Черен петък 2019

• 157 125
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз повече на "промоции" на Санита не се връзвам. Тотално ме изгубиха след като онлайн намалиха медицинския ми шампоан, а се оказа, че транспорта не само ми изяжда отстъпката, а даже идва по-скъпо като крайна цена отколкото е въпросният шампоан в други аптеки без промоции. Отидох на място, а се оказа, че там редовната му цена е с около 6 лева по-висока от цената в други аптеки, а отстъпката е само онлайн. На място ми казаха, че имало някакви 10%, което идваше съвсем скъпо, големите отстъпки били само онлайн. Казах им, че това е в полза само на куриерските фирми, защото нито клиента, нито аптеката печели от "промоцията", а само създават оборот на куриерите. Тръгнах си, а бях решила да им оставя над 50 лв за шампоан. Взех си го от Манолова, без отстъпка, на нормална цена, доста под промоционалната такава на Санита.

Имайте си едно на ум с тях.

Как доставка, Хайче. Да не си се объркала нещо? Над 40лв е безплатна доставка аз поръчвах от там и не ми е начислявало такава.

# 1 006
  • Mostly in my mind
В ДМ ще има ли ЧП? Миналата година имаха всичко в магазина  -20%
Някой беше споменал, че май няма да имат.

# 1 007
Скрит текст:
Аз съм доволна. Взех си миялната, която исках. Взех си робот, който даже пътува към мен. За миялната ще почакам две седмици. Взех си външен хард два терабайта на смешна цена. И още някои дреболии, клавиатура, мишка и т.н. Друго няма какво да чакам.

Аз взех 4ТБ на чудна цена. Чакам си го в понеделник

Може ли линк?

Ето тази взех. Беше на 160 лв
https://www.emag.bg/vynshen-hard-disk-seagate-expansion-4tb-3-5- … H1zWyuIk4YHudLXfY

# 1 008
  • Г. О.
Привет. Декатлон дали ще участват в Черен петък на 29-ти? Някой знае ли?

# 1 009
Интересувам се от:
Exclusive Jeans
Orsay
Vera Pelle
Дали някой има информация за въпросните марки дали се очаква намаление?

# 1 010
  • Пловдив
Орсай имат вече 25%...

# 1 011
Някой ползва ли го да сподели впечатление?
Вчера беше намален на 60 лв от 120 някъде, днес 288. Кога ли ще им треснат още някоя глоба на тези

Аз го ползвам и съм доволна, купих го за 96лв, а майка ми миналата седмица 120лв. Като му видях цената 60лв направо ме беше яд, че сме дали толкова по-вече Sad

# 1 012
  • София
АЕГ е ниския клас на Електролукс!
Вземете Електролукс.
Точно обратното е!

# 1 013
  • Варна
Deedee, нищо подобно. Сайта ми начисли доставка като стой та гледай. Да, на промоцията и на сметка малко над 50 лв. Отлично помня щото ходих на място в аптеката да се разправям.

# 1 014
В ДМ ще има ли ЧП? Миналата година имаха всичко в магазина  -20%
Не. Тази година ще дарят 2% от оборота.

# 1 015
АЕГ е ниския клас на Електролукс!
Вземете Електролукс.
Точно обратното е!

О, и аз зная, че е точно обратното, но то в тоз форум за 13 години толкова много многознайковци видях, че вече ищах да споря нямам. Обръгнах. И колкото по- малко разбират, толкова по-категорично се изказват и поучават.

# 1 016
  • Ланкър, планините Овнерог
За ЧП в моловете. Не знам дали минали години сте ходили, но аз си спомням, че намаленията им се състоят в 1-2 шдендера в ъгъла с намалени боклуци от минали сезони. Настоящите колекции си бяха на съвсем редовна цена. Поне миналата година в The Mall беше така. Аз се чудя дали има смисъл да търча след работа.

# 1 017
За ЧП в моловете. Не знам дали минали години сте ходили, но аз си спомням, че намаленията им се състоят в 1-2 шдендера в ъгъла с намалени боклуци от минали сезони. Настоящите колекции си бяха на съвсем редовна цена. Поне миналата година в The Mall беше така. Аз се чудя дали има смисъл да търча след работа.
И всичко това придружено с огромни задръствания. За -10 % или намаление на определени продукти /разбирай залежала стока/ няма никакъв смисъл

# 1 018
Един път съм ходила на ЧП във варненски мол и вече дори и с полиция не може да ме закараш. Освен, че беше безумно претъпкано, в колкото магазина влязох трябваше с лупа да ги диря тези „промоции”. Два парцала с червен етикет, забутани в някой ъгъл. Не мерси.
За Санита, мислех да си поръчвам един сироп, че е с добра отстъпка и викам си ще има безплатна доставка.

# 1 019

Обявяват до -70% и като влезеш в някой от магазините точно най-залежалото е на -70%. Дрехи разпиляни по земята, всеки рови и се бута, опашки за пробните..свят да ти се завие. Когато имах нужда от нещо предните години, отивах през седмицата да разгледам, най-вече за обувки в Дайхман, отивам на Черен петък взимам това, което съм набелязала и излизам, минала съм само през 3 или 4 магазина. След Нова година пак има намаления, няма смисъл да си губи времето човек, особено след работа да търчи из моловете.
Харесва ми това, че някои търговци пускат цяла седмица намаление или цял уикенд, спокойно да си напазаруваш.

Общи условия

Активация на акаунт