Черен петък 2019

• 157 125
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
АЕГ е ниския клас на Електролукс!
Вземете Електролукс.
Точно обратното е!

О, и аз зная, че е точно обратното, но то в тоз форум за 13 години толкова много многознайковци видях, че вече ищах да споря нямам. Обръгнах. И колкото по- малко разбират, толкова по-категорично се изказват и поучават.
Прочетете по-внимателно за АЕГ и тогава спорете.

# 1 021
За ЧП в моловете. Не знам дали минали години сте ходили, но аз си спомням, че намаленията им се състоят в 1-2 шдендера в ъгъла с намалени боклуци от минали сезони. Настоящите колекции си бяха на съвсем редовна цена. Поне миналата година в The Mall беше така. Аз се чудя дали има смисъл да търча след работа.

Една година си взехме отпуска с мъжа ми и отидохме рано-рано да "хванем" намаленията. Положението беше точно както го описвате - само боклуци намалени. Нищо не купихме. Вече на ЧП никога не ходя по МОЛ-ове.
Има и друг момент,но той ми се случва при сезонните намаления,където има повече избор на намалени стоки. Купувам нещо,което не ми е нужно,само защото е намалено...

# 1 022
Началото на ноември, мисля и сега в аптеки Софармаси, има много добри намаления на козметика. На място в аптеките. Там са най-ниски цените и периодични се правят такива без черни петъци

# 1 023
  • София
Скрит текст:
АЕГ е ниския клас на Електролукс!
Вземете Електролукс.
Точно обратното е!

О, и аз зная, че е точно обратното, но то в тоз форум за 13 години толкова много многознайковци видях, че вече ищах да споря нямам. Обръгнах. И колкото по- малко разбират, толкова по-категорично се изказват и поучават.
Прочетете по-внимателно за АЕГ и тогава спорете.
Явно ти имаш нужда прочетеш по - внимателно. Жалко е, че така подвеждате потребителите. В конкретния случай Електролукс също е читава марка, така че и да те послуша някой, няма да сбърка, но реално си е ниския клас на АЕГ.

# 1 024
Миналата година си взехме отпуск с ММ за черния петък и ходихме в няколко мола, имаше си намаления и не беше кой знае каква навалица. Купихме добри неща.

# 1 025
Вярно е това за Санита. Направих поръчка и ми начисли автоматично екпресна доставка 5.50 лв. Ама сиропа ми е 30 лв, а в сайта е 20лв. Та пак ми излизат 3 шишета с 25 лв. по-малко. Това до офис на Спиди, а до офис на ЕКонт е 8 лв доставката. Думи нямам...

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 10:48 от Elimelihubaveli

# 1 026
И аз ще изчакам януари

# 1 027
  • Pazardjik
Някой да е взимал от тези тигани
https://berlingerhaus.bg/produkt-kategoriya/%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8/
Мнения?

# 1 028
Може ли да ми кажете, приблизително, за колко дни пристигат поръчките от Кавалер? Не съм пазарувала от тях online. Гледам, че намалението им е до края на месеца. Предстои ми пътуване и искам да знам кога да поръчам.

# 1 029
  • ново
Моята поръчка от Санита е с БД. Вашите неща ако са над 1 кг. в условията си пише, че има доставка. Моите добавки и паста за зъби са над 40 лв. и под 1 кг.

# 1 030
Вярно е това за Санита. Направих поръчка и ми начисли автоматично екпресна доставка 5.50 лв. Ама сиропа ми е 30 лв, а в сайта е 20лв. Та пак ми излизат 3 шишета с 25 лв. по-малко. Това до офис на Спиди, а до офис на ЕКонт е 8 лв доставката. Думи нямам...
Пробвах произволен продукт над 40лв. и не ми начисли доставка.
Провери дали продуктите в кошницата ти отговорят на условията за безплатна доставка https://sanita.bg/dostavka/

# 1 031
  • Варна
Не знам от кога са тези условия ама моите два шампоана бяха на стойност петдесетина лева. И колко може да тежат две тубички шампоан по 200 мл? Със сигурност не надхвърлят кило! Ама си ми начисли доставката. Това края на юли. И на място в аптеката изобщо не отрекоха, че такава се начислява. Много им набрах тогава. Вече си го поръчвам от софийски аптеки - Медея и Ремедиум. Редовната им цена е добра, а по Коледа пускат много хубави отстъпки и купувам по няколко бройки. Там съм хващала и безплатна доставка, но и с платена пак ми идват на сметка. Санита да си ги държат за себе си.

# 1 032
  • София
Може ли да ми кажете, приблизително, за колко дни пристигат поръчките от Кавалер? Не съм пазарувала от тях online. Гледам, че намалението им е до края на месеца. Предстои ми пътуване и искам да знам кога да поръчам.

И аз направих поръчка, да видим колко бързо ще дойдат. Никога не съм ги виждала преди и се чудя, как точно ботуши от естествена кожа, струват 44лв. но ми стана интересно и поръчах  Mr. Green

# 1 033
Момичета, защо сте се хванали с тази Санита? Там всичко е в пъти по-скъпо.
Писах нагоре, погледнете в Софармаси.
Има много отстъпки, почти всеки месец.
Аз си купих доста неща с намаление.

# 1 034
  • Пловдив
Знаете ли сайтове за бяла техника и лаптопи, от които може да се плаща с PayPal? И естествено да имат намаления покрай Черния Петък. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт