Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Герда,пак подчертавам,че не желая да подстрекавам никого към пушене.Нито пък се гордея с това,напротив-знам че не трябва.Не си мисли,че моето желание за дете е по-малко.За две"прекрасни" години минах през 3 процедури,2 цветни снимки,2 лапароскопии,2 извънматочни и една хиперстимулация.Не мисля,че не са ми достатъчни нещата,които преживях.Лишавам се от много неща (обикновено пия по 3-4 кафета и сега просто не приличам на човек),работа (без което не мога),не пия газирани напитки.Имам инжекции всеки ден,пукам вени,цялата съм в бучки и синини.Просто не мога да не пуша.Моето е направо болестно състояние.Имам ли цигари,по-добър,усмихнат и работлив човек няма.Но нямам ли..Срам ме е,но аз просто не ставам от леглото.Цял ден спя.И да се опитам да стана,се завалям,падам,удрям се в разни неща.Не пуша ли,просто хапчетата няма да стана да си пия.И не пуша цяла цигара.На час,час и половина пуша по половин.^hope^,Успех утре.Каквото е писано,това ще стане.Не го мисли толкова.Стресът е най-вредното нещо в момента.

# 211
Спокойно. Моята също е ниска. Винаги като е мерих беше под 37.Мен ме тревожи това зацапване.
Момичета, моето дълго чакане след трансфер приключва утре. Много ми е притеснено, базалната ми температура е супер ниска, което предполага, че и този път нищо не е станало, но нали знаете надеждата умира последна... Има ли и други с тест днес или утре? Успех на всички!

# 212
Здравейте ,

Знам ,че не е редно , но си направих Sure Check тази сутрин на 6 ден (на 30-ти имам трансфер на 2-  5-дневни ембриони)от трансфера.Бях убедена ,че ще е отрицателен толкова рано ,но излезе втора бледа черта.На 30 след трансфера ми биха 1/2 от 250 Ovitrelle и се чудя дали не е от него(нз за 6 дена би трябвало да се е разтворило вече).Направих теста днес защотот пак ще си бия Ovitrelle по-късно през деня и знам ,че няма да отчете вече правилно.

# 213
Момичета, моето дълго чакане след трансфер приключва утре. Много ми е притеснено, базалната ми температура е супер ниска, което предполага, че и този път нищо не е станало, но нали знаете надеждата умира последна... Има ли и други с тест днес или утре? Успех на всички!

Аз съм с тест за утре. Днес е 12ти ден на 4 двудневни, утре ще бъде 13ти. Звъннах сега в клиниката да питам днес да отида на кръвен, защото тестовете с лентичките са отрицателни. Имах само един положителен и за пръв път виждам такова нещо, то си беше от хориомона. Знам, че може да не са съвсем точни, тук неколкократно го писаха, но според мен, особено ако има бременност, си отчитат. Та, препоръчаха ми да правя тест утре, заради евентуалното повлияване от хориомона. Иначе и аз нямам почти никаква надежда. Нито ми се бие инжекция протестерон, нито ми се взима 1/2 хапче достинект. Бил ми малко завишен пролактинът - нормална реакция от ин витрото. Странно, че в Турция като бях на един  първичен преглед и пак пиех достинекс, това го отрекоха. Нямам аденом на хипофизата, но явно си се стресирам и винаги е около горна граница. Може и от това да не става...
Много ми беше тъжно тези дни. Днес обаче реших, че няма да рева повече и да се тръшкам и че животът продължава. Да, ще правя каквото зависи от мен,  да се подлагам на тези все пак не леки процедури и каквото ще да става.

# 214
Здравейте.  Аз съм нова тука. Прочетох много от написаното във форума. Много добра информация получих . Благодаря!!! Пожелавам на всички нас 2 чертички.  Успех😘🤰🤱...
  Видях в последните публикации инжекция Овитрел. За какво Ви я предписаха???

# 215
Здравейте.  Аз съм нова тука. Прочетох много от написаното във форума. Много добра информация получих . Благодаря!!! Пожелавам на всички нас 2 чертички.  Успех😘🤰🤱...

Имам предписан Ovitrelle през 5 дни ,но не съм сигурна може би застраховка ако имам антитела май това беше.Преди това имаше коментар отностно това.

# 216

Имам предписан Ovitrelle през 5 дни ,но не съм сигурна може би застраховка ако имам антитела май това беше.Преди това имаше коментар отностно това.

Аз си бих Овитрел за предизвикване на овулация, защото закъсняваше и след това трансфер на 7ми ден от Овитрел.

# 217
darssy, при мен част от лечението бе именно достинекса, никога няма да разбера причината защо не е ставало и защо стана (то как да разбереш на сто проц.), но го приемам комплексно от много неща.Аз лично бих го приемала достинекса, години наред четях че трябва да се държи в рамките на 260-290 за забременяване, но не всеки лекар обръща внимание (най-лесно им е да кажат, че не става защото много си го мислил, а иначе всичко ти било идеално)...Най-лошото е, че докато се луташ си съсипваш и нервната система, и емоциите се трупат.
Скрит текст:
При мен също не е аденом на хипофизата, също се качва от стрес, пускала съм го няколко пъти и или е завишен, или към горната граница и тук там е към 300 и нещо, което пак не е ок, та като цяло си бях за една по-ниска доза лечение. Беше ме страх от нежелани реакции от лек-то, но нямах.Пиех по една четвърт веднъж седм. Само споделям, разбира се, не съветвам да се пие без показания. Също така си пусках Макропролактин, който също показва каква част е свободния пролактин или нещо такова ... и пак се използва за проследяване, но вече с ендокр. се обсъжда.

Успех!

# 218

Аз си бих Овитрел за предизвикване на овулация, защото закъсняваше и след това трансфер на 7ми ден от Овитрел.

Да и аз го бих в края на стимулацията еднократно преди трансфера

# 219
Да  но тук видях.
 "Бия си Овитрел през 5 дена" . Затова ве питам.

# 220
  • София
ЧХГ препаратите (овитрел, хориомон, прегнил) “лъжат” организма, че има бременност и така в началото се поддържа работата на жълтото тяло.

# 221
Да  но тук видях.
 "Бия си Овитрел през 5 дена" . Затова ве питам.

Да това ми е по предписание от доктора не съм сигурна защо.

# 222
Момичета, някой има ли телефона на др Даниел Ставрев от болница Селена

# 223
Не ти ли изписаха нещо срещу зацапването, може би дуфастон? Кога пак си на преглед?

Спокойно. Моята също е ниска. Винаги като е мерих беше под 37.Мен ме тревожи това зацапване.

# 224
Днес пак пуснах ЧХГ, на 12 ден от трансфера 574.90. Сряда ще пусна последно, Че вените ми вече са като на вуду кукла и петък съм на лекар от 15:30 Blush

Общи условия

Активация на акаунт