Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 524
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Но не вървят за ръка хванати /Сандра и Акън/. Други го правят с половинките си - Чааглар, Арас, Сечкин и Демет, Фуркан и Дилан...

# 406
Но не вървят за ръка хванати /Сандра и Акън/. Други го правят с половинките си - Чааглар, Арас, Сечкин и Демет, Фуркан и Дилан...

Направо отегчени или отчуждени ми изглеждат. Може да не им понася известността, но и др. актьори се ползват със същата слава, но са по-приветливи и вежливи. Как пък не се усмихна това момиче, когато е с Акън!? Ако иска да затвори устата на недоброжелателите, трябва винаги да е безупречна и усмихната.

# 407
Ами Акън държи чанта с покупки точно в ръката, която е от страната на Сандра. Професионал е той, както бърборят в едно ТВ предаване по случая. Въпреки че станал звезда, не изоставил девойката си. Според мен ... такова изказване обижда малко Сандрита, ама кой знае. Може пък тя да е доволна, попаднала е  в новините. Laughing

# 408
Цитат
Вчера в Мардин е пристигнал актьора Бурак Тамдоан. Има предположение, че той ще играе ролята на брата на Азизе.
На чия ли страна ще е? Да не той "бележкаря"?

# 409
От официалната страница на сериала:

"Ще послуша ли Рейян своето сърце?"

Ебру в нова фотосесия или нещо още по- интересно...?

https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456242715%2F938fe … pl_wall_-74204908

# 410

много хубав сериал от скоро се загледах в него и ми допадна Миран и Рейян са сладка двойка

# 411
# 412
Превод на фрага:

- Миран, говори ...
- Защо си тук?
- Защото ти не си до мен. Дойдох у дома. Защото все още съм тук. И ти си тук.
Ти си моя. Колкото и да не ти се иска, няма да можем да се отдалечим един от друг, Райян. Виж, когато те докосна, все още се притесняваш. Изпотяват ти се дланите. Това сърце, очите ти те предават.
Умът ти не може да победи сърцето .

Миран пак ще убеждава нашата вятърничава, дето все се лашка насам-натам от хорското мнение! На него не знам защо са му лепнали този прякор ВЯТЪРНИЧАВ, като той не отстъпва от любовта си и не се отказва от Рейян, въпреки всички и всичко!
СЦ да сменят малко плочата, че става досадно!

# 413
Здравейте, момичета Hug

И какъв беше този фраг? Сценаристите хептен ни взеха за мезе. Колко пъти ще свирят на тънката струна - Миран отишъл след Рейян? Нито ни изненадаха, нито ни очароваха.

Недоволна съм аз, изказвам възмущение Grinning

# 414
Ясно е, че искаме любов между Рейян и Миран. Но аз искам да се разкриват тайните, а те като започнат една по една да се разкриват, любов ще има.

# 415
Какво ми направи впечатление в последния епизод.
Защо Есма каза - струваше ли си да ВИ подложа на този риск!? Защо говори в мн. число? Мисля си, че Фъро наистина й е син, но че и има още едно дете.
Омръзна ми все Миран да я търси и гони, а Рейян само да му хвърля измислени обвинения (напр. за писмото).

# 416
Мери, Есма имаше предвид Фъро и Миран, които е отгледала като родни деца.
За Фъро засега знаем, че е осиновен, нали Гьонюл намери документите, но ще видим, накъде ще завият сценаристите в последния момент.
Изглежда 23 серия ще я минем пак в тръшкания и ревове, Рейян ще намери не това, което търси...
Ще я намери Миран в края на серията, в дън земи Тилилейски /Диарбекирски/.
Чакам приятна изненада в 24 епизод, да си плакнем окото малко, след всичкия този стрес, дето ни се образува Joy

# 417
Здравейте Hug

Рейян май е отишла в Диарбекир за да намери бижутера, който е направил пръстена по поръчка на Хазар за Дилшах.

# 418
Бижутер ли ще е този човечец? Днес Бану го презентира като гост актьор.
И Бурак Тамдоан се мотае на сета със сакче, но за него нищо не казват, може би ще е за по-дълго, но го държат за изненада.

Неди, много хубаво Ебрушче на тези снимки Heart Eyes
Утре ще стане ясно, що за проект е това "Най-голямата болест"

# 419
Кой ли ще е героят на Бурак, дали няма да е истинският баща на Рейян?

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 12:23 от dessince

Общи условия

Активация на акаунт