Пътят на честта - тема 5

• 48 138
  • 794
  •   1
Отговори
# 570
Голяма блейка съм и щом аз забелязвам непрекъснато гафове, значи нещата не са добре. Последното, което ми направи впечатление е, че на листа на така наречената " ограничителна заповед", пишеше: Образец... нещо си там.   00:05:32 от видеото.

Някой, който е виждал такава заповед да каже дали това е документа наистина.

# 571
И на мен Кера ми е много не на място. Актрисата е хубавка, но изобщо не ми харесва в тоя образ. Не мога са определя какво е- грим, прическа, дрехи, гардероб... Някак си една скромничка, тихичка, нежна, уж незабележима по сценарий, а в същото време физически е висока, по - груба и недодялана. Физически за 1 минута не си пасна на образа.

# 572
Най-много да скара Мариана мъжа си със сценаристите, друго едва ли ще постигне
Това за сценаристите го е изтрила. Що ли?
Верно го е изтрила, но пък по надолу има пост за великата книга "Сексът и гр ...., Пардон, комунизма", който никак не е ласкав за Фуч!
И

# 573
И на мен Кера ми е много не на място. Актрисата е хубавка, но изобщо не ми харесва в тоя образ. Не мога са определя какво е- грим, прическа, дрехи, гардероб... Някак си една скромничка, тихичка, нежна, уж незабележима по сценарий, а в същото време физически е висока, по - груба и недодялана. Физически за 1 минута не си пасна на образа.
Ама я как изкуфя на дансинга. Тя е неразцъфнало цвете... сега ще видите какво ще сътвори любовта и с нея, и с Калоянчо.

Ще трие Мариана, това дете може да я изнервя, ама трябва да яде нещо. За какво са им деца ми не си живеят мирно и спокойно, и без това имат по едно, ама зор още, пък после депресирани. Точно не намирам разлика с писанията на госпожа президентшата - пише, брише и не мисли много.

# 574

Харесвам и Асен, не толкова заради играта, а защото е висок, тъмнокос и синеок, а това са трите ключа за сърцето ми Heart JoyHeartHeartHeartHeart

+100 👍😂

# 575
Само на мен ли Мони тази вечер ми беше хубав ,привлекателен,че даже и младееше !Абе ,направо му хвърлих око Wink

охх, преди десет години да го видиш, познавам го лично косвено, в една компания сме били, наистина беше страшен пич, сега направо не вярвам, че се е докарал до тук, а уж мъжете красиво остаряват

# 576
Като говорим за Симеон на младини, тоест само преди 11 години.

Прекрасен мъж, аз едно време бях луднала по него. А в този сериал жестоко се загуби.

# 577
Ауу страхотен е бил Симеон!

# 578
Да бяха взели някой нахакан мачо дето да му повярваме,че е мафиот и че е любовник .
Е как ще повярваме, като той сам си каза след първата вечер с Жаки:
- "13 години го чакам, ама можеше и по-добре..."

Какво подари той на Симеон, икона май някаква? Според мен в нея е сложил камера.

# 579
Лютаков някак ми напомня на бразилския актьор Фабио Асунсао, който също е бил красив като млад, но остарява грозно

# 580
  • София
Не го бях виждала с тази прическа, но ми хареса още повече! Гледала съм го единствено в “Седем часа разлика” и там също ми харесваше. Има някакъв особен чар в погледа, нещо игриво в него.
Тук не ми харесва образът, който му налагат-застаряващ плейбой. Аи няма какво да се лъжем, наистина се е поизтъркал вече и с тази оредяла коса си е чичак
Лютаков някак ми напомня на бразилския актьор Фабио Асунсао, който също е бил красив като млад, но остарява грозно
Ооооо Марсело от “От обич”!..... Бях 4-5 клас, когато го даваха. Верно на нищо не прилича Grinning

# 581
Лютаков никога няма да забравя като го видях за 1 път в реклама за "Седем часа разлика". Една специфична реклама от близо как си сваля една вратовръзка. Останах като гръмната към телевизора. Точно нещо в погледа му ме плени. Страхотен мъж и актьор. В този сериал образа му е такъв, неприятен, мазен. Той го играе толкова добре, че до онзи ден буквално не го понасях. Сега обаче с тези погледи към Жаки и тъжното изражение повече привлича симпатия.
Миналия месец го гледах на театър. Беше все с гръб и не успях много да го разгледам, но определено беше по-добре от сериала.

# 582
Анелия е егати наглото същество! Така лъже, сякаш сама си вярва на лъжите и глупостите. Че и с цялото си безочие обвинява Калоян, че той имал друга жена. Боже, боже... много смотан образ.

Аз нещо не мога да видя голямата любов между Жаки и Киро. Уж цял живот са се чакали един друг, пък ни химия има между тях, ни страст, ни желание, ни-що. Никакъв животец няма в сцените между тях, ей така да се разбере защо е цялата мания на Киро и защо Жаки точно на него е отдала сърцето си.

Бона и Димитър са свръх нереални образи. То бива, бива обсесия, ама това тяхното е крайност. Лихвари, затвори, инфаркти, аборти... нищо не им влияе, само Кера им е в главата.
не харесвам Анелия , нито ролята и нито кат човек- грозна ми е
 явно с дупе е пробила в телевизията, и образа и в Дървото на живота и беше смотан...

# 583
Лютаков ми е много любим. Заради него гледам сериала.
В "Дървото на живота" беше много хубав, а който го харесва може да си пусне също предаването "Търси се" .

# 584
Кера с тоя начин на танцуване, мимиките й на постоянна въртоглава и сваляна от неосъзнат , май психиатрията ще й дойде на място. Много е взела от революция з, там определено го играеше психично нестабилна.

Общи условия

Активация на акаунт