Черен петък 2019

• 157 399
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 885
  • Тра-ла-ла
Ремингтън е корава марка. Имам преса на над 7г. поне. И сешоар. Колко пъти са падали, пътували и т.н. Satisfied И оцеляват.

# 886
  • София
Пуснаха и намаленията в Златната рибка.

💣ЗАПОЧВАМЕ СЕГА! 💣
‼️НАМАЛЕНИЯ до 50 % НА ИЗБРАНИ МАРКИ В ЗЛАТНА РИБКА ДО 29 НОЕМВРИ ‼️

Важи за магазини Златна рибка и при покупки онлайн само за налични продукти.

Бои за коса LAKME -50%
Боя за коса Olioseta Oro del Marocco  -50%
Боя за коса Permesse -50%
Боя за коса Platinum  -50%
Крем за оформяне на къдрици ApHogee Curlific! Curl Definer 237 мл  -50%
Compagnia Del Colore -50%
Rozober -50%
Beardburys -50%
L'Alga -35%
Mediceuticals -35%
O'right -35%
ColorpHlex -35%
Philip Kingsley -35%
LAKMÉ -30%
Marrakesh -30%
Olioseta Oro del Marocco -30%
Eprouvage -30%
Show Beauty -30%
ApHogee -30%
Phyris -30%
SuperPlex -30%
Ceriotti -30%
Macadamia -25%
IKOO -25%
Dessata -25%
Brave.New.Hair -25%
Kerastase -20%
Loreal Professionnel -20%
Alterna -20%
Moroccanoil -20%
CHI -20%
Milkshake -20%
Matrix -20%
Biolage -20%
Nanogen -20%
Napura -20%
Fifi&Friends -20%
Label.m от -20% до -40%
Little Green -20%
Nanogen -20%
Redken -20%
Beard Monkey -20%
Beurer -20%
Carrera -20%
Demeliss -20%
Mi Amante -15%
Severin -10%

💣 Това не е всичко! Имаме специална изненада... за всяка покупка над 35 лв. ще получите талон за отстъпка на избрана марка, който важи за целия месец януари 2020 гМоже да го изберете на място в магазини Златна рибка или при финализиране на поръчката онлайн.

💣 Намаленията от кампанията Black Week се комбинират с кодове за отстъпки и покупките се отразяват в картите за лоялни клиенти Златна рибка!

💣Ако искате да сте сигурни, че желаните от Вас продукти са налични в магазин, можете да направите поръчка в сайта с опция получаване в избран от Вас магазин Златна рибка. Когато Вашата пратка е готова за взимане ще получите имейл. Обработването на Вашата поръчка може да отнеме до 4-5 дни.

💣За по-бързото обработване на Вашите поръчки Ви препоръчваме да направите поръчка в сайта ни или да посетите магазин Златна рибка. Не Ви препоръчваме да правите поръчки по телефон или в Facebook поради голямата натовареност в хода на кампанията.

💣Не гарантираме наличност на всички продукти до края на промоцията.

💣На 24.11.19 г. (неделя) следните магазини ще работят с извънредно работно време:

гр. Пловдив Център, ул. Свети Климент 6 - 10:00 - 18:00ч.
гр. Варна, ул. Шейново 4 - 10:00 - 18:00ч.

Всички магазини в моловете ще работят в неделя с обичайното си работно време.

Всички отстъпки са валидни до 29.11 (включително).

*Бихме искали да ви предупредим, че в периода на кампанията Black Week е възможно забавяне на поръчките до 10 дни поради натовареност на куриерските фирми.

# 887
  • София
Аз съм доволна от днешните покупки!
От Технополис взех 2бр Philips Airfryer XXL (така или иначе щях да купувам, 10% си ми дойдоха добре!), взех си и епилатор….голяма изненада беше! На предния ден в сайта им беше 329лв, в магазина 289, та в общи линии - супер доволна!
От Емаг успях да грабна от 'промо' артикулите в имейла прахосмукачка на Rowenta, бормашина на Bosch и Google home mini. Прахосмукачката свърши малко след това... Имам по-стар модел, доволна съм, тази я взех за подарък.
Мъж ми си хареса някакъв монитор, уж реално намален, не разбрах с колко Simple Smile
От електрическите четки за зъби имаше доста намалени на Oral B, грабнах една, интересното е, че вече е изпратена по куриер (чак не повярвах)
Малко смешно беше, че 2 артикула, които дебнех от друг търговец в Емаг си бяха намалени предварително, днес просто имаше етикетче Black  Friday. Както и да е, така  или иначе щях да ги купя.

И миналата година успях да се вредя за някои от промо нещата с малка наличност...ама си е изнервящо, хич не се наспах Grinning

# 888
Не са 30% реално, да. В ремедиум единия крем не беше намален, абе 6 лв съм спестила уж 🙈
Скрит текст:
]
Скрит текст:
Мерси, че споделихте за санита, ла рош са на - 30%

Надути са цените. В Ремедиум без черен петък кремът, който купувам е по-евтин там, а в Санита уж е намален с 30% и пак е по-скъп с намалението.
Плюс това кремовете от серията Effaclar никога не са били над 30 лева, а сега в сайта на Санита разглеждам и почти всички кремове са с първоначални цени 35/33 лева.
Effaclar Duo+ SPF30 е намален от 35,34 лв на 24,74 лв при положение, че на редовна цена кремът струва 28 и нещо.

Аз също сравнявах с Ремедиум и Субра. Така е, надули са малко цените, пак има отстъпка, но не е 30%.  Иначе си поръчах от Санита няколко нови неща, които не съм пробвала.
От Емаг нищо не купих, умувах едни слушалки, но докато се чудя свършиха Grin

# 889
За тази преса , нещо да кажете ?Поръчах я ама се чудя 🙄 https://m.emag.bg/presa-za-kosa-remington-lcd-240-gradusa-kerami … ?ref=fav_pd-title

Дано не е късно...
Пресата е супер! Ползвам я от 3-4-5 години. Много бързо загрява и,ако се ползва на ниски градуси,е щадяща и изправя добре.
Мъжът ми онзи ден ми подари преса на Реминтон, след като моята от същата марка вече морално остаря. Много голям фен съм на марката. В сайта им са същите цените, каквито са в емаг с намаление

Въпросната преса в Емаг е 72лв,а в сайта на Римингтън е 100лв. Емаг ще излязат корави 😂😂😂
Евала на мъжа ти за подаръка  Simple Smile

# 890
Е, аз си му пратих линка с пресата, която искам Simple Smile Ама са хубава марка, определено!

# 891
Венера Козметикс(fragrances.bg)

"Само в ЧЕТВЪРТЪК и ПЕТЪК 🍀 слeдващата седмица, Ви очакват най-добрите цени за годината oт Венера Козметикс!🎁

🌷 До 30% ОТСТЪПКА на избрани маркови продукти сме Ви подготвили за тазгодишния ни АРОМАТЕН ПЕТЪК! 💐 Но тъй като искаме да Ви зарадваме още повече, намалението ще започне още в четвъртък!"

# 892
Похвалвам Технополис тази година. Намалението важи и онлайн, за разлика от миналата, когато си блокираха сайта още от деня преди промоцията.
Отчетох се с готварска печка от тях, онлайн, защото на място в магазина я нямаше. Потвърдиха поръчката за няма и два часа, да видим и кога ще я доставят.
Направи ми впечатление, че нямаше чак такава лудница като миналата година, когато опашката стигаше почти до дъното на магазина. Отдавам го на факта, че сайтът им не беше затворен.

# 893
  • Ловеч
Благодаря за инфото за Златна рибка, отдавна ги чакам. С 200 зора финализирах поръчката, страшни грешки дава сайта.

# 894
  • София
За тази преса , нещо да кажете ?Поръчах я ама се чудя 🙄 https://m.emag.bg/presa-za-kosa-remington-lcd-240-gradusa-kerami … ?ref=fav_pd-title
Имам пресата, купувана от немския Амазон за 17 евро от "склада" В момента също се предлага, като има 20% намаление https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00EDP3YQK/ref=sr_1_1?__m … 458641&sr=8-1
Хубава е, но аз рядко я използвам.

# 895
И аз благодаря за инфото за Златна рибка, ама мъжа ми роптае... Simple Smile
Щяхме микровълнова печка да купим с тея пари,ама ще топлим манджата на слънце. Важно е мама да има хубава коса, иначе няма да има какво да топлят 😂😂😂

# 896
Исках да завърша подобаващо петъка и да отстрелям нещо от Кавалер, но сайтът им ужасно се е сдухал и много бави, толкова ли много фенове има марката?

# 897
Благодаря за инфото за Златна рибка, отдавна ги чакам. С 200 зора финализирах поръчката, страшни грешки дава сайта.

Аз ще пропусна Черния петък там поради тази и други причини.. ☹

# 898

Аз ще пропусна Черния петък там поради тази и други причини.. ☹

Не,че Ви подстрекавам,но аз като си пусках поръчката преди половин час,не заби нито веднъж сайта  Simple Smile

# 899
Исках да завърша подобаващо петъка и да отстрелям нещо от Кавалер, но сайтът им ужасно се е сдухал и много бави, толкова ли много фенове има марката?
Да, забива им много сайта, ту ми зарежда, ту не. От няколко години купувам боти и обувки от реален техен магазин.Много съм доволна, две години нося ежедневно едно боти, ами нямат мърдане. Тази пролет имаха един месец с 50 процента намаление на всичко. Накупих си спортни ежедневни обувки 3 чифта за по 30 и няколко лева.И на майка си купих. Спрях да нося другите марки, които имам, защото тези са ми супер удобни.

Общи условия

Активация на акаунт