Математически турнири 1-4 клас. Тема №55

• 50 344
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Вашите деца получиха ли си вече медалите от МБГ?
При нас ще ги връчват преди състезанието Иван Салабашев.
Някой има ли информация дали в Благоевград ще се провежда Коледно математическо състезание и къде?
И аз се интересувам  - кога и къде ще бъде?
Ще пиша тук, ако ми попадне информация.

Коледното състезание в Благоевград ще бъде на 14.12.2019г в 5-то СУ от 8,30.

# 541
Коледното състезание в Благоевград ще бъде на 14.12.2019г в 5-то СУ от 8,30.
На мен от 5-то ми казаха, че ще имат коледно състезание, но то не е строго математическо, а някакъв микс от математика и български език. Вие от къде получихте тази информация?

# 542
Проверете си датата, понеже КМС е обявено за  15.12. Peace

# 543
  • Бургас
И в Бургас беше анонсирано първоначално, че ще е на 14-ти, но сега са актуализирали датата на 15-ти.

# 544

Класната ни уведоми. Да, ще бъде и математика, и български език.

# 545
  • Бургас
И в Бургас беше анонсирано първоначално, че ще е на 14-ти, но сега са актуализирали датата на 15-ти.
Добре, че са преместили датата. Олимпиадата в нашето училище ще е на 14 декември. Доста натоварена ще е първата половина на декември. И после заслужена коледна ваканция Simple Smile

# 546
  • Кърджали
Ох, за КМС и аз знм че ще е н 14ти, нали уж все в събота ги правят. Ще ѝ каже класната преди състезанието.

# 547

Класната ни уведоми. Да, ще бъде и математика, и български език.
Да, и нас класната ни информира за това състезание, но аз се интересувам от друго - ето това: http://iztok-smb.com/.
В Благоевград явно няма да се организира, а най-близките места, в които ще се провежда са Кюстендил, Сандански и Гоце Делчев.

# 548
Ох, за КМС и аз знм че ще е н 14ти, нали уж все в събота ги правят. Ще ѝ каже класната преди състезанието.
Ако става дума за Кърджали, състезанието ще е на 15. декември ( неделя).
Скрит текст:
Записването е до 06.12.2019 г. (петък) на e-mail ms.kj@abv.bg или в канцеларията на ЕГ“Христо Ботев” - трите имена, клас, училище, населено място.
Таксата е 8 лв. и  се внася до 06.12.2018 г. в канцеларията на ЕГ“Христо Ботев” гр. Кърджали.
Начало на коледното състезание 09.00 часа.

# 549
  • Кърджали
Мерси, Дидева. Не съм се интересувала, защото по принцип класната ми праща бележки по ученичката.

# 550
Някоя от вас има ли представа какви задачи дават в областния кръг на МО?Питам,защото внукът ми получи от учителката няколко листа със задачи от общински кръг. Ами те са елементарни.Много трябва да се постарае, блее и разсее, за да сгреши. И Салабашев, и МБГ, и Черноризец, че дори и Коледното имат по-трудни задачи. Каква е целта? Да минат повече деца, а после да им дадат много трудни задачи?

# 551
Някоя от вас има ли представа какви задачи дават в областния кръг на МО?Питам,защото внукът ми получи от учителката няколко листа със задачи от общински кръг. Ами те са елементарни.Много трябва да се постарае, блее и разсее, за да сгреши. И Салабашев, и МБГ, и Черноризец, че дори и Коледното имат по-трудни задачи. Каква е целта? Да минат повече деца, а после да им дадат много трудни задачи?
Преди 4-5 години, когато синът ми беше в четвърти клас, в София имаше само един максимален резултат и не повече от 15-20 деца от явилите се с двуцифрен резултат. Не знам как е било в следващите години.

# 552
  • Sofia
Синът ми се справя прилично на състезанията.  Обаче като трябва да разпише решението  подробно ,голям зор вижда. Вчера буквално се разрева като го накарах да напише Как е стигнал до отговора. Не можел.

# 553
Това за кой кръг, B. L. A. Z. E? За областния предполагам.
А как да разпилат решението, като не ги учат на това? Тестове, тестове.

# 554
Това за кой кръг, B. L. A. Z. E? За областния предполагам.
Някоя от вас има ли представа какви задачи дават в областния кръг на МО?....

Общи условия

Активация на акаунт