Черен петък 2019

• 155 987
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Варна, България
Как е в Reserved - (Варна) - какви са намаленията?

# 1 516
  • Sofia
Отстъпката на парфюми вчера в Douglas / BZ в The Mall и Paradise Center 20% ли беше, както първоначално бяха обявили, или 25%, в опит да конкурират цените на Sephora? Забравих да проверя, а в последствие се усетих, че можех да си купя изгодно един парфюм на марка, която не се продава в българската Sephora.

Иначе, съм доволна от Black Friday, по отношение на козметиката, която си взех. Понапазарувах от M.A.C и Sephora доста добре. Simple Smile

# 1 517
Обадиха ми се от Грацията, свършили са някои обувки и много ме е яд.

Е как тогава сайтът позволява да поръчваме модели и бройки, които вече са изчерпани? Стана ми интересно, че нещо се бавят с моята, а на мъжа ми дойде поръчката. Подозирам вече какво може да е, след като ти прочетох поста.

# 1 518
  • Варна, България
Обадиха ми се от Грацията, свършили са някои обувки и много ме е яд.
Е как тогава сайтът позволява да поръчваме модели и бройки, които вече са изчерпани? Стана ми интересно, че нещо се бавят с моята, а на мъжа ми дойде поръчката. Подозирам вече какво може да е, след като ти прочетох поста.
На някои магазини са им стари платформите и трудно (или не могат) да обновяват наличности по време на големи пазарувания като ЧП

# 1 519
-20 ,ама май не е на всичко,черен уикенд имат,поне в Гранд мола.В делта не обърнах внимание,сигурно пак ще е толкова.

# 1 520
  • София
Днес в кварталната ни дрогерия Lilly имаше 15 % намаление на всичко.

# 1 521
Някой с актуално инфо от Ринг Мола - блъсканица ли е? Планирам един Юск тур по-късно.
ММ каза, че нямало навалица

# 1 522

На избрани артикули:

# 1 523
  • СОФИЯ
Днес в кварталната ни дрогерия Lilly имаше 15 % намаление на всичко.
-15% на всичко, което не е намалено от месечната промоция, която е само до днес де, нов каталог за декември нямаха на хартия. Взех някои неща.
Преди малко се върнах от Сердика център, с паркирането е кошмар, такава лудница помня само по Коледа. Всеки ходи с торбичка де, пазарува се. И аз уж отидох за нещо определено, но освен него взех и други неща.

# 1 524
  • София
За втори път Грация след седмица чакане ми обявяват, че поръчаните от мен неща ги нямат в наличност. Есента правиха намаление от 5 чифта нищо нямаше. Сега пак същото. Не си оправят сайта, всичко от поръчаното си е налично.

# 1 525
  • София
Вчера минах  през Сердика и Парадайс направо съжалих 😳защото излизането и влизането ми костваше по час близо.... Simple Smile в Mall Bulgaria дори беше претъпкано, а там никога не съм виждала навалица.
Днес минах до Reserved в Парадайс да си сменя едно яке и беше спокойно по обяд.Намалението е 20 %, но не на всичко. Продължава и утре!

# 1 526
При онлайн пазаруване в Орсей има ли код за намаление  или цената е каквато е посочена?

# 1 527
Имам код за 5лв отстъпка, но не се комбинира с др. намаления,  за Ориндж. Ако някой го иска, да ми пише

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 18:55 от Г-жа Рамацоти

# 1 528
Имам код за 5лв отстъпка за Ориндж. Ако някой го иска, да ми пише

Ех, преди час поръчах от там Cry

# 1 529
Аз за това най обичам да ходя в Парадайс, с метрото цъка ръка, никакви грижи.

Общи условия

Активация на акаунт