Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Всяка кожа е различна, аз съм написала, че за мен проблемът е лепнещото усещане, от Юриаж са си написали, че при 89 процента от хората нямало лепкаво усещане, явно просто аз съм от останалите щастливци Grinning Grinning

# 181
  • София
Каква цена е?
Колко е като количество?
Интересно ми е как така трябва да стой ц яла нощ, имам чувството че ще ми стане нещо лошо на лицето...

# 182
То по съшата логика и кремовете не трябва да стоят цяла нощ на лицето Simple Smile

# 183
  • София
То по съшата логика и кремовете не трябва да стоят цяла нощ на лицето Simple Smile
Правилно

# 184
То маската е просто крем с повече(уж) активни съставки. Нищо лошо няма да ти се случи на лицето, стига съставките да ти понасят.

# 185
  • София
А мостри дали се предлагат?

# 186
  • Велико Търново
Каква цена е?
Колко е като количество?
Интересно ми е как така трябва да стой ц яла нощ, имам чувството че ще ми стане нещо лошо на лицето...

50 мл. мисля, около 36 лв. по спомен.Имало е мостри, но общо взето в края на годината мострите са обрани.Аз и от на Виши нощната маска съм много доволна.
Не съм се изривала от никоя от двете марки.

# 187
  • Sofia
И аз се обринах от тази маска след 4 дни употреба , суха и чувствителна кожа.  Първите 3 дни бях доволна, добре хидратира.  Лепкавото усещане предотвратявах с по-малко количество и потупване да попие и изсъхне по-бързо.

# 188
Според мен състава на маската не трябва да има нещо обезпокоително, предвид че е медицинска козметика, когато я купувах беше дори под 30 лв, може и промоция да е било, със структурата на гел, просто като се маже според мен е добре наистина да е тънък слой и да не е непосредствено преди лягане, сутрин като се събудех ми оставяше това лепнещо усещане, след измиване кожата ми си беше ок, на мен наистина само лепненето ми е проблема..Иначе на summer friday jet lag маската е много добра според мен, цената е доста по-висока от тази, но на намаление в сефора може да се закупи на по-нормална цена, много е икономична, никакви пъпки не образува, според мен. Става и за около очите, аз лично по едно време си я ползвах само за тази зона. Може като дневна, нощна маска да се ползва, някои хора и за ръце я ползват, та дори и за пети Grinning, но като всяко нещо, със сигурност има хора, които няма да я харесат Simple Smile

# 189
Няма медицинска козметика, това е малко заблуждение за потребителя Simple Smile

# 190
Може би и Вие сте права, предвид че в някои държави продават Ла рош Позе в дрогериите Grinning

# 191
  • София
Моля ви, кажете ми откъде мога да поръчам дневен крем за нормална /комбинирана кожа на Есте Лаудер но да си е 100%оригинален и на Коледна цена?

# 192
  • Sofia
Поръчай на Дядо Коледа. santa2

# 193
  • Пловдив
Може да погледнеш в Нотино. Има доста кремове на марката.

# 194
  • София
Може да погледнеш в Нотино. Има доста кремове на марката.
За него са ми казвали че не са 100%сигурни че са оригинали... Вие как мислите?
Имат някакъв онлайн магазин и бютизоун... За тях било сигурно че са си оригиналните

Общи условия

Активация на акаунт