Професионални серии за коса 129

• 52 843
  • 778
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
Мацки от къде освен зл. рибка поръчвате L’Alga  . Искам да си взема я маската я балсама- много добре ми  се отразяват. Та се чудя да вземам ли сега или да изчакам ЧП. И дали има по- добри цени в някой чужбински сайт .... За ЧП съм се наточила на крема с камея на Шу както и шампоан искам, и май  нещо на Керастас от серията за дълга коса.
В този италиански сайт ги има и то на много по-ниски цени от тук http://cascada.lt/L-Alga-Italija/ но не съм пробвала да поръчвам. Маската е 28 евро, а в бг е 86 лв.

Рязко ме заинтересувахте  Laughing. Има голяма маска,която е под 100лв.,но няма големия шампоан  Cry. Доставката е безпроблемна с превозвач.

gevestra много гадно  Hug Магнолия писа,че ги реформулират,а и са продали компанията  newsm78. Серумите са си същите както и маската за скалп. Интензивните Ш и Б и на мен ми се струват различни от преди,но има и опция косата ми да се е променила и затова да ги усещам различно. Харесват ми,но не са нещо Уау.

Те бранда отдавна го купиха и когато аз поръчвах последно бяха вече към the hut group. Не ме дразни толкова, че изглежда или мирише различно, а че е много по-лош продукт и резултат. Нищо общо с консистенцията на балсам, има сега леко разпенване и косата ми след него е суха и заплетена и има нужда от балсам и финиш.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 13:07 от gevestra

# 451
За Нугела и соле да добавя и аз. Бяха ми пратили от Арлен мостра на въпросния шампоан. Изобщо не ми хареса - никаква пяна и нямаше усещане за чиста коса и скалп. Миришеше гадно и като бонус се порязах на опаковката Grinning Вярно, че от едно ползване не може да се правят кой знае какви изводи, но определено не е продукт, който бих си купила.

# 452
Някой ползвал ли е боята на Ph laboratories и какви са ви отзивите за нея? Колебая се между Ph и Oway. Иначе на Oway ме заинтригува и продукта им "ускорител за боя", който съкращава времето за боядисване на.

# 453
Цитат
Nuggle&Sule ползвам шампоана  и за мен ужасен, писала съм му ревю. За мен всичко му е реклама. Ужасен аромат, че взех и голям шампоан.

Ели, благодаря ти за отзива. Къде мога да прочета въпросното ревю?
В предната тема, сега пак се мих с него. Ужас все едно не  съм мила косата, страшно сплескана и слепена. Най-вероятно отива в размените. Има много хубави шампоани на достъпна цена, но за мен този не е сред тях.
Изключително мазна консистенция и лепкава. Не мие добре, няма и пяна, заплита.Мирише гадно на сипоп за кашлица.  3минутната терапия и тя е пари на вятъра. Ампулите с витамини и те лепнат върху косата и не виждам разлика с тях и без тях. Това ми е най-голямото разочарование след нощния серум на Керастас, а и не са никак евтини.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 13:42 от eli2424

# 454
Аз пък да ви се похваля за моя удар на годината Grinning Сега ще прозвучи като реклама, обаче се кълна, че не е! Joy
При последното ми подстригване фризьорката ме изми с нещо, което никак не ми беше познато като миризма - сладникав аромат, приятен и доста траен.
Аз много не обичам да ме мият по салони с разни неща, защото не знам как ще ми се отразят, но си викам айде какво толкоз, от един път нищо няма да стане. Беше надвечер, прибрах се, ставам на следващата сутрин и не мога да повярвам!
Косата ми - мега лъскава, жива, люшка се наляво-надясно (а даже не ме е изсушавала с четка, а само ме подсуши леко, защото бързах), плътна, мирише яко....
Бързо пак към фризьорката! Joy Викам си колкото и да струват, взимам ги.
Питам я с какво ме е мила и й разправям че не съм си виждала такава косата от много време, а тя ми се смее и какво мислите ми показва - някаква българска марка?!? Паднах.
Papino се казва, за първи път я чух. Шампоан литър, маска 500 и кератинов серум за по 18 лв. всяко Open Mouth
Помислих си, че след едно две миенета няма да е същото, обаче вече поне месец ги ползвам и косата ми е супер всеки път.
Честно, не съм вярвала, че в България може да се произведе такова нещо и най-много ме е яд колко евтино си оценяме труда ..

# 455
Ех Бонита сега ми вкара муха в главата Grinning
Могат ли да се поръчат онлайн?

# 456
  • Варна
Дайте линк за тия родни чудеса 😂

# 457
  • Някъде там
Те и brave new hair са родни и хубави.
Поне първите пъти ефекта е уау,после катастрофа:)

# 458
http://zakosata.com/papino
Намерих тук нещо - сигурно са те.
Всичко много хубаво - ама какво да ги правя твзи огромни опаковки Grinning
Нямам вече място в банята Grinning

# 459
Скрит текст:
Те и brave new hair са родни и хубави.
Поне първите пъти ефекта е уау,после катастрофа:)

Не са лоши, ама имам някои трудности с използването и не е да са евтини за да преглътна това

# 460
Ех Бонита сега ми вкара муха в главата Grinning
Могат ли да се поръчат онлайн?
Нямам представа, аз си ги купих ит нея 😁 Сега ще ги потърся.
Доколкото тя ми обясни, има няколко серии за домашна употреба за различни типове коса, в малки разфасовки, но точно тази с която тя ме изми са само литровки, тоест предназначени само за салонна употреба. Не знам дали останалите серии ще са толкова хубави, затова ще потърся точно тези.
 P.S. Сега прочетох и последните коментари и се редактирам.
Шампоанът и маската са тези http://zakosata.com/papino/papino-barbassu-muru-terapiq-za-kosa с муру муру и бабасу, а серумът е този в средата http://zakosata.com/papino/papino-keratin-paket
В комбинация са супер.

# 461
  • Пловдив
Не мога да описвам така добре, като повечето от вас Blush , но исках да споделя, че този pre wash действа добре на косата ми /суха, чуплива към къдрава, с кичури/
https://www.fragrancedirect.co.uk/loreal-serie-expert-nutrifier- … fault&start=1
След него мия с Lipidium или Pro fiber на L'oreal и съответната маска. Косата е доста по-жива Simple Smile

# 462
  • Пловдив
Момичета, повреди ми се сешоара. Досега 10години използвах Parlux и искам да взема същата марка. Но изобщо не съм ги проучвала през тези години, защото моят си работеше перфектно.
Единственият недостатък е, че е много тежък. По-напред в темата препоръчвате някакъв лек вариант, но моята коса е много дебела и изисква силна и гореща струя, за да я изсуша добре и не знам тези леките, дали са с достатъчно добри резултати.
Може ли за препоръки за оптимален вариант. Освен в Нотино, къде другаде мога да разгледам сешоари?

# 463
  • Варна
Който и да вземеш от новите е фурия. Щерката довлече последния Айлон мисля. Малък, лек, но ти отвява главата.

# 464
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ей, ще ме навие те да пробвам Папино-то. Благодаря за споделеното мнение.

Общи условия

Активация на акаунт