Черен петък 2019

• 157 103
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 065
И моята поръчка от черен петък в емаг щяла да закъснее една седмшца, както всички остянали от този ден, така ми отговориха от сайта.
 И на вас ли така казаха?
Моята е в статус регистрирана. Дори не знам дали ще дойде.

# 1 066
Джудит, и моята е така,та им пшдах да ги питам.

# 1 067
  • Варна
Аз поръчах шест неща през емаг, от двама или трима различни търговци, не помня вече. Три от нещата пътуват и ще дойдат до вторник, много бързо ми се обадиха/писаха.

# 1 068
Смяташ ли за удачно да го повтаряш всеки ден? Thinking Едва ли остана някой в тази тема, който не го е разбрал.
Събота и неделя са почивни дни. Днес е неделя и куриерските фирми не работят. Като не те устройва да чакаш, откажи я.

# 1 069
  • София
И аз поръчах пералня и малко се притесних тук от един-два коментара та и аз звънях днес, защото седи на регистрирана. Много мило момче ми обясни, че още няма товарителница, за това така седи. И в момента, в който предадат на куриера ще получа смс да не се притеснявам, ще имам пералня Bowtie

# 1 070
Смяташ ли за удачно да го повтаряш всеки ден? Thinking Едва ли остана някой в тази тема, който не го е разбрал.
Събота и неделя са почивни дни. Днес е неделя и куриерските фирми не работят. Като не те устройва да чакаш, откажи я.
Нещо против да не се заяждаш, ъ?
Поръчано е рано сутринта в петък, нямам нито потвърждение, нито смс. А, при доста хора има. Thinking
Не са ми идвали някои неща от Емаг, точно по този начин. Дори не са ми се обаждали, а се е налагало аз да търся фирмата вносител, защото Емаг са само посредник.
Нещо друго да коментираш или просто ей така, да поспамиш!?

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 21:17 от Judit Becker

# 1 071
И аз поръчах пералня и малко се притесних тук от един-два коментара та и аз звънях днес, защото седи на регистрирана. Много мило момче ми обясни, че още няма товарителница, за това така седи. И в момента, в който предадат на куриера ще получа смс да не се притеснявам, ще имам пералня Bowtie
Благодаря Ви за коментара.
И аз се притеснявам,заради Легото предимно ,понеже малкия много го иска за Коледа,а 215 лв нямаше да дам за него ,но 130 ме устройват и деално за него.И сега чакам с нетърпение да видя ,че е изпратено.

# 1 072
Аз поръчах шест неща през емаг, от двама или трима различни търговци, не помня вече. Три от нещата пътуват и ще дойдат до вторник, много бързо ми се обадиха/писаха.
Стока, напр. от търговец от Румъния има ли гаранция?

# 1 073
Здравейте,
Някой да знае дали и кога ще има черен петък в Нотино и H&M? Миналата година имаха.

В H&M вече започна във физическите магазини.

В кои по-точно? Днес бях и нямаше никакво намаление..

# 1 074
Аз петък късно поръчах от е-маг и днес получих смс да я чакам от 25 до 27.

# 1 075
Кавалер и Грация са два сайта на една фирма. Може да обедините поръчки, като напишете това в забележките или се обадите по телефона.

# 1 076
Здравейте! Някой да си е поръчвал нещо от Техмарт? Коректни ли са ? Thinking

# 1 077
  • Sofia
Не съм поръчвала онлайн, но си купих телевизор от техен физически магазин. Никакви проблеми нито със стоката, нито с обслужването.
От ранга на "Технополис", "Техномаркет" и т.н. са.

# 1 078
Имаме три мобилни телефона от Техмарт, да чукна дърво, всичко е точно за сега. Обслужването също беше на ниво. Следя си го наравно с Техномаркет, Технополис и Зора.

# 1 079
  • There I was on a July morning
Здравейте! Някой да си е поръчвал нещо от Техмарт? Коректни ли са ? Thinking
Аз съм купувала от физическите им магазини много неща. От няколко години са на пазара и нямам никакви забележки.

Общи условия

Активация на акаунт