Компактно и достъпно попълнение за домашната работилница от Лидл

• 9 718
  • 385
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Такера го ползвам вече доста време и работа страхотна е свършил. Ползвам и шлайфа за реставрация на старите ни мебели- много добър. Бормашина ударна нямам, за да дам и за нея отзив Simple Smile

# 16
  • на последния етаж
Ударната бормашина би била от най-голяма полза вкъщи.

# 17
Колкото повече помощници има в къщи, толкова по-добре. Естестено и майстор, за да работи с тях.
У дома най-често влиза в употреба винтоверта. Бормашина също не е излишна. За такер си мечтая оз в момента, че съм замислила нещо на кухненското канапе.

# 18
  • Благоевград
Тъй като в момента сме в ремонт, най-полезна у дома би ни била ударната бормашина.

# 19
  • оттам, откъдето започва България
Ударната бормашина „Парксайд“ би била полезна у дома, но честно казано не ми се вярва да се справи с панела.

# 20
Ударната бормашина определено

# 21
Ударната бормашина е чудесна и незаменим помощник за всяко домакинство!

# 22
  • София
Имам огромна нужда от винтоверта. Бормашина също не е излишна. Като всяка къща са необходими инструменти , защото винаги има какво да се оправя.

# 23
  • Пловдив
Винтоверт и такер са незаменими помощници за всяко домакинство.

# 24
Работната лампа на Parkside е подходяща за всяко домакинство и работа. С нея нощта ще стане ден, а и винаги можеш да я пренесеш навсякъде, тъй като е мобилна.

# 25
Ударната бормашина „Парксайд“,защото скоро ще започваме ремонт и ще ни бъде от полза.

# 26
Мъжът ми като строител има доста техника, но незнам кое от къде му е
...

# 27
Колкото повече помощници, толкова по-добре Grinning

# 28
  • Пловдив
Боже, ако взема да изброявам, не знам до къде ще стигна Grinning
1. Да започнем с перфоратора - колко канала за кабели се изкопаха с него, колко дупки в стените се пробиха... Няма да забравя, когато половинката го купи - стана в събота в7:30, за да е в 8:00 пред магазина Grinning После на мен ми се смее, че бързам да съм от първите като има пънчове Laughing
2. веднага след него нареждам и винтоверта - незаменим, както за пробиване на дупки, така и при сглабянето на мебели Simple Smile А за окачения таван си е направо необходимост, защото е много по-лек от бормашината Simple Smile
3. Зегето, беше най-използвано при реденето на ламината Simple Smile След това и за едни рафтчета свърши идеална работа!
4. На 4 място бих поставила такера. Претапицирах едни столове с него, при това - съвсем сама Simple Smile Предстои и един диван, но все още си търся подходяща дамаска за него. Оказа се и много полезен за гърбовете на гадреробите!
И последно, но в никакъв случай не и по значение, защото за мен лично, това е най-използвания инструмент вкъщи безкабелния - пистолет за горещ силикон Heart Основният ползвател съм аз, но с лекота с него, борави и сина ми. Половинката също не го жали Simple Smile

p.s. за кухненските помощници ако взема да изброявам... Heart

# 29
Винтоверта е помощника, който най-често помага в нас

Общи условия

Активация на акаунт