Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 541
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Мерси за рейтингите,nedlen Peace
След тая тежка серия ... добри рейтинги. Вероятно защото поотговориха на някои въпроси най-вече. За играта вече всичко е казано. И все пак ... как трепереше Миран, когато слушаше Рейян.  Peace  

# 391
Здравейте Hug

Серията ми хареса, въпреки че драмата е на макс. Само не мога да се начудя на Зехра как и даде сърцето да постави такъв ултиматум на съпруга си, който до вчера е бил в кома. И защо те с Хазар са сигурни, че Елиф няма да си признае и да ги разобличи. Лошо стана че Есма каза, че със сина си заминават и няма повече да се видят с Хазар. Тези думи на Есма ме карат да мисля, че Зехра няма да даде писмото на Хазар, разчитайки че тя няма да го види вече и да му каже за писмото.
Героят който ме изненада приятно е Фърат. Много реално преценява ситуацията в която са поставени двете враждуващи фамилии, по човешки се измъчва за това, че всички в дома им са нещастни и по мъжки приема мисията си винаги да е до Миран, дори с риск за живота си. В историята с Урфа го определих за себе си като предател, но с действията си сега той ме опроверга.  
Акън като го гледам как играе имам чувството, че самият той изживява цялата тази мъка и безпомощност.
Обичайният заподозрян, но невинен в този случай Миран бей.

# 392
  • На изток от рая...
Дали все пак Зехра ще намери сили и ще извади това писмо от джоба, дали сценаристите ще изберат да "изсветлят" малко този образ или напротив - ще засилят тъмните краски около него.
Чудя се дали по този начин не ни подготвят по-лесно да приемем раздялата с този образ. Все пак бременността на актрисата видимо напредва и едва ли ще може да изкара до края на сезона. Аз лично предпочитам да не отнемат "майката" на Рейян. Предпочитам да вкарат нова актриса за образа, колкото и да ми е неприятно да сменят актьори, отколкото да я "убият" както обикновено правят. Мисля си, че все пак Елиф ще намери сили да си признае... Рейян и тя как може изобщо да не се опита да помисли. Ако Миран е бутнал баща й от горе, как секунди след това се озова долу над главата му... може би се е изтъркалял заедно с Хазар бей.

# 393
Хайде на преведения епизод. Сърдечни благодарности за нашите преводачки!!!

https://ok.ru/video/1332206963396

# 394
Докато гледах епизода, и по конкретно сцените с Ферат, ме осени “гениалната идея”, че Ферат е брат близнак на Миран🤨

# 395
Здравейте Hug

Може би скоро Гюнеш от мечта ще се превърне в реалност.

Скрит текст:
Има информация, че скоро ще има сдобряване при нашите влюбени. Според някои сдобряването ще е бурно и горещо, според други не толкова.

# 396
Мен това,че Азизе е преписала имоти на Фърат ,ме води към мисълта ,че е брат на Гьонюл..Спомняте ли си че имаше една уговорка между Азизе и Гьонюл ...аз не си спомнят точно каква ,но си спомням ,че и каза ,че ако ......... ще и каже кой е брат и.

# 397
Омръзнаха ми тези "велики "фамилии ....завтор повтор семейство ,та семейство . Какв/о/и  семейств/о/а ,та това е една сган ,паплач и то озверяла ,направо ненормално  обсебена  от собствено  его за непостигнато нещо в личен план . Без съвест ,без човешко чувство да унищожаваш животи  за налудничава чест и гордост ,без да се замислиш , а камо ли да разсъждаваш.

Усилието на СЦ да внушават толкова наивност у зрителя ,вече тръгна по на надолнището . Какво ценно  остана от историята ...нищо .....

# 398
Новия фраг има ли го някъде с бг превод

# 399
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456242697%2F0689e … pl_wall_-74204908
Азизе: За какво писмо става дума?
Реян: Във вещите на баща ми, които се бяха загубили, имаше писмо.
Ярен: Ако ти не беше забравила тези вещи...
Реян: Но аз не съм ти казвала, че съм ги забравила, Ярен?
Миран: Ако такова писмо съществува, лъжливостта на Хазар Ш. ще излезе наяве. Защото аз познавам почерка на мама.
Султан: А ако майка ти е искала да се спаси от мъченията в тая къща и Хазар ...
Миран: Снахо, замълчи!
Султан: Знаеш ли как умря моето дете?
Азат: Твоето име изначално беше унизено от Ярен.
Реян: Дядо, моля те...
Насух: Това се отнася не само до теб, но и до Шадоолу.
Зехра: Хазар бей...
Аз мога да помогна с това.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 21:11 от Katya_I

# 400
Здравейте Hug

Акън докато е бил в Истанбул си е харчил хонорара. Не се усмихват майка му и Сандра. Май не им е купил каквото са искали Simple Smile .

Вчера в Мардин е пристигнал актьора Бурак Тамдоан. Има предположение, че той ще играе ролята на брата на Азизе.

Днес Ебру и Акън имат снимки в Диярбекир. Разследването на коя ли тайна ги е отвело там?...

# 401
Здравейте Hug

Акън докато е бил в Истанбул си е харчил хонорара. Не се усмихват майка му и Сандра. Май не им е купил каквото са искали Simple Smile .

Вчера в Мардин е пристигнал актьора Бурак Тамдоан. Има предположение, че той ще играе ролята на брата на Азизе.

Днес Ебру и Акън имат снимки в Диярбекир. Разследването на коя ли тайна ги е отвело там?...

Те не се усмихват изобщо, но и Сандра много бяга в тъча... Имам чувството, че нарочно се е дистанцирала от Акън, може би защото е разбрала, че ги снимат... Че и малко рамо на една страна му е дала... Направо като восъчна кралица...

# 402
Мани бе, смешни стават вече, с това ежеседмично пазаруване в мола, че и мама взели този път Grinning

Чакайте да ви кажа, кое ме умили най-много в последната серия...
Това, че Хандан иска бебето й да прилича поне малко на Рейян Heart

# 403
Чакайте да ви кажа, кое ме умили най-много в последната серия...
Това, че Хандан иска бебето й да прилича поне малко на Рейян Heart

Това наистина беше много приятна изненада. Хандан ще се окаже най- умна от всички Шадоулу. Само дето не е успяла да възпита дъщеря си. Това и желание аз си го обяснявам с това че Хандан вижда как Рейян държи на родителите си и е готова да се жертва за тях. Но ми се стори, че има и нещо друго...Тая Хандан ме хвърли в размисъл Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 16:36 от nedlen

# 404
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video461808877_456239764%2F48735 … pl_wall_-74204908
Нещо красиво и вълнуващо.  Grinning
За разлика от пазаруващата с пристиснати уста.

Общи условия

Активация на акаунт