Хора, замисляли ли сте, че когато остареем и децата ни масово (дали?) заминават в чужбина да учат, в България колко хора ще останат
? Не само да учат - много хора заминават на нископлатена работа и не се връщат въобще.
? Не само да учат - много хора заминават на нископлатена работа и не се връщат въобще.
Много е удобно - купуваш, изяжда се на деня и пак купуваш. Няма да го мислиш да го претакаш, че да ти мирише, че да го чистиш после...
А туршията в буркани пък идва от консервната фабрика. Изобщо, дед-енд. Но който има проблем с това, а яде туршия, ще трябва да си сложи туршия в мазето или гаража, и да си я претака, и да мирише на всички. Или да ходи на село за тези дейности.

На Римска стена и на Иван Вазов баби със собствена продукция няма. Понякога стоят баби на ъгъла на Графа и 6-ти септември, обаче след ремонта на Графа не съм виждала, тази зима дали ще има, не знам. 

На Римска стена и на Иван Вазов баби със собствена продукция няма. Понякога стоят баби на ъгъла на Графа и 6-ти септември, обаче след ремонта на Графа не съм виждала, тази зима дали ще има, не знам. Препоръчани теми