Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро момичета ☺
Наталия,може температурата да е от прогестерона наистина.Не се тревожи!
Днес и на мен ми е 6-ти ден на шестдневен ембрион и нямам никакви по-странни усещания.Боцкания в областта на матката и яйчниците имах на 3-ти и 4-ти ден.От вчера съм като нова и това ме притеснява.Като ме болеше-що ме болеше,сега като не ме боли-що не ме боли.Как ще устискам до понеделнек,незнам.Тогава ми е 10-ти ден и смятам да пусна един кръвен.
Успех на всички:four_leaf_clover:

# 691
Добро утро момичета ☺
Днес и на мен ми е 6-ти ден на шестдневен ембрион и нямам никакви по-странни усещания.Боцкания в областта на матката и яйчниците имах на 3-ти и 4-ти ден.От вчера съм като нова и това ме притеснява.Като ме болеше-що ме болеше,сега като не ме боли-що не ме боли.Как ще устискам до понеделнек,незнам.Тогава ми е 10-ти ден и смятам да пусна един кръвен.
Здравей Simple Smile и на мен трансферът ми беше на 15ти, на 2 броя 6 дневни Simple Smile))) много се радвам, че не съм сама. И аз първите 2-3 дена усещах странни неща, и след това нищо. Сега ме е страх да направя тест. Имам един пиклив в къщи, и от вчера ааа да го направя, ама все си викам, не ще чакам до вторник. Стискам ти палци Simple Smile))

# 692
Добро утро момичета ☺
Аз съм 4 ден след трансфер на бластоцист и нямам никакви симптоми. С предишната успешна процедура имах ПМС, а сега Нииищооо. Sad

# 693
Цветенце,не е ли рано за пиклив?Аз мисля да направя един на 9-ти ден,че тогава ми е датата за М.
 I believe i can,на мен ми е първа процедура и всичко ми е ново,но доколкото съм чела симптомите са относителни и при всеки е различно.
Мен ме притеснява това,че гърдите ми са абсолютно спокойни,както преди да ми дойде.
Стиснати палци и от мен 😊

# 694
И аз съм без симптоми. Може би съвсем леки болки като преди цикъл, но много леки наистина, даже по- скоро не ги броя. Първите дни също нямах никакви симптоми. На 3 ти ден след трансфера остатъците, които изпадат от Кринон гел се бяха оцветили в розово и се зарадвах, че може да е имплантационно зацапване, но после разбрах че май е нормално да се оцветят и че е случва и без зацапване. Мисля да пусна кръвен утре или в събота, когато ще съм 7 или 8 ми ден и би трябяало да отчете ако има нещо. Иначе официалната ми дата е вторник 26 ти.

# 695
  • София
Висока температура, чувствителни гърди и запушен нос са типични симптоми за повишен прогестерон. Напълно нормални са и дано да са предвестници на добри новини!
Проблем след трансфер е само температура над 38. До 38 може да се вдигне от Утрогестана. Обикновено от него е около 37,2 постоянно.

# 696
И аз си ходя на работа, помага ми да се разсейвам и времето минава доста бързо.
Иначе и аз нямам никакви симптоми, но на този етап е твърде рано за такива така или иначе.

# 697
Иначе и аз нямам никакви симптоми, но на този етап е твърде рано за такива така или иначе.
Всички казват, че за симптоми в рано, а когато питам приятелки, забременели естествено, ми казват, че преди теста са знаели, че са бременни... от симптоми

# 698
Рано е за симптоми, да. Аз затова и не ги търся. Вярно е, че всяка бременност е различна, но аз примерно преди 2 години имах естествена бременнност при която симптомите се появиха едва след седма г.с. то с пълна сила, бях от ежедневно повръщащите. Преди това абсолютно нищо. Но пък разбрах рано, защото имах имплантационно не зацапване, а направо кървене за ден на 10 ти ден след ову и 2 дни по- късно уринарен тест отчете бременност. На този етап освен от лекарствата, които се приемат да има някое друго разположение... Прекалено е рано.

# 699
Здравейте момичета. На 19 ти си направих кръвен тест и резултата е 191. Това е на 10 ден на едно 5 дневно бластоцистче. Днес го повторих и нали след 48 часа трябва да е двойно.. но моят резултат е по-висок и ме притеснява 642. Какво мислите? Какво да правя да отида ли на доктор.. едва ли нещо ще се види още? Май е доста висока.. някои случвало ли му се е нещо подобно?

# 700
  • София
Всичко е ок, организма не е математика

# 701
Рано е за симптоми, да. Аз затова и не ги търся. Вярно е, че всяка бременност е различна, но аз примерно преди 2 години имах естествена бременнност при която симптомите се появиха едва след седма г.с. то с пълна сила, бях от ежедневно повръщащите. Преди това абсолютно нищо. Но пък разбрах рано, защото имах имплантационно не зацапване, а направо кървене за ден на 10 ти ден след ову и 2 дни по- късно уринарен тест отчете бременност. На този етап освен от лекарствата, които се приемат да има някое друго разположение... Прекалено е рано.
Всеки организъм е различен според мен. С първата си бременност започнах да повръщам ден след закъснението от готвено и цигарен дим, а съм пушач. Бях млада на 22 и нищо не разбирах. Отидох на следващия ден на лекар защото се страхувах от силните болки в гърдите. Лекаря ме накара да направя тест и разбрах, че съм бременна. Повръщах до края на 9м и все си имах болки ниско долу. Изкарах си от 7г.с до 32г.с на легло в болницата, на системи ,нош па, генепрал, магнерич в конски дози. Но родих едно прекрасно момиченце, което днес е на 17г почти. На първия опит ин витро нямах никакви болки и нищо не усещах. На следващия месец след опита около датата на цикъла започна ужасно да ме боли все едно ми идваше, но закъсня 7 дни. Имах апетит и болки в гърдите също. Но изобщо не подозирах нищо, чаках цикъл. Звъннах до клиниката да попитам дали е нормално след ин витро да ми закъснява толкова и те ми казаха да пусна тест. Е беше отрицателен. Пак им звъннах, казаха да повторя теста. Повторих го на 9 ден и хоп две чертички. Унемях...  Уви загубихме бебето в края на 8г.с.  Шока беше голям особенно за мъжа ми, на който умират първата съпруга и двамата му сина в пожар. Моя 1 съпруг също почина преди 6 г. Разбирате колко много исках да го даря с дете. Пак стартирахме опити. Последваха 3 биохимични бременности и при трите повръщах още преди закъснението. После няколко опита да извадим читави яйцеклетки, но уви не успяхме. Ей ме на сега с донорски последните пари от кредита и последен шанс да даря дете и да сам живот..
Съжалявам за дългия пост. Исках само да разкажа колко различни организми има.
Днес е много хубав празник момичета. Нека Бог и Света Богородица бдят над нас и ни благославят да дадем живот.
Честит ден на християнското семейство.

# 702
Благодаря ви за подкрепата. Дано наистина всичко да е наред! 🍀 пожелавам ви и на вас успех!

# 703
Всички казват, че за симптоми в рано, а когато питам приятелки, забременели естествено, ми казват, че преди теста са знаели, че са бременни... от симптоми

Та лично аз предпочитам да не се вглеждам толкова много. Приела съм, че каквото има да става, ще стане.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 09:54 от Yve_Yve

# 704
този месец ми спряха овулацията с естрофем , след което на 13-ти започнах да слагам кренон, явно за да имитирам овулация.
На 18 ми беше ЗЕТ, това е ден 22 от 27-дневен цикъл.
По принцип утре трябва да ми дойде.
И до днес гърдите ми бяха много напрегнати , а днес са спокойни и спаднаха до нормалния си размер. Не мога да си обясня защо стана така, нали те са били "напомпани" само от лекарствата, след като не е имало фоликук и жълто тяло и т.н. ...
А и с този късен трансфер дали има време да се захване нещо изобщо не знам Sad

Общи условия

Активация на акаунт