Отговори
# 300
  • София
3 дни преди М, без еякулация и с вече налична менструация - как точно си въобрази, че си бременна?
Не, не си.

# 301
  • Пловдив
Мда, напълно е възможно, при положение, че има менструация и изобщо не е имало еякулация. Как може изобщо да сме сигурни?!:joy: Извадете сега и аргумента за цветната бременност и ще се гръмна.

# 302
3 дни преди М, без еякулация и с вече налична менструация - как точно си въобрази, че си бременна?
Не, не си.

Благодаря Ви, сърдечно много! Просто не съм много на ти, с всичко това, но съм страшно благодарна за вашите мнения по въпроса. Вече съм повече от спокойна!

# 303
Закъснява ми вече 5ти ден. Предвид лошите метеорологични обстоятелства и пандемията нямам възможност да изляза за тестове. Моля Ви дайте съвет според Вас това много ли е притеснително. Ако знаете от какво може да бъде предизвикано също ще съм много радостна да ми пишете. Искам да кажа, че единственото, което съм правила с приятеля ми(миналия месец) беше докосване с пръсти(имам предвид, че той го правеше). Не сме имали този месец никакви сексуални контакти. А миналия месец менструалното течение си беше на лице- беше 6 дни както ми е обикновено, единственото малко по-различно беше, че дойде с 2-3 дни “закъснение”. Като цяло какво бихте ме посъветвали да направя, как да постъпя- ако трябва да бъда честна леко се панирам, постоянно се чудя от какво би било възможно да ми закъснява. Моля Ви за отговори!❤

# 304
Ами колко пъти питаш?Не заБога не си бременна!Сега в тая пандемия имаш време,чети,чети как стават тия бебета и що е безопасен секс.

# 305
Ами колко пъти питаш?Не заБога не си бременна!Сега в тая пандемия имаш време,чети,чети как стават тия бебета и що е безопасен секс.
Ами относно менструацията, какво мога да направя?

# 306
  • София
Да идеш на лекар

# 307
Здравейте ! Случи се нещо неочаквано - презервативът се скъса ,а правих секс по време в последният ден от месечният ми цикъл ..Може ли някой да ми каже в последния ден от цикъла мога ли да забременея ,някой сайт от който да си поръчам тест за след 7дни от половият акт или хапче за аборт без предписание на лекар ,минаха повече от 7 дни и е късно за Ескапеле... Има аптека на 40км от мен и искам сайт от който да си поръчам с доставка  до адрес

# 308
  • Terra incognita
Амазон.

# 309
Ха ха, от къде пък знаеш, че е в чужбина?

Аз не бих се притеснила ако се е случило много близо до менструацията. Не знам такива сайтове,  но можеш да проучиш по интернет, и без това трябва да чакаш почти до следващия цикъл, за да направиш теста. Не бих се доверила на ранните тестове за овулация. ЧХГ в урината започва да нараства едва дванадесетина дни след овулация.

# 310
Сайт на някоя аптека, която предлага доставка....Ремедиум, Софармаси...

# 311
Здравейте .От 2 дни имам силни болки в кръста и  долу ниско по силни си от предменструалните.С приятеля ми не използваме предпазни средства но също така не свършва в мен.По принцип очаквам цикъла между 1.04 и 04.04.Има ли вероятност да съм бременна .Благодаря предвалително

# 312
Бих изчакала още 2 дни и бих направила тест. Силни болки не са характерни за бременност. Особено ако не са същите при всяка една твоя менструация

# 313
Здравейте .От 2 дни имам силни болки в кръста и  долу ниско по силни си от предменструалните.С приятеля ми не използваме предпазни средства но също така не свършва в мен.По принцип очаквам цикъла между 1.04 и 04.04.Има ли вероятност да съм бременна .Благодаря предвалително

Естествено, че има. 100% гаранция не дават нито презервативи, нито хапчета, нито спирала. А вие го карате на coitus interruptus и питаш на това отгоре??? Виж в нета какви са шансовете да стане беля при такова пазене.

# 314
  • Добрич
Моят 3 годишен прекъснат полов акт не иска да си ляга да спи,а почти 23 часа.
Майтапа настрана,но този начин за предпазване е за двойки,искащи в близкото бъдеще да са родители.Ако ти не искаш,тогава има други по-надеждни методи.

Общи условия

Активация на акаунт