Черен петък 2019

• 155 967
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 470
Аз приключих безславно с черния петък. Май само с емаг имах успех

# 1 471
В Ориндж има 20% на всичко,а в сайта до 50%,в Рефан си за 25 лв имаше парфюм с душ гел,питах има ли "Олимпеа" и ми изкараха кутия пак за 25 лв с парфюм ,душ гел и лосион за тяло.

В Ориндж не е ли 10% на място? Не минах от там да видя колко е.
Успях да взема едни дънки от Зара с 40% намаление и една рокля от Страдивариус с 20% намаление. Нямаше голяма блъсканица (Гранд мол Варна), може би защото отидох към 11:30ч.

# 1 472
Момичета, моля ви напътете ме кои пижами дамски са хубави трябва ми за подарък

# 1 473
В Ориндж само на място ли има 20% на всичко? В сайта намалението на избрани книги и артикули.

# 1 474
В Ориндж има 20% на всичко,а в сайта до 50%,в Рефан си за 25 лв имаше парфюм с душ гел,питах има ли "Олимпеа" и ми изкараха кутия пак за 25 лв с парфюм ,душ гел и лосион за тяло.

В Ориндж не е ли 10% на място? Не минах от там да видя колко е.
Успях да взема едни дънки от Зара с 40% намаление и една рокля от Страдивариус с 20% намаление. Нямаше голяма блъсканица (Гранд мол Варна), може би защото отидох към 11:30ч.
Ами не знам защо,в Гранда беше 10 в Делта 20%,даже не бях сигурна дали съм видяла правилно 10.На място е всичко,в сайта на избраните,ама пък има и по-намалени неща.
Аз съм много доволна -на мъжът ми маратонки,на мен сутиен и блузка за бременни,шапка от Синсей,парфюма и още някоя дреболия.В Зара изобщо не влязох,опашката беше ужасна.

# 1 475
  • Варна, България
в brabantia bg -35% на всичко до 1.12
Имам техен кош и кухненски принадлежности и съм много доволна. голяма гаранция.

# 1 476
Аз от Бершка си поръчах едно палто. Надявам се да не съм прецакана и да е нереално намалението, но ми хареса. Хич не съм следила и сравнявала.
Там цените не играят нагоре и нагоре. Отстъпката е реална.

# 1 477
  • Пловдив
Моята чанта от Гидо утре е тук Simple Smile изненадаха ме!

# 1 478
  • София
Отчитам само за мъжете ми разни домашни тениски и долнища от ХМ, на синчето три блузки, от които едното е пуловер и утре ще го връщам, не му хареса.
За себе си само бельо си взех от Оушо и домашни долнища от ХМ.
Постно. Якетата, които харесах не бяха намалени, а 300 лв за яке не ми се дават. Иначе от амазоните имам няколко попадения и от Емаг хладилник. Толкоз.

# 1 479
  • Тра-ла-ла
Хвърлих си кинтите в Ремедиум. Сега ще карам на молитиви и пости Joy Чудих се дали да поръчам онлайн. Но накрая отидох в кварталната аптека и имаше от всичко.

# 1 480
  • Ланкър, планините Овнерог
Доставката на Манго ме изненада, не очаквах 15лв. Също не разбрах какви са условията за връщане през телефона. Утре ще помисля отново дали да поръчам. Харесах два чифта дънки, които ги няма в нашите магазини.
Мен колежка ме отказа да поръчам от тях заради връщането. Изпраща се до склад в Германия, не може в магазин, излезнало й е над 30лв.

# 1 481
Някъде има ли намалена качествена преносима батерия поне 10 000 mAh? =)

# 1 482
Аз днес бях наспамен от пощата, че са ми дошли пратките от Китай. Тези дни очаквам и колетите от emag.
Днес се отчетох с покупки от Zara, Pull&Bear и Lee Cooper. Пак отидоха едни хиляда лева и то без нищо сериозно като покупка, така че явно Декември ще го работим да избием разходите по пустия Черен петък Simple Smile

# 1 483
  • 1st floor
Доставката на Манго ме изненада, не очаквах 15лв. Също не разбрах какви са условията за връщане през телефона. Утре ще помисля отново дали да поръчам. Харесах два чифта дънки, които ги няма в нашите магазини.
Мен колежка ме отказа да поръчам от тях заради връщането. Изпраща се до склад в Германия, не може в магазин, излезнало й е над 30лв.
Благодаря, че сподели! Отказвам се и аз тогава...

# 1 484
  • София
Има тема за размени на дрехи от Манго, също така можете да продадете тези, които не ви пасват като размер. Някои от нещата наистина си заслужават, особено по намаления цените са повече от добри. Пазарувам от тях от години и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт