Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 516
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Кой ли ще е героят на Бурак, дали няма да е истинският баща на Рейян?

Дано да е той, да видя тогава "големия стратег" Зехра!

# 421
mery_poppins1, тя стратегията на Зехра е слаба, но болката която причини чрез нея е голяма. Елиф ще я разобличи в най- скоро време и това може да спре Зехра да каже за писмото на Хазар.

Ебру когато е била активен спортист май е бягала да дълги разстояния. Това ми прилича на маратонско бягане:

Руското разузнаване е съзряло скрита реклама в рекламата на следващата серия от официалната страница на сериала.
Според него тук Рейян и Миран били ходеща реклама на контрацептиви Simple Smile

Интересно...! Героят на Бурак ще е християнин. newsm78

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 17:17 от nedlen

# 422
Не я мисля Зехра какви ще ги дъвче през Рейян, ако това е истинския й баща. А пък на г-н Хазар какво ще обяснява не ми е ясно! То тихите води са най-дълбоки, са казали хората! С влизането на нов персонаж, може да подготвят Зехра да напусне сериала поради напредване на бременността й.

# 423
  • ... да усещаш мириса на море ...
Интересно...! Героят на Бурак ще е християнин. newsm78

Тогава може той да е Габриел, бижутерът...

# 424
Хазар не каза ли на Рейян, че майсторът е умрял и няма кой да потвърди, че пръстенът е поръчан от Хазар за Дилшах Thinking

# 425
Каза  Simple Smile
И Зехра до сега беше взета като вдовица от Хазар бей.

# 426
"Моята най-голяма зависимост е да пея песни" Ебру Шахин

Хазар каза за бижутера, но на снимката с възрастния мъж Рейян държи пръстена в ръка. Най- вероятно предмета на техния разговор  е пръстенът. Това ме кара да мисля, че тя е тръгнала по някаква следа във връзка с пръстена.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 21:49 от nedlen

# 427
Каза  Simple Smile
И Зехра до сега беше взета като вдовица от Хазар бей.

Точно това имах предвид! Значи е лъгала всички включително и Хазар още от самото начало!

# 428
Вярно ли е, че ще имат ваканция 3 седмици?

# 429
На мен взе да ми омръзва сериала не знам за вас. Още нищо не разкриват и взе да се повтаря много. Реян все бяга Миран все я гони дано скоро да почват да отговарят на важните въпроси иначе ще изгубят интереса на зрителите.

# 430
Вярно ли е, че ще имат ваканция 3 седмици?
И аз така прочетох. 24 епизод ще последно за тази година.

# 431
Здравейте Hug

Няма да скучаем през декември, въпреки ваканцията на сериала.
Предстои премиерата на филма, в който участва Ебру. Ще обявят номинациите за "Златна пеперуда". Може пък да се наложи целият каст да отиде до Анталия. Simple Smile Дано! Би трябвало и някакви реклами да заснемат Ебру и Акън. Най- вероятно поотделно...

Радост, която продължи няколко секунди.

"Там където е Рейян, там е и Миран".

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 10:22 от nedlen

# 432
# 433
Сценаристите да не са решили да избелват образа на Ярен.
Доста ще трябва да се потрудят. Ще повярвам, че става по- добра ако даде доброволно писмото на Дилшах, което е скрила.

# 434
А аз се надявам чаровното Гюлче случайно да попадне на второто писмо и ... право при татко си. Щото е ясно, че Зехра се е запънала като магаре на мост. Че и заразпитва за отношенията на Хазар и Дилшах... 

Общи условия

Активация на акаунт