Черен петък 2019

• 155 948
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 590
Поръчах в Грация, пълно мълчание от тях. Днес със смс Еконт ме уведоми за получена пратка в офис.5.67 лв им платих за услугата. Разрешиха ми преглед. Сега се мъча да обуя ботите.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 21:17 от Florale

# 1 591
Леле, как така се мъчиш да ги обуеш?

# 1 592
Simple SmileС обувалката от обувки.бг. Ботите не са с цип, а с ластик, оказа се трудна работа за мен. Иначе ми стават.
Преди да поръчам от Грация, си измерих ходилото, проверих на кой номер отговаря при тях.

# 1 593
Поръчах в Грация, пълно мълчание от тях. Днес със смс Еконт ме уведоми за получена пратка в офис.5.67 лв им платих за услугата. Разрешиха ми преглед. Сега се мъча да обуя ботите.

По принцип май нямат право да не разрешават преглед, даже и ако не ти допада стоката може да се върне. Това и аз не го знаех, но една моя позната ми обяснява, че КЗП вече въвели нови правил УЖ в полза на потребителя и гледането на стоката на място било едно от тях.Smile

# 1 594
Дано не се налага замяна за размер мисия невъзможна е тази Грация. Много е гадно да избираш нещо дълго време, а то да не е налично.... Това много ме изненада, повече не бих пазарила от сайта им при положение, че имат магазин близо до нас. Поне в магазина разрешават ли замяна на онлайн поръчки?

# 1 595
По принцип май нямат право да не разрешават преглед, даже и ако не ти допада стоката може да се върне. Това и аз не го знаех, но една моя позната ми обяснява, че КЗП вече въвели нови правил УЖ в полза на потребителя и гледането на стоката на място било едно от тях Smile
Няма такава новост.

# 1 596
Ако имала стоката фабрична опаковка, вътре не можело да гледаш.На телефон - само кутията.

# 1 597
  • Варна
Като стана дума за сайта Обувки.бг,поръчах на сина ми едни боти ,обаче таблицата с размерите им е до 31 размер ,аз взех 36 .Някой да е поръчвал този размер за момче и дали си отговарят?
Ето тези:https://www.obuvki.bg/obuvki-action-boy-cp40-8825j-cobalt-blue.html

# 1 598
  • Шумен
Обувките от Грация се изпращат с преглед и тест. Не се възползвах изобщо в офиса от възможността.  Връщането е за сметка на купувача естествено и е по тарифите на куриерските фирми. Еконт са с по-скъпи пратки по принцип. Когато има възможност ползвам винаги Спиди. Аз нямах проблем, всичко беше точно с моите ботуши.

# 1 599
А на ои стоки е намалението на емаг. Нещо не схващам   newsm78

# 1 600
От коя дата са ви поръчките в  ГРАЦИЯ,  тези които сте си ги получили. Моята е от 26.11 и още нищо.

# 1 601
А на ои стоки е намалението на емаг. Нещо не схващам   newsm78
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1575359924k.jpg

# 1 602
  • София
От коя дата са ви поръчките в  ГРАЦИЯ,  тези които сте си ги получили. Моята е от 26.11 и още нищо.

Моята е от 23ти, ни вест ни кост от нея.

# 1 603
Вчера не успях да се възползвам от Тера нова, а ми трябват мъжки долнища от там. 40 лева не ми се дават, има ли някакво намаление, сега, скоро, с карти, с нещо друго? Моля по-запознатите да кажат

# 1 604
  • Шумен

Моята беше от 25.11 късния следобед. В събота беше в Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт