Черен петък 2019

• 157 139
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 795
  • София

И аз не съм съгласна, Еlectrolux си е хубава марка за съдомиялна, имам такава от 10 год.
Не е до марката, до подредбата на чиниите е и до препарат.

Защото не сте използвали друга, първата ни беше Еlectrolux, използвахме я повече от 5г. следващата беше Бош, повярвайте, разликата е огромна.

Бош с две ръце. Имам Бошка от повече от 20 години. Мие като звяр!
Ако някога ме изостави , пак ще взема Бош.

# 796
Записахме се и ние тази година. От Емаг взех куфар KRING за 35 лв. и сервиз за хранене от 30 части за 55лв. И двете са реално намалени, следя ги много време. Приятелят ми пък сутринта е поръчал някакъв тв НЕО за 99 лв. 32 инча. Не го знам какъв е ама за спалнята и за тези пари е супер.  Simple Smile

# 797
Както всичко в България и "черният петък" е менте.
Оказва се, че намаления от 30 до 55% има на стоки които не се купуват. Другите са с по 8 до 10% и изобщо не са намаление, когато ги сравните с магазините на какви цени продават в момента.
Голямата заблуда идва от онези 5% от стоките намалени между 30 до 55%, които за всеобщо "учудване" са единични бройки с рекламна цел. Дори тези стоки се продават с минимална печалба.
В България, празно няма!
Всички стоки се надценяват от търговците с 200 до 300%.
За бога братя и сестри не се лъжете да купувате боклуци!

# 798
Аз взех от Емаг храна за кучето,  шампоан и маска на Wella Professionals и комплект на  La Roche-Posay.  Друго не си харесах.

# 799
# 800
  • Бургас / София
Машината Долче Густо е по евтина в Кауфланд, защото е по стар модел.

# 801
Имам мейл от к.к. Албена - Черен петък до 30.11. с 40 % намаление, всеки ден различни хотели доколкото разбрах

# 802
  • Софиянка в Пазарджик :)
Гледам за съдомиялна. Досега не съм ползвала и ми е трудно да избера.
Колебая се между:
https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-za-vgrazhdane-teka-dw8-40-fi
https://www.emag.bg/sydomijalna-za-vgrazhdane-electrolux-9-kompl … 1lo/pd/D700S7BBM/
https://zora.bg/product/dfx-88220a-bi
Отзиви?

Гледайте Бош, другите не мият качествено. Аз така се съблазних от промоция и взех на друга марка за вилата, още съжалявам.
Кои са другите, които не мият качествено? Едно АЕГ е по-лошо от Бош ли? Особено ако е немско няма как да го сравня с турския Бош.
Визирах по-скоро трите цитирани марки. Не палете така.... просто си купих супер-дупер модел с н на брой екстри и сега чакам да се счупи да си купя Бош  Mr. Green
В Техномаркет имаше AEG на 580 лв. Доста по-удачен избор от изброените. Finlux не бих си купила никога.

# 803
Дали са добра оферта? Не знам коя от двете марки е по-добре, като цяло и двете не са много известни.

# 804
  • Някъде там
Единствено кучето намаза от черния петък. Така или иначе трябваше да му купя храна.30 лева спестих, доволна съм.
Друго не ми е нужно в момента и не съм се изкушавала да ровя, за да не се окажа с ненужни вещи в къщи заради това, че уж са намалени .

# 805
Единствено кучето намаза от черния петък. Така или иначе трябваше да му купя храна.30 лева спестих, доволна съм.
Друго не ми е нужно в момента и не съм се изкушавала да ровя, за да не се окажа с ненужни вещи в къщи заради това, че уж са намалени .
И моето куче намаза. Офертите бяха добри Simple Smile
Случайно някой да знае музикални инструменти от къде могат да се закупят с добро качество и на добра цена? Барабани или тъпан ме интересуат.

# 806
Четки за зъби на Филипс чаках да взема от Емаг, но намалението е малко, ще ги купя от Била.
Телефонът който искам май ще е от Технополис, там е по-добра  цената.

# 807
  • Mostly in my mind
НапраВих поръчка в Емаг и статута и е все още на регистрирана, ваше докъде са?
Да не очаквате вече да е изпратена?

# 808
  • София

Това е ЧЕРЕН ПЕТЪК!
1 снимка - ЕМАГ
2. снимка - Amazon De
3. снимка - Amazon UK

# 809
Няма да станат толкова бързо нещата. Следете си, пък и смс ще Ви изпратят.
Тази година се въздържах от покупки. Имам нужда от печка и котлон двойка, но засега не съм спряла на марка.
Иначе от Емаг си пуснах нова коледна елха и капсули Ариел. На племенницата взех Долче Густото и един 60см. Дядо Коледа.
То намаленията не са нищо особенно!

Общи условия

Активация на акаунт