Професионални серии за коса 129

• 52 775
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
Сега си погледнах  и аз пощата, поръчката ми вече е обработена, а я пуснаха снощи в късните часове Simple Smile

# 676
Papino Mask with barbassu i murumuru oils Възстановяваща Маска за суха и изтощена коса с масла от бабасу и муру муру 500мл   2283   1   15,00 лв.   15,00 лв.
Papino Shampoo with barbassu i murumuru oils Възстановяващ шампоан за суха и изтощена коса с масла от бабасу и муру муру 1000мл   2282   1   23,00 лв.   23,00 лв.
Сума:   38,00 лв.
Фиксирана цена за доставка:   5,00 лв.
Всичко:   43,00 лв.

Хлъзна ме ССФ и поръчах, мен малко ми трябва със слаб ангел съм, после ми се наложи да излезна и къде попаднах Embarassed в ЗР в мол софия ...и ауч..ми то 4 продавачки и само 1 клиент Mr. Green

и там 200лв плюс оставих , не защото си купих всичко  Wink ми ниее просто нямах повечев мен и остана едно пусто чувство Joy Но момичетата ме успокоиха , че и в склада има и са добре заредени и намаленията са до НЕДЕЛЯ 1.12.!!

# 677
Явно няма чак толкова поръчки, ама след понеделник ще е бума. Да се поразчуе и да могат хората да отидат до магазин. Аз не успях да поръчам, беше бъгав сайта и накрая ми изчезна поръчката и всичко. Поръчах си боя и ще отида направо в магазин в понеделник, пък ако са свършили дреме ми хаха

# 678
  • София
Дали ще има “черен петък” в Арлен? Имате ли спомен от предишни години?

# 679
Току що си купих с -35% шампоан и балсам на Лалга от Рибата в Дъ Мол. Ще си взема и маска.

# 680
Бях до централния офис на Рибката в Пловдив, имаше Напура, че по черните петици Стамиген и Анаген винаги свършват, но сега успях. Относно точките, делят се на 20, т.е. ако имате 100 точки, значи имате 5 лв. и може да ги обменяте по всяко време, независимо дали има промоции.
Иначе заредих всичко, от което имах нужда - Еластисайзер, Стамиген за скалпа, балсам Алтерна бамбук за блясък и хидратация (от парфимо го взех на страшна цена) и олио Наши (за мен е най-доброто против цъфтеж, от един фризьорски салон го взех).

# 681
  • София
Взеха да свършват вече някои неща, които бях набелязала - еластисайзър екстрийм голяма опаковка и Колорплекс голям, вече няма. Sad

# 682
По физически магазини дали има еластисайзър с нар ?

# 683
  • Пловдив
В магазините в Пловдив нямаше.

# 684
Здравейте, дами, моля да препоръки за дълбокопочистващ шампоан, който да не е прекалено агресивен. Моят бе на Редкен-никакво заплитане и пресушаване на косата. Но сега не го откривам в бг сайтовете. Иначе точките в картата на Златна рибка важат и при намаленията.

# 685
Здравейте! Взех си терапията със стволови клетки на Alfaparf за възстановяване, като обмислям да взема и тази за подхранване, но се чудя с какъв шампоан да си мия косата преди това. Дали е най-добре да си избера шампоан от същата серия? В момента имам хидратиращия шампоан на apHogee и на Loreal absolut repair. А като цяло какво се прави? Миеш със шампоан, слагаш терапията да подейства и плакнеш? Слага ли се балсам/маска и кога? И може ли да се сложи продукт за цъфтящи краища или това е достатъчно?

# 686
Здравейте! Взех си терапията със стволови клетки на Alfaparf за възстановяване, като обмислям да взема и тази за подхранване, но се чудя с какъв шампоан да си мия косата преди това. Дали е най-добре да си избера шампоан от същата серия? В момента имам хидратиращия шампоан на apHogee и на Loreal absolut repair. А като цяло какво се прави? Миеш със шампоан, слагаш терапията да подейства и плакнеш? Слага ли се балсам/маска и кога? И може ли да се сложи продукт за цъфтящи краища или това е достатъчно?
Ползвам терапията от над  2 години. Слагам нещо хидратиращо (най-често еластисайзър), мия с хидратиращ или балансиран шампоан и подсушавам с кърпа. Смесвам ампулата, серума и хидратираща маска и затоплям. Седя колкото мога повече  време и след това изплаквам. Правила съм и без да стоя с маската и доста други варианти през тези 2 години, но винаги на другия ден косата ми ставаше суха. От както смесвам с маската, косата ми става много по-жизнена и видимо здрава.

# 687
  • Варна
 Стандартният протокол на терапията е следният. Мие се с ДПШ или протеинов до балансиран с превес на протеина шампоан,за да се отвори косъма,нанася се терапията,минава се с терапевтична преса/ ако има такава/ или се загрява под шапка за баня да се стопли косата. Стои се да речем 30мин. и се изплаква. Ако е правен възстановяващия вариант спокойно след това може да се запечата с хидратиращ балсам или маска. Финиши стандартни който каквито си ползва.
 Аз имам подхранващата и тая за блясък. И двете категорично нямат нужда от последваща маска-изключително богати и напояващи са сами по себе си.

ПП: И моята поръчка от рибата е в Спиди  Shocked. Направп ме изненадват тая година-браво!

# 688
  • На черешатааа
Ох доволно нарамих и Лалга от рибите Heart Eyes Heart Eyes . Обичам ЧПетъци значи Joy

# 689
Изпуснах маракеш ендз голяма опаковка,във  физически магазин дали ще намеря?

Общи условия

Активация на акаунт