Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 39 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Иначе при мен усещанията сега са напрегнати гърди и едно особено чувство на топлина или затопляне ниско долу в корема, където е матката, особено през нощта. Нещо като преди цикъл точно.

# 721
Здравейте,момичета
Някоя от Вас може ли да ми обясни какво е “малко плодно сакче”

# 722
Мо Шери,ти с каква марка тест засече Б шест дни след трансфер?
Аз имам един Шуър Чек и се чудих дали би отчел 8/9 дни след ЕТ на шестдневен Е.

# 723
  • София
Десита, аз не съм в БГ. Моите ги купувах от амазано, дори не бяха от скъпите марки, сет 5 бр за 10 евро. Ето тези, не знам дали ги има в бг https://www.amazon.de/gp/product/B01EYJXICO/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

Иначе е добре когато е ранен теста, да се гледа да засича ЧХГ 10mIU/ml, че повечето са от 20 mIU/ml.
И доколкото знам, тези които се оцветяват в син цвят не са толкова надежни колкото червените.

# 724
Мале, сега ще взема да направя утре сутринта един 😂

# 725
  • София
Прави прави, какво му мислиш толкова.
Мен това чакане ме измъчва повече.

# 726
Аз се притеснявам кръвен да си направя, вие с уринарни се занимавате. Да ви имам нервите !  Simple Smile На мен са ми написали 14 дни след трансфера да направя тест, но чета, че масово по-рано ги пускате. На мен ми свърши зарзиото вчера и ако спазя 14-тия ден ще пропусна два приема. Освен това си бия Хориомон и се чудя дали той не би изкривил резултатите.
Ако се престраша утре, ще ида на кръвен. Тогава ще ми бъде 10-ти ден от трансфера и Хориомонът от 18 би трябвало да се е изчистил.

# 727
  • София
Хориомонът мисля, че се изчиства до 12-14 дни, но да не те излъжа.

Аз съм имала тригър само на първия ми и единствен фреш трансфер. Тогава ме викнаха на 12ти ден след трансфера, и чхг беше 0.

# 728
Може ли някой да ми обясни за ден първи на Ембрионите денят на оплождане ли се брои или следващия.  И 24 часа ли се смятат. Т.е ако са оплодени в понеделник в 10ч до четвъртък в 10 са си точно 3 дни. Правилно ли ги смятам или четвъртък си е 4 ден.

# 729
Може ли някой да ми обясни за ден първи на Ембрионите денят на оплождане ли се брои или следващия.  И 24 часа ли се смятат. Т.е ако са оплодени в понеделник в 10ч до четвъртък в 10 са си точно 3 дни. Правилно ли ги смятам или четвъртък си е 4 ден.
Пункцията е ден нулев.От там нататък започваш да бройш.ден първи е деня на оплождането

# 730
Може ли някой да ми обясни за ден първи на Ембрионите денят на оплождане ли се брои или следващия.  И 24 часа ли се смятат. Т.е ако са оплодени в понеделник в 10ч до четвъртък в 10 са си точно 3 дни. Правилно ли ги смятам или четвъртък си е 4 ден.
Пункцията е ден нулев.От там нататък започваш да бройш.ден първи е деня на оплождането

аз доколкото разбирам пунксията , и оплождането , което обикновенно е в същия ден , се брои за ден 0.
На следващия ден , ден 1 , трябва да са се разделили едва на 2 клетки... предполагам че има някакво време от влизането на сперматозоидчето в яйцеклетката докато се слеят отделните хромозими .... знам ли ...
 Ако са замразени яйцеклетки - нямам идея ...

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 14:18 от zagor4e

# 731
Хориомонът мисля, че се изчиства до 12-14 дни, но да не те излъжа.

Аз съм имала тригър само на първия ми и единствен фреш трансфер. Тогава ме викнаха на 12ти ден след трансфера, и чхг беше 0.
На мен ми слагаха в деня на трансфера, след пет дни още една, а за утре имам назначена още една, та съм в чуденка.

# 732
  • София
Часовете нямат никакво значение.
Ембрионите нямат часовници и не следят времето в колко часа да се делят

# 733
Аз съм 5 ден след трансфера, гърдите на моменти ме наболяват при допир, в други не. Аз малко се отчаях, мисля,че няма да е този път, предвид кървенето след трансфера. Нощем сънувам розови  сънища и на моменти усещам леко изтръпване ниско в корема. От тази сутрин ме боли кръст,но според мен е в следствие на лежането.
Мисля, че каквото трябва ,ще стане, въпреки нашето желание и воля! Важно е да не се отчайваме и да гледаме положително към всяка една ситуация.
Казвам си и вярвам, че това, което ще се случи, ще е най-доброто  за мен и моите близки.

# 734
Часовете нямат никакво значение.
Ембрионите нямат часовници и не следят времето в колко часа да се делят
Т.е нашите замразени яйцеклетки  са оплодени в понеделник, би трябвало в четвъртък да са 4 дни. Не ми казаха ембриолозите до колко клетки е било стигнало делението  и за това сега се чудя 3 дневни ли са или 4.
Благодаря ви момичета, веднага се отзовавате.  Всички сте страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт