Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 942
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Не, така и не се свързах с него. Яд ме е защото той беше много груб по време на  трансфера, освен това усетих как ме боцна с катетъра в матката.
Провалена работа! Не ,че не тая надежда някъде дълбоко в себе си,но съм почти сигурна за резултата си. Здраве да е!
вярвам че всичко ще е наред, може наистина от катетъра да е нещо мъничко. Стискам палци след седмица и двете да се похвалим със стотици ЧХГ

# 676
Не, така и не се свързах с него. Яд ме е защото той беше много груб по време на  трансфера, освен това усетих как ме боцна с катетъра в матката.
Провалена работа! Не ,че не тая надежда някъде дълбоко в себе си,но съм почти сигурна за резултата си. Здраве да е!
вярвам че всичко ще е наред, може наистина от катетъра да е нещо мъничко. Стискам палци след седмица и двете да се похвалим със стотици ЧХГ
Имаш ли някакви симптоми? Как минава ежедневието ти?

# 677
момичета, лежите ли след трансфера... или ходите на работа, колко вървите пеша ... ?

# 678
  • София
5 трансфера
На 3 лежах - резултат (-)
На 2 не лежах - резултат (+). Не съм ходила на работа, защото работя с болни, но доста се разхождах, без пренатоварване.

# 679
  • София
Лежането няма общо.

Ето при мен цялостен опит - това е сумарно за 20+ г., но обобщавам:
естествена бременност с лежане и почивка - спонтанен аборт
естествена бременност с лека стимулация и ходене на работа до 6 месец - дъщеря
естествена бременност с отглеждане на малко дете и без почивка - дъщеря
2 поредни симулации и трансфери с много лежане и почивка - нищо
2 зет с лежане - нищо
бременност след трансфер без лежане - по цял ден се разхождах, занимавах се с децата, не ходех на работа, но почнахме частен бизнес и помагах - дъщеря
2 инсеминация с почивка - нищо
диагноза " категорично вторично безплодие", каквото и да е това
естествена бременност след 7 г. и след едно лудо пътуване на хиляди километри, тежък ремонт, загуба на близки, ходене по сауни и какво ли не - бам в края на 3ти месец - син
последно - трансфер с умерено лежане, почивка, ненатоварване, 5 седмици почивка - нищо
Изводи: хване ли се ембрион, няма значение какво правиш. И обратното. Явно Оня горе си прави каквото реши.

# 680
здравейте,
вчера беше моят ЗЕТ. Лигавицата обаче беше само 8 дебелина. С1  Дали все пак е ОК ?
За докторката - щом е над 7 е добре , но ...
Zagorche, и моят ЗЕТ беше вчера със същата лигавица. Не се отказвам все още и гледам да мисля позитивно, въпреки прокървяването си снощи.
Кога ще си правиш теста?
И аз имах един трансфер с капчици кръв още вечерта след трансфера. И аз бях в Селена. Намерих инфо, че става така като се закачи нещо. Ако не се замърси катетърчето с ембриона има шанс...

# 681
  • София
Трансферът с третата ми дъщеря беше с много кръв. Кръвта беше от "двузъбеца" за защипване, защото бях направила спазъм и се наложи защипването при поставяне на катетъра. Кръвта не е свързана с трансфера, а със шийката.
Спокойно.

# 682
Здравейте отново момичета Joy
Минавам да ви кажа, че ми мина прегледа днес в 6 г.с. И 5 дни съм и чухме сърчице Heart

# 683
Здравейте отново момичета Joy
Минавам да ви кажа, че ми мина прегледа днес в 6 г.с. И 5 дни съм и чухме сърчице Heart
Страхотна новина. Хайде поръси ни с прашец. Пухкав финал и спокойна бременност.

# 684
Момичета, след кръвният ми вчера - 27.9 тази сутрин уринния тест е пак с бледа черта😟. Значи ли това, че не се покачва или е рано да отчете наситена? Извинявайте и благодаря!

# 685
момичета, лежите ли след трансфера... или ходите на работа, колко вървите пеша ... ?

Аз си се върнах на работа, само в деня на трансфера почивах. И пеша си вървя, и раница с лаптоп разнасям . Единствено ме притесняваше как да ходя с 1 торба лекарства в офиса, ама го измислих - сутрешната и обедната дози в отделни салфетки, надписани. Иначе ако разпъна аптеката на бюрото, не знам... Хубав ден, момичета!

# 686
Момичета, след кръвният ми вчера - 27.9 тази сутрин уринния тест е пак с бледа черта😟. Значи ли това, че не се покачва или е рано да отчете наситена? Извинявайте и благодаря!
Уринния тест не е толкова точен показател,една и съща марка тест може да даде различни черти,освен това ЧХГ в урината е утаечно,трябва доста висока цифра за да се види плътна черта.Просто утре си пусни пак кръвен тест и виж как върви,има и ЧХГ калкулатори в нета с които може да изчислиш на колко часа се удвоява.Успех!

# 687
Добро утро момичета. Имам малко температура днес 37.2. Малко ми е лошо. Днес ми е 8 ден от трансфера и доста болки имам като преди цикъл. Лежа и не мърдам и пия лекарствата. Да се тревожа ли. Да   пия ли нещо не знам. Много съм се ушашкала. Не ме боли гърло, малко ми се запуши носа от вчера. Дали е грип не знам. Съжалявам, че все ви тревожа, но страха ми е голям. Загубих кураж, особенно тази сутрин като се събудих с доста силни болки. Казах си край това беше, идва ми гадната лелка.

# 688
Добро утро момичета. Имам малко температура днес 37.2. Малко ми е лошо. Днес ми е 8 ден от трансфера и доста болки имам като преди цикъл. Лежа и не мърдам и пия лекарствата. Да се тревожа ли. Да   пия ли нещо не знам. Много съм се ушашкала. Не ме боли гърло, малко ми се запуши носа от вчера. Дали е грип не знам. Съжалявам, че все ви тревожа, но страха ми е голям. Загубих кураж, особенно тази сутрин като се събудих с доста силни болки. Казах си край това беше, идва ми гадната лелка.
Здравей, и аз съм с 37-37.2 вечер. Това е от високия прогестерон най- вероятно, особено ако нямаш други симптоми на настинка. Аз съм 6 ти ден след трансфер на 6 дневен бластоцист.

# 689
Добро утро момичета. Имам малко температура днес 37.2. Малко ми е лошо. Днес ми е 8 ден от трансфера и доста болки имам като преди цикъл. Лежа и не мърдам и пия лекарствата. Да се тревожа ли. Да   пия ли нещо не знам. Много съм се ушашкала. Не ме боли гърло, малко ми се запуши носа от вчера. Дали е грип не знам. Съжалявам, че все ви тревожа, но страха ми е голям. Загубих кураж, особенно тази сутрин като се събудих с доста силни болки. Казах си край това беше, идва ми гадната лелка.
Здравей, и аз съм с 37-37.2 вечер. Това е от високия прогестерон най- вероятно, особено ако нямаш други симптоми на настинка. Аз съм 6 ти ден след трансфер на 6 дневен бластоцист.
Това с температурата добър знак ли е? Тия болки ме тревожат. И гърдите ми горят и ужасно ме болят. Като чета повечето с болки са с отрицателни тестове. Страх голям ще е до заветния тест след 7 дни. Много са как се чака....

Общи условия

Активация на акаунт