Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ако имаш хориомон е опашка от него ако нямаш честито
Нямам хориомон, нищо. Мислите ли, че е добре, наистина?
Доктора какво казва?

# 661
Никой не може да каже дали е доцре докато не повториш теста. И аз чакам днес да видя развоя на такова ниско чхг.
Успех!
Успех☺

# 662
Ако имаш хориомон е опашка от него ако нямаш честито
Нямам хориомон, нищо. Мислите ли, че е добре, наистина?
Доктора какво казва?
Каза, че имам шанс и не е минимален. Това е

# 663
Никой не може да каже дали е добре докато не повториш теста. И аз чакам днес да видя развоя на такова ниско чхг.
Успех!
Пусна ли го? Дано да се похвалиш, моля се за теб!!!

# 664
Може ли да има извънматочна без кървене? И кога се появяват симптомите?
До един момент да. Зависи и в коя част на тръбата е. Има една по широка на тръбата и ако е там може много дълго време да не разбереш...
Според мен обаче не се филмирай толкова. Няма симптоми които да ти дадат еднозначен отговор какво се случва...

# 665
Момичета, кажете ми какво е положението, моля! Май е ниско😔 12 ден съм на 3дневни
Хайде тихичко честито. Всичко ще е наред. Слагала ли си ЧХГ инжекции.

# 666
Е.... и 9-тата процедура приключи. Чхг днес е 4...
Сега се чудя вече на къде да хващам и какво да правя, за да се разбере, защо има забременяване и защо не може да стигне до края.
Желая успех на всички чакащи! Силно вярвам, че всяка от нас ще сбъдне мечтата си рано или късно.

# 667
Момичета, кажете ми какво е положението, моля! Май е ниско😔 12 ден съм на 3дневни
Не, нямам инжекции. Мислите ли? Дано!

# 668
Не, нямам инжекции. Мислите ли? Дано!
Всичко ще е наред. Запази спокойствие.

# 669
Здравейте, включвам се и аз няколко дни след трансфер на 3дневни Е. Общо взето нямам никакви очаквания, чакам си датата за тест и си пия хапчетата Simple Smile
Успех на всички!

# 670
Здравейте, включвам се и аз няколко дни след трансфер на 3дневни Е. Общо взето нямам никакви очаквания, чакам си датата за тест и си пия хапчетата Simple Smile
Успех на всички!
Хайде успех и търпение. Аз вече ще откача. Това чакане ме измъчва.

# 671
здравейте,
вчера беше моят ЗЕТ. Лигавицата обаче беше само 8 дебелина. С1  Дали все пак е ОК ?
За докторката - щом е над 7 е добре , но ...
Zagorche, и моят ЗЕТ беше вчера със същата лигавица. Не се отказвам все още и гледам да мисля позитивно, въпреки прокървяването си снощи.
Кога ще си правиш теста?

Т.е. ти си прокървила вечерта след ЗЕТ? много странно, на какво ли може да се дължи? Говори ли с доктора си дали не трябва да увеличите някой от хормоните?

# 672
Е.... и 9-тата процедура приключи. Чхг днес е 4...
Сега се чудя вече на къде да хващам и какво да правя, за да се разбере, защо има забременяване и защо не може да стигне до края.
Желая успех на всички чакащи! Силно вярвам, че всяка от нас ще сбъдне мечтата си рано или късно.
Много съжалявам. Видях в по- стари теми назад в годините се борите от много време. Ти си невероятно силна жена. Ще се моля за теб.

# 673
здравейте,
вчера беше моят ЗЕТ. Лигавицата обаче беше само 8 дебелина. С1  Дали все пак е ОК ?
За докторката - щом е над 7 е добре , но ...
Zagorche, и моят ЗЕТ беше вчера със същата лигавица. Не се отказвам все още и гледам да мисля позитивно, въпреки прокървяването си снощи.
Кога ще си правиш теста?

Т.е. ти си прокървила вечерта след ЗЕТ? много странно, на какво ли може да се дължи? Говори ли с доктора си дали не трябва да увеличите някой от хормоните?
Не, така и не се свързах с него. Яд ме е защото той беше много груб по време на  трансфера, освен това усетих как ме боцна с катетъра в матката.
Провалена работа! Не ,че не тая надежда някъде дълбоко в себе си,но съм почти сигурна за резултата си. Здраве да е!

# 674
Първият ми опит ин витро приключи - ЧХГ 1.67 на 15 ден от трансфера, а до последно вярвах, че ще е успешен.

Общи условия

Активация на акаунт