Отговори
# 600
  • Бургас
Изхлузва се,ако не е разгънат докрай,ако пенисът вече не е в ерекция или размерът не е правилен...
При нас в училище нямаше показно с банан,но навремето имаше упътвания в кутийките с презервативите как се поставят.

# 601
Вдигнал се е към върха на пениса, затова е писала нагоре.

Ani E Ivanova 671525, няма как да се каже какво е било. На твое място бих пила Ескапел.

# 602
За мен това е като чорап - нахлузвам е нагоре, изхлузвам е надолу. Не, че има значение в случая.

# 603
Здравейте мами!!Имам едно запитване..Сега съм на море и забелязвам че имам под пъпа някаква линия и като проверих в интернет какво може да значи и си изкарах акъла....преди 13 дена бях попитала дали може да е станало нещо макар че не се беше случил никакъв гаф,презерватива си беше наред,не се беше изхлузил,нито скъсал абе нищо му нямаше дори не беше свършил в него и като цяло всичко си мина както трябва и дори като попитах тук също ми казахте че е абсолютно невъзможно да съм забременяла,но като забелязах тази линия и се притеснявам сега много може ли да се дължи на нещо друго,а не на бременност??Благодаря предварително!!

# 604
Линията при бременност се появява доста по-късно и при мен беше доста забележима. Тук линия не виждам и мисля, че си внушаваш.

# 605
Линията при бременност се появява доста по-късно и при мен беше доста забележима. Тук линия не виждам и мисля, че си внушаваш.

Може и да е така просто наистина аз за най-малкото нещо съм много притеснителна....но иначе се вижда малко на снимката.

# 606
Ако толкова се притесняваш и си малка - не прави секс. Също може да прочетеш различни теми за предпазването от бременност и болести, които се предават по полов път.

# 607
Ако толкова се притесняваш и си малка - не прави секс. Също може да прочетеш различни теми за предпазването от бременност и болести, които се предават по полов път.

Ние винаги го правим със презерватив..а иначе тази линия на какво друго може да се дължи или Просто ей така е решила да си излезне?

# 608
  • Terra incognita
Най- вероятно е нещо от слънцето, ако въобще има нещо. Тази линия се появява доста по- късно през бременността и дори не е задтлжително изобщо да се появи. Ако се съмняваш и ти закъснява, направи си тест.

# 609
Най- вероятно е нещо от слънцето, ако въобще има нещо. Тази линия се появява доста по- късно през бременността и дори не е задтлжително изобщо да се появи. Ако се съмняваш и ти закъснява, направи си тест.

Ох дано да няма нищо....дано да е нещо от слънцето,защото и доста почернях.....цикъла ми трябва да дойде на 5-ти

# 610
Някои хора по принцип си имат лека такава линия . Аз също имах преди бременността . Най-вероятно не си я забелязала до сега . Няма как да се дължи на бременност , не се появява веднага , осабено пък преди закъснение .

# 611
Здравейте мами!!Имам едно запитване..Сега съм на море и забелязвам че имам под пъпа някаква линия и като проверих в интернет какво може да значи и си изкарах акъла....преди 13 дена бях попитала дали може да е станало нещо макар че не се беше случил никакъв гаф,презерватива си беше наред,не се беше изхлузил,нито скъсал абе нищо му нямаше дори не беше свършил в него и като цяло всичко си мина както трябва и дори като попитах тук също ми казахте че е абсолютно невъзможно да съм забременяла,но като забелязах тази линия и се притеснявам сега много може ли да се дължи на нещо друго,а не на бременност??Благодаря предварително!!

Аз също я имам , моята се появява и пак се маха и аз  се бях филмирала ,но когато цикъла ми дойде се успокойх , според мен се дължи на хормоните или нещо такова

# 612
  • Бургас
При мен доста късно се появи тази линия през бременността и беше далеч по-пигментирана.
При правилно използван презерватив вероятността е много малка.
Имах една книжка,в която пишеше,че 100 процента гаранция срещу нежелана бременност дава само въздържанието от секс.
Elpiko,не се шашкай така,ако ще правиш секс,не е нужно чак толкова да се шашкаш,внимавайте с презервативите,ако стане гаф-Ескапел,макар че си много малка,за да си разбутваш хормоните с Ескапел.

# 613
  • Пловдив
Тази линия се появява в последните месеци. Но наистина не си струва да се прави секс, когато притесненията толкова надхвърлят някакво евентуално удоволствие.

# 614
Подкрепям, секс трябва да правят само хора, които са наясно с отговорността, която поемат и рисковете, които си навличат, и са ги приели и са в спокойно състояние на духа, а не в перманентен стрес.
Последното се постига с минимизиране на рисковете чрез предпазване, ограмотяване и дисциплина и също така с приемане на последствията - ескапел, аборт, раждане на непланирано дете...
Който не е готова с това все едно играе руска рулетка и какъв му е толкова кефът???

Общи условия

Активация на акаунт