за ратай, няма да я сложи независимо дали спечели или не.Обяснете ми моля тази велика стратегия.

biglubo, ако Бета спечели имунитета (както стана), той има избор при жените от другите две. И после в зависимост кой мъж е взел имунитета си прави комбинацията както писах горе за да върви работата и да не му тежи на него.

За приятелката на Митака - ми тъкмо, които не го харесват ще има материал за плюене, външен вид, изказ и т.н. ще се намери все нещо.
Аз не съм привърженик на предложение в ефир, но ще ми е интересно да я видя що за птица е. Много се надявам да е като него, обрана и тиха, но ми се струва, че може да е импулсивна и той да й дава стабилност. Тъй че ще ми е интересно каква двойка са.

За мен това с предложението (ако се случи, не съм гледала промото) е подтик от продукцията. Чули са го, че мисли да предложи и са му казали, че ще я вкарат да я види и да го направи във формата, защо да чака. Ще видим дали се е съгласил, но дори да е - що пък не, обича я, липсва му (все пак те казаха, че във фермата един ден се равнява на седмица 😉 или нещо подобно), ще я види, ще са щастливи и т.н. момента си е ОК. Пък и ще го заснемат професионалисти за спомен, емоцията си заслужава.

Добавям за Паулина: не се учудвам, че Митко 1 няма приказка с нея и държането й му е неприятно. Той не би допуснал такива жени в живота си, затова, а не заради Ивайло,  да я праща на дуел и да си ходи.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 19:07 от mamamia

# 521
А познайте на кой жената влиза във фермата. Ще повърна от тоя позьор и с тая мазна коса на опашчица.

Благодаря, ще пробвам. Дано се получи Grinning

# 522
  • Калгари, Канада
Надявам се, че продукцията няма да ги кара (Митко 1 и приятелката му) да говорят за провалената бременност, но очаквам да не им се размине под претекст, че това е срещано и т.н. ," я го разкажете"... Оф, дано не ги тормозят за сеира.

# 523
  • Варна

Благодаря, ще пробвам. Дано се получи Grinning
Не е хич по темата ама ще си позволя и аз хем да поспамя, хем пореден личен опит на повръщащите да споделя съвсем безплатно и отплата да не търся. Simple Smile Освен Деган много полезно и изпитано от мен лично е и Зофран-чето. За съжаление Зофран не е безплатен, не се плаща от НЗОК, не бива и без лекарска консултация да си го биете във вените или гълтате като ментови бонбонки, то си има явно причини да е трудно достъпно ама при мен това противогадещо какъв ефект срещу повръщане, гадене, обезводвяване такъв ефект взе, че дадееее....

# 524
  • London
Не съм чула Паулина да иска деца сега от Красимир, по-скоро Веселка им врачува с някакви зарове и им предрече 3 деца.... Паулина само каза, че искала момиченце. Всичко беше шеговито, не знам как може някой да изплеска подобна глупост като тази горе и да обяснява как му искала Паулина деца на Краси.

Общи условия

Активация на акаунт