Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
този месец ми спряха овулацията с естрофем , след което на 13-ти започнах да слагам кренон, явно за да имитирам овулация.
На 18 ми беше ЗЕТ, това е ден 22 от 27-дневен цикъл.
По принцип утре трябва да ми дойде.
И до днес гърдите ми бяха много напрегнати , а днес са спокойни и спаднаха до нормалния си размер. Не мога да си обясня защо стана така, нали те са били "напомпани" само от лекарствата, след като не е имало фоликук и жълто тяло и т.н. ...
А и с този късен трансфер дали има време да се захване нещо изобщо не знам Sad
Успех и стиснати палци!

# 706
този месец ми спряха овулацията с естрофем , след което на 13-ти започнах да слагам кренон, явно за да имитирам овулация.
И до днес гърдите ми бяха много напрегнати , а днес са спокойни и спаднаха до нормалния си размер. Не мога да си обясня защо стана така, нали те са били "напомпани" само от лекарствата, след като не е имало фоликук и жълто тяло и т.н. ...
Не съм много в час, но гърдите не болят ли от естрофема?

# 707

Моите гърди един ден са супер напрегнати и болезнени, един ден са спокойни. Та не знам, доколко може да се ориентир за нещо.
Пожелавам ти успех и да мине бързо, бързо времето до тест!

# 708
Остават още 4 дни до датата на теста и ще се бобъркам. Вече пна да си ме боли като преди цикъл... много тъпо Sad

# 709
Моите гърди пък са супер спокойни,макар да съм на кринон от 13 дни.От няколко дни се събуждам вир вода-може би заради прогестерона/дано не говоря глупости/. И за капак се обзаведох с яка настинка....Ще видим къде ще му излезе края.....Честно казано взех да се мисля,че няма да се получи....

# 710
Моите гърди пък са супер спокойни,макар да съм на кринон от 13 дни.От няколко дни се събуждам вир вода-може би заради прогестерона/дано не говоря глупости/. И за капак се обзаведох с яка настинка....Ще видим къде ще му излезе края.....Честно казано взех да се мисля,че няма да се получи....
И моите са спокойно, но все още имам минимална надежда. Страх ме е да направя пиклив тест. Sad

# 711
Аз ту имам някакъв дискомфорт - болки в гърдите, в пласците, в кръста, ту се чувствам много добре. Температура не съм мерила, остоянно ме мъчат само черва. Може би между 3 и 5 ден имах обилно изпотяване нощем.

# 712
И моите са спокойно, но все още имам минимална надежда. Страх ме е да направя пиклив тест. Sad
Ти на кой ден след трансфера мислиш да го правиш?Стискам палци да е положителен☺
Аз се каня на 9-ти ден да направя един и на 10-ти кръвен.

# 713
  • София

На мен на 6ти ден след трансфер на бластоцости ми излезе бледа 2ра черта, и аз бях страхлива с правенето, но една съфорумка ме нави набързо. И на нея на 6ти и е бил положителен.

# 714
Малеее, аз съм 7ми ден след трансфер на 2 6дневни Simple Smile)) кръвния ми е за вторник. Казала съм си никакви тестове до тогава, ама се изкушавам. Никога не съм виждала положителен...

# 715
  • София
Малеее, аз съм 7ми ден след трансфер на 2 6дневни Simple Smile)) кръвния ми е за вторник. Казала съм си никакви тестове до тогава, ама се изкушавам. Никога не съм виждала положителен...

Пожелавам ти от сърце две тлъсти червени линии!

# 716

Пожелавам ти от сърце две тлъсти червени линии!
Благодаря ❤❤❤

# 717
И на мен ми е седми ден на 6 дневно ембрионче и съм решила да направя тест на 9 ти ден, когато ще е малко по- категоричен резултата.
Така, че неделя е деня на истината за нас Simple Smile А и днес ще пътуваме до морето за 2 дни до неделя, тъкмо малко ще се разсея. Дано не е проблем пътя, но то е само магистрала, а и каквото има да става ще става..

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 12:41 от ***Alessandra***

# 718
И на мен ми е седми ден и съм решила да направя тест на 9 ти ден, когато ще е малко по- категоричен резултата.
Така, че неделя е деня на истината за нас Simple Smile А и днес ще пътуваме до морето за 2 дни до неделя, тъкмо малко ще се разсея. Дано не е проблем пътя, но то е само магистрала, а и каквото има да става ще става..

Много успех и се зареди с положителна енергия 🌸🌸🌸

# 719
Здравейте дами,
И аз да се запиша за днес. Тази нощ пак яко потене, чак матрака беше мокър. Болки почти нямам, леки пробоцквания само. Това потене ме  притеснява, че е признак за нисък прогестерон и съм се притенила. Иначе днес ми е 9 ден от трансфера (броя деня на трансфера). Имам 6 дни до теста. Ще полудея. Не минава това време.  Имаме върнати 2 тридневни и няма да бързам с теста. Изкушавам се за пиклив на 11 ден, но ще видим. Гърдите си ме болят от 3 дни може би и то доста.  Но страха от пореден неуспех ме ръководи и изяжда от вътре.
На мен също ми забавиха овулацията с 5-6 дни, за да набъбне повече лигавицата, после с хориомон я предизвикаме. Та и аз не знам точно кога ми е датата на лелката сега.

Общи условия

Активация на акаунт