Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 913
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Добър дееен лейдис! Ето ви един напълно положителен ову тест . Имам си болки и то доста силни и постоянни  не знам дали е ЗФ или овулация. Ние все пак ще се постараем пък каквото сабя покаже! Късмет на всички нечакащи! 🤞🍀

Здравей, колко дни ти е целия цикъл и кой ден ти е днес когато направи теста?
Ц е нередовен с ПКЯ съм . Последния Ц беше 33 дни , днес ми е 17-ти ден .
Редактирам за да сложа още един тест,  които направих преди 10 мин . И специално бях до аптеката да си купя "по-читави" тестове .

# 556
Момичета, случвало ли ви се е на 7-8-9 ден(примерни дни) след овулация  при полов контакт да кървите?
Не.

Невър сууупер тест!!! Дано е бебешки! Щракайтее!

# 557
  • София
Добър дееен лейдис! Ето ви един напълно положителен ову тест . Имам си болки и то доста силни и постоянни  не знам дали е ЗФ или овулация. Ние все пак ще се постараем пък каквото сабя покаже! Късмет на всички нечакащи! 🤞🍀

Здравей, колко дни ти е целия цикъл и кой ден ти е днес когато направи теста?
Ц е нередовен с ПКЯ съм . Последния Ц беше 33 дни , днес ми е 17-ти ден .
Редактирам за да сложа още един тест,  които направих преди 10 мин . И специално бях до аптеката да си купя "по-читави" тестове .
Вторият тест е идеален.Успех!

# 558
Ехаа, привет момичета!

Няколко дни пропуснах от ангажименти, но виждам уикенда е бил хубав.

Peoney Честито ! Представям си колко силна емоция е когато е неочаквано 💐

На момичетата с подобрени резултати ( Не мога да съветвам , признавам не разбирам ) , но дано скоро, скоро имате още по-хубави новини и резултати

Ив Благодаря за уточненията 💐

Аз чакам с напрежение и нетърпение четвъртък да пуснем СГ . Дано всичко е наред 🙏
Ще дочитам, че доста съм пропуснала

# 559
Рейв, това Семерджиева ли ти го обяснява за Витамините??? Защото мога много да си поговоря с нея на тази тема, особено колко добре влияе вит. Д на качеството на яйцеклетките.
Яхнала съм метлата ааа 😁
В Четвъртък да идва прегледа при Калчев, че ще се пукна вече от нерви!
Трябва да си омммммкам май...
ОмОмчето къде зачезна?
Борн да дойде да доклади как е...
Манди Иии още Кийп, Кайлийн, да не изброявам по ред, че ще пропусна някого, моля!
Awww Blush Много си мила, Арвенче! Ом-ках си аз така тихичко и получих своята двучертичкова изненада, но това беше още в предишната прекрасна темичка на Ро. Сега съм в юнските мами и си чакам първия преглед с нетърпение! В петък съм при д-р Анна Богданова (благодаря ти, Сънче, защото твоите коментари ми наклониха везните към нея Heart) и след това ще пиша за да кажа как е минало Kissing Heart

Още веднъж, честита радост на МамаНаПринцеса, Манди, Пиъни и Николова! Heart А на другите желая с цялото си сърце, Дядо Коледа да ви донесе подранили подаръци и да са с две чертички! HeartpulseTwo HeartsHeartpulse

# 560
Вторият тест е идеален.Успех!

Първият също е идеален Simple Smile hint: контролната е дясната.
Успех и от мен!!!

# 561
Арвенче, нямам данни за отчет, все още.
Изхарчих тестовете още оня ден и не знам още. Иначе лелка няма. Да пукне по пътя. 10 дни минаха от прегледа, на който доки каза, че съм пред цикъл. Моля се!!!

# 562
В петък съм при д-р Анна Богданова (благодаря ти, Сънче, защото твоите коментари ми наклониха везните към нея Heart) и след това ще пиша за да кажа как е минало Kissing Heart

Въх?! Мойте ли?! 😳🤭😂

Успех! Всичко ще е наред!❤

Борн, тест прави ли?!
Кой ден ти закъснява? 😂

# 563
Борн да дойде да доклади как е...
Манди Иии още Кийп, Кайлийн, да не изброявам по ред, че ще пропусна някого, моля!
Всичко е точно! Simple Smile Даже сме се заредили все в една и съща отчетна тема Laughing
Много ми хареса как случайно Борнчето попадна в репликата за отчетните. Дано да е пророчество! Hug Аз имам около 23 теста за бременност покрай моето недоглеждане какво купувам, да ти пратя малко Laughing

# 564
Арвенче, нямам данни за отчет, все още.
Изхарчих тестовете още оня ден и не знам още. Иначе лелка няма. Да пукне по пътя. 10 дни минаха от прегледа, на който доки каза, че съм пред цикъл. Моля се!!!

А , дано се е изгубил по пътя!!! 🤪🙏🤩

# 565
Чумата да ги тръшне всички лелииии!
(Червените де, не човешките  Grinning)

# 566
Чумата да ги тръшне всички лелииии!
(Червените де, не човешките  Grinning)

Хахахаха
Днес ми е последен ден и от вчера за първи път кафяв цвят... доколкото си спомням, някъде в темите четох, че е индикация за проблем

# 567
  • София
Не мисля, че е проблем. На мен почти всеки път ми е така, да не кажа всеки.

# 568
A Сиси, ми то винаги последния ден е кафяво. Даже ми е странно как ще тече и отведнъж секва Thinking последния ден си доизтича/зацапва последната най престояла кръв, затова е и кафява. Споко. Hands V
Проблем е ако започва М с цапане, особено повече от ден и повече от един месец.

# 569
При мен до сега винаги розово последните два от пет дни общо.  Не мога да мисля за Ц въобще, да си продължаваме напред хаха и вече ми е толкова нервно с наближаването на четвъртък, дано всичко е наред, ако има нещо да е дребничко 🙏 за капак в Неделя моят мъж имаше рожден ден и от два месеца бях планирала полет с балон, но пуст вятър сутрин и всеки ден отлагат, дано стане за утре вече , че все пак не е подарък за коледа , а пък изненадата се прецака още в неделя

Общи условия

Активация на акаунт