Черен петък 2019

• 157 319
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 420
В емаг кога е черния петък?

# 421
В емаг кога е черния петък?

Този петък до колкото аз разбрах. Тези нашите големи селски тарикати. Тази година черния петък официално е на 29 Ноември във всички страни, но всички тук се правят на интересни. Първо забелязах Ардес, на които беше още първата седмица на ноември, сега гледам половината други, Черен ноември и не знам си още какво. Пълна простотия. Вместо да ставаме разногледи, защото всеки иска да е първи, можеше просто да спазят традицията...

Не знам, само аз ли се възмущавам, но ме дразни, че нямам никаква база за сравнение по този начин. Преди когато нещо е изчерпано в Емаг проверявах по другите места на същия ден и си намирах най-добрата оферта. Сега се чувствам все едно ръцете ми са извити да си поръчам сега или да рискувам намаленията да минат и никой повече да не предложи намален конкретния тип продукт... Rage

# 422
  • Mostly in my mind
и аз това се чудех. при положение, че е на 29ти защо са се разбързали нашите...

# 423
Този петък до колкото аз разбрах. Тези нашите големи селски тарикати. Тази година черния петък официално е на 29 Ноември във всички страни, но всички тук се правят на интересни.
Вероятно, за да изпреварят чуждестранните сайтове. Наясно са, че там могат да се намерят по-добри оферти.

# 424
Здравейте! Знаете ли, дали в Декатлон ще има черен петък? Харесала съм нещичко и се чудя сега ли да го поръчам или да изчакам
Нямат,или поне последните години нямаха.
Благодаря! Значи да поръчвам смело...

# 425
Както в Комсед, намалението в Майтойс.де дори без черен петък е по-голямо. А и ще дойде по-бързо от Германия, от колкото Комсед ще започнат да обработват поръчката.

# 426
Здравейте, знаете ли къде може да намалят маслени радиатори. Аз сега се сетих, че ми трябва и не съм следила цени по-рано, за да си напрява сметка колко реални са намаленията и колко надути цените?

# 427
Някой набелязал ли е сушилня и каква?

# 428
  • У дома !
В момента дали някъде има намалени инхалаторите на Omron?
Търся и телевизор Simple Smile
В аптеките sopharmacy

# 429
  • София
А в Емаг колко % ще е намалението?

# 430
Намаления в Giulian часовници до - 50%.
От 18.11. до 30.11.

# 431
  • София
Някой набелязал ли е сушилня и каква?
Ние си взехме миналата година по Коледа от Miele. Беше намалена на 1400лв /ако не се лъжа/. Чакам като ми умре пералнята да си взема и това от тях Simple Smile

# 432
# 433

Тея пък друга гавра. Всеки ден по четвърт черен петък Grinning

# 434
Намаления в Giulian часовници до - 50%.
От 18.11. до 30.11.
Това намаление е пълна измама. Пише "до -50% за всички налични продукти, които не участват в други промоционални кампании" Но на практика няма такива, защото са сложили -15% намаление на абсолютно всичко и не остават продукти, за които важи голямото намаление.

Общи условия

Активация на акаунт